TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da. Negde si išla da ih množiš a ja nisam videla! Hmm! Sad ću se vratim.

bug.gif
bug.gif

to je tvoja sudbina,xiaoyu...nije to baš tako strašno, moglo je i gore da bude. Hej, da nisi slučajno nekada videla dva Poskoka u jednom danu?
Ne znam. Jednom sam išla da piškim u neko žbunje i videla sma neku zmijuljku al ne znam da li je to bio poskok. Ja ustvari ne znam kako izgleda poskok. Što ako sam ga videla oću imati mnogo para? I gde ti to sve gledaš?

4 B&H:
Moraš da staviš bubicu na kraj svog posta. Onda će da se umnožavaju. ;)

bug.gif
bug.gif

Jel' misli neko na nesto ovde ili ceretate u prazno? :lol:

Mmmmmmm...ja mislim na nesto opasno....:-P

Draga moja ti,
Nemoj biti tako stroga jer smo veceras nauchili neshto novo.
Nauchili smo:
- kako da se izborimo sa slepim mishevima kada nam ulete u kucu
- kako se xijaomjau bubice razmnozavaju (ta lekcija je bila bash teshka)
- kako reshiti problem nadrndanih zena (reshenje je uvodjenjem Bundeve medju njihove redove)
I tako dalje...

1. Poskok ima mali rog na vrhu glave (on i Šarka su jedine otrovne zmije, kod nas),
2. budućnost čitam iz onog što vidim (šta pišeš), u ovom slučaju, a mogu da gledam u dlan, tarot, kosti, vodu ili pesak koji ti cure kroz prste....
3. moje ime je samouka, drago mi je

-što se tiče bubica, ne znam, kako se stavljaju, ali mogu da ti pošaljem, da ti sa moje terase,dođe, pravi jelenakili cvrčak...biraj ili me nauči da crtkam bubice

P.S. Ne pričaj mnogo o mojoj priči, jer će mnogi želeti, da čuju, šta ih čeka

pozdrav od
samouke

Oooooo , pa veliki pozdrav od mene za tebe ;)

p.s
Znam o onome sto me ceka , taman toliko da ne zelim vishe da znam...:)

kako je lepo spavati skoro deset sati,sa malim prekidima...jest da je bilo i nocnih mora, ali barem nije bilo rl-nakaza.....
danas treba da mi stigne neki kes....
divim se svojoj "elektricnoj-ovca-frizuri", izgledam ko bony m......:) :) :) samo mi jos nedostaju cizme na platformu i srebrni triko.....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back