Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
- 2.322
uh....dobro..cujemo se sutra...smislicu nesto vec...![]()
Pa nije da ne mozesh da mi pomognesh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh....dobro..cujemo se sutra...smislicu nesto vec...![]()
ne zanima me lista opijata iz tvoje bigorafije nego sto si sebi dala pravo da ljude koji su rekli sta misle nazoves govnima?Ne, nikad u zivotu nisam probala nishta vishe od trave i jednom hasish...
Od alkohola pijem samo pivo i to pijem retko. Nikad nisam probala vecinu jachih alkoholnih *****.
Pushim...tu sam zavisnik...
ne zanima me lista opijata iz tvoje bigorafije nego sto si sebi dala pravo da ljude koji su rekli sta misle nazoves govnima?
ne zanima me lista opijata iz tvoje bigorafije nego sto si sebi dala pravo da ljude koji su rekli sta misle nazoves govnima?
Pa nije da ne mozesh da mi pomognesh![]()
docu je dupe zabolelo za nase reci (btw ja i nisam rekla nista, a da jesam svelo bi se na ono sto je banshee rekla i malim delom zefira), mi smo stranci na forumu.Trebalo je da upakujem svoje mishljenje u lepi celofan papir, ili da se licemerno smeshkam da ne bi odskochila iz gomile?
Jel boli to shto sam rekla? Sigurna sam da su i docu zabolele vashe rechi.
docu je dupe zabolelo za nase reci (btw ja i nisam rekla nista, a da jesam svelo bi se na ono sto je banshee rekla i malim delom zefira), mi smo stranci na forumu.
da li mene boli to sto si ljude nazvala govnima?
ne boli, samo iritira.
jer smaras.
ali sa druge strane - ti uvek jebeno smaras.
smaras u sto tema kad te ostavi decko, smaras deleci ljudima lekcije sta da misle i pricaju i na kraju smaras dajuci sebi pravo da znas sta neki tamo xyz cika doktor misli i oseca.
sto se licemerja tice - licemerna si jer glumis "ortaka punog razumevanja".
lako je imati razumevanje preko ekrana. lako i jeftino.
sam je prvi koji cascava sve ostale... i to mu prolazi, jer je nekakva rutina na ovom 4umu... kao i vecina ljudi, treba se ubaciti u ekipu, inace nista od onoga sto pises nema smisla... a sve dobija neki novi smisao, ako te ljudi znaju.
ako ga zabole, zasto onda pise o tome? svako od nas ima neke probleme, pa ih ne iznosi i ne vredja druge.
ja svoje ne upakujem, ali ni ne serviram psovke po forumu.nije kulturno vredjati druge, a osim toga, negde pise i da je zabranjeno.
@BH:
a postoji i opcija - reagovati na tudji bezobrazluk i neosnovano vredjanje ljudi zato sto je tvoj stav da takve stvari ne gledas mirno.
ja odabrala tu opciju.
(naravno da cu zaobilaziti brdo tvojih tema koje ce nicati kad te ovaj decko bude ostavio, pa sledeci i sledeci... to bi bilo nerazumno trosenje vremena)