C 

chika_doktor
Gost
missim ustaje se rano...posao i tako to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

idi vec jednom.ne konstruishe nego je yebeno u pravu...a sad stvarno odo da spavam![]()
idi vec jednom.
Slushaj. Ja ovo shto vi sada radite smatram apsolutno vashim nedostatkom razumevanja, i nezreloshcu shto se tiche nekih situacija. Doca nije neko koga treba sazaljevati, i samim tim da je odluchio da se bori dokazuje da je natprosechno jak. Ali, sasvim je normalno da je izuzetno ranjiv u sadashnjoj situaciji, i da prolazi kroz prichu koju vi bre ne mozete da pojmite u vashim malim ushushkanim svetovima.
A da bi pricha bila najstrashnija, svi vi ovde ste bili extra sa njim kada je bio konstantno na drogama, jer vas je zabavljao. U stvari ste govna.
Dajete sebi za pravo da komentarishete tudje nesrece po raznoraznim temama na najgori nachin, pljuvanjem i slichnim sredstvima, a extra ste prema nekome ko je jednostavno zabavan. A kada taj neko dodje u svoju ranjivu fazu, vi mu okrenete ledja sa ovakvim komentarima...
Butterflies , imam neki osecaj da su svi bili isti prema njemu uvek. A sada kad je ''situacija'' ti to previshe licno shvatas. A on se uobicajeno ponasha , i pre i sad.
Mislim da bi bilo krajnje licemerno od nas da ga sad odjednom tetoshimo.
Pogotovo sto sam sigurna da bi se on prvi nakacio nekome koga ne voli da ga smara dok je u teskoj situaciji.
jos si tu i kenjas?pushi ga i ti.
Uf, kako grozno preterujes.
Sorry, ali cista patetika.
Covek ima problem koji je samo njegov.
Da li zaista mislis da cemo mi, imaginarni likovi sa foruma da uticemo bitno na to kako ce on da se sa njim izbori.
Niti sam ja doprineo da on taj problem ima, niti imam nacin da mu pomognem jer se ne poznajemo licno.
Problem da mu pomognu verovatno imaju i oni koji su mu bliski.
To jeste nesreca sto se njemu dogadja, ali to je njegov zivot, sam ga je birao. Nije ga udario kamion pa se neko ovde smeje tome. Konacno, ne smeje se ni tome sto se njemu desava.
I konacno, nemoj sebi smatrati exclusivnim poznavaocem svih zivotnih teskoca, a nas ostale pcelicama koje zive u svojim ususkanim svetovima.
To nema realnu osnovu.
Moj svet nije nimalo ususkan,
Ali, to je samo moj problem.
Kapiras li da ovako preterana reakcija nesto govori

pushi ga.
smisleniji odgovor nisam ni ocekivao... ali ja nemam razumevanja za takve poput tebe, jer sam si se doveo tu gde i jesi... a nemam nameru da te sazaljevam, sazaljevaj sam sebe, ako mislis da tako treba
putuj igumane, necu ti se vise obracati, jer takodje nemam razumevanja ni za tvoje cascavanje drugih.

lagano ga poflautaj![]()

nemoj ni ti sad tako
doca je skroz ok
***** neki pit ko i svi mi ali sve u svemu ok
ni ja ne vidim neku drastichnu promenu osim da je nervozan

Poenta je u tome da svako u nekom trenutku ima neki problem. I cemu kenjenje , smaranje itd?
U pravu je leptiric. Al' za ovisnike treba imati posebne debele zice i strpljenje i svasta jos nesto.
A sta sve moze i kako da utice na njih je tema za doktorat. Elem, svako je odgovoran za svakog.
Bitno je da je proshlo. :wink:
Ja nisam ni skontala da je imam. Vec 3 dana se vuchem po kuci, jedva drzim glavu na ramenima, na silu radim zadatke, i tripujem da mi je nizak pritisak i da sam zato malaksala. I veceras uzmem da izmerim (ucinilo mi se na trenutak da me hvata jeza) i skontam. JAo mrzim kad sam bolesna. Uf uf uf! :?
a je l i ona ovisnik?U pravu je leptiric. Al' za ovisnike treba imati posebne debele zice i strpljenje i svasta jos nesto.

a je l i ona ovisnik?
mislim, posto je nazvala ljude govnima a da nije ni trepnula?
ili ima neko drugo opravdanje?
Hvala na ponudi, ali cu se izboriti sama sa ovom obichnom prehladom.
Ali uvek mozesh da se ponudish da me preslishavash ispit od 600 strana koji mi je za 20 dana...![]()