C
chika_doktor
Gost
Pa jes'..... to ti je najbolje. Evo ja, recimo, nisam debela, al' nemam ni sisu..... zato brke gajim uveliko, još malo i pletenica
Nije lako nameštati sisu. :?
meni ne pada teshko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes'..... to ti je najbolje. Evo ja, recimo, nisam debela, al' nemam ni sisu..... zato brke gajim uveliko, još malo i pletenica
Nije lako nameštati sisu. :?

e nece nikad od tebe biti prava zena
sta je zena bez brkova i sisa
ja pustam pletenicu i niz nogu
pa da vidim dokle cu da doguram![]()

Pa sta imas? Jel bar pi,ca nije zasivena... mislim prohodna je...?![]()
evo posto sam ja covek seljak, komunista podelicu sve svoje sa vama :-D:-D,joj sad treba docekati sutra poslepodne :-|e ima i takvih
debele a sve ode u stomak i dupe
a sise flat ko ovaj kul monitor sa kojeg vas gledam
a da castis forum
stekaro
kao necu da se trujem ovo ono
mozda mi ocemo
evo ja ocu
e sta ti je kapitalizam svako sebe samo gledanema nista vise ono kolektivizam ispred individualizma,sve daj meni...ooooo zivote ooooooo
![]()

da i to sto kazes,jos sam ja zivcana ne znam kako cete vi novosadjani izdrzati moj tempo...joj jos kad krenete da otezete sa pricanjemevo posto sam ja covek seljak, komunista podelicu sve svoje sa vama :-D:-D,joj sad treba docekati sutra poslepodne :-|
p.s. samo ne znam dal ces moci da ispratis sve ,zaheban je to tempo, mada ste vi juzniji inace brzi pa mislim da nece biti problema![]()

kakve buve valjda vaske svih vrstaNego, perut i nekako, al kad krenu buve qq![]()
Ej brkate forumasice, cele sledece nedelje sam u BG, pa bi mogli da napravimo neko druzenje, da me upoznate! 8)

lexa baso te poziva na druzenje
ja sam se obrijala ne ispunjavam kriterijume![]()

Joj jedna od lepsih strana zimeda i to sto kazes,jos sam ja zivcana ne znam kako cete vi novosadjani izdrzati moj tempo...joj jos kad krenete da otezete sa pricanjem
aj nista ipak ustekaj to za nesto drugo
e ja bih mogla sutra na kuvano vino
ko baba
pila sam jedno bas dobro neki dan
samo za vikend ce da bude bolje
valjda
ako ne umrem pre toga
D
, pogotovo kad skuvamo homemade krusku ili jabuku u loncu za sarme
a kod drugara u kafani isto vec spremne zalihe domaceg crnog iz Karlovaca ,samo jos cekam da padne temperatura oko nule pa da krenem da se grejem Ej brkate forumasice, cele sledece nedelje sam u BG, pa bi mogli da napravimo neko druzenje, da me upoznate! 8)

jedva cekamo. stale smo u red, pa se jos guramo![]()

....