TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ima i takvih
debele a sve ode u stomak i dupe
a sise flat ko ovaj kul monitor sa kojeg vas gledam :)

a da castis forum
stekaro
kao necu da se trujem ovo ono
mozda mi ocemo
evo ja ocu
e sta ti je kapitalizam svako sebe samo gleda :( nema nista vise ono kolektivizam ispred individualizma,sve daj meni...ooooo zivote ooooooo :(
evo posto sam ja covek seljak, komunista podelicu sve svoje sa vama :-D:-D,joj sad treba docekati sutra poslepodne :-|
p.s. samo ne znam dal ces moci da ispratis sve ,zaheban je to tempo, mada ste vi juzniji inace brzi pa mislim da nece biti problema :lol:

evo posto sam ja covek seljak, komunista podelicu sve svoje sa vama :-D:-D,joj sad treba docekati sutra poslepodne :-|
p.s. samo ne znam dal ces moci da ispratis sve ,zaheban je to tempo, mada ste vi juzniji inace brzi pa mislim da nece biti problema :lol:
da i to sto kazes,jos sam ja zivcana ne znam kako cete vi novosadjani izdrzati moj tempo...joj jos kad krenete da otezete sa pricanjem
aj nista ipak ustekaj to za nesto drugo
e ja bih mogla sutra na kuvano vino
ko baba
pila sam jedno bas dobro neki dan
samo za vikend ce da bude bolje
valjda
ako ne umrem pre toga :)

sta tranzicija ucini od postenog druga komuniste tuga bozija :)

Nego, perut i nekako, al kad krenu buve qq :(
kakve buve valjda vaske svih vrsta :D
joj pa kad krenu da skakucu :D

da i to sto kazes,jos sam ja zivcana ne znam kako cete vi novosadjani izdrzati moj tempo...joj jos kad krenete da otezete sa pricanjem
aj nista ipak ustekaj to za nesto drugo
e ja bih mogla sutra na kuvano vino
ko baba
pila sam jedno bas dobro neki dan

samo za vikend ce da bude bolje
valjda
ako ne umrem pre toga :)

D
Joj jedna od lepsih strana zime:), pogotovo kad skuvamo homemade krusku ili jabuku u loncu za sarme :lol: a kod drugara u kafani isto vec spremne zalihe domaceg crnog iz Karlovaca ,samo jos cekam da padne temperatura oko nule pa da krenem da se grejem :D:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back