TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lusy Lusy:
polovno = razradjeno...manje muke...to ti je kao da ti je neko razgazio nove cipele taman toliko da tebi budu udobne...
moras malo da ih asociras na dobre strane polovnih...:)
Aha, toga se nisam setio. :D Da znam za sledeći put, biće valjda više
sreće (znanje se sada primilo). E' moram da idem, radim sutra :( doduše
malo nešto, al' je rano...što bi rekli prekini kad' je najlepše...GLUPLJU
misao nisam čuo nikad... ;)
Laku noć... .......zzzzzzzzz........

_AnjA_:
bolesna, i tuzna..osecam se potpuno otudjeno..od sebe, a i od svih ostalih..neke knjige ne treba chitai kada je chovek pod temeraturom.

Nemoj pogreshno da me shvatish, kad kazem da volim kad se razbolim. Ali to su jedini dani kada sam poshtedjena svakog posla i nerviranja, prosto se opustim pijuckam chajeve i lekitje, slusham muziku, ako me ne boli mnogo glava chitam, izvoljevam, a svi te maze i paze... :) I grip ima dobre strane! get well!

no imagination:
Nemoj pogreshno da me shvatish, kad kazem da volim kad se razbolim. Ali to su jedini dani kada sam poshtedjena svakog posla i nerviranja, prosto se opustim pijuckam chajeve i lekitje, slusham muziku, ako me ne boli mnogo glava chitam, izvoljevam, a svi te maze i paze... :) I grip ima dobre strane! get well!
Haha..pa..ok je ta tachka gledista..samo, ja se osecam zarobljeno, nemocno, ne podnosim da lezim (posebno ne po ovakvom danu:)), i nerviram se vise nego inache..

Hvala, u svakom sluchaju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back