Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
muka mi je...uffff
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I gde je mandatar za sledeći period...?tara623:buuuuuuu....a jeste malo mracan..ali jbg...svidja mi se...

i meni se svidzatara623:buuuuuuu....a jeste malo mracan..ali jbg...svidja mi se...

Pa zar se ti mene nisi odrekao i to javno,pred celim forumom?Tsutomu:I gde je mandatar za sledeći period...?
Tj avatar o kom si pričala.![]()
A sada trazis navatara...Ja sam navikao na setne i mistične avatare.Lusy Lusy:i meni se svidza![]()
navikni se i na oveTsutomu:Ja sam navikao na setne i mistične avatare.
@tara-stavi veću sliku u avatara u profil ako imaš?
U stvari pusti link...bolje.
?sta si sada rekao :?Tsutomu:Ja sam navikao na setne i mistične avatare.
@tara-stavi veću sliku u avatara u profil ako imaš?
U stvari pusti link...bolje.
Ma nije još izašlo u politiKi. Lako je otkazati odricanje...tara623:Pa zar se ti mene nisi odrekao i to javno,pred celim forumom?A sada trazis navatara...
Mislio sam da staviš veću sliku avatara kao sliku u profilu,tara623:?sta si sada rekao :?
Pa tako reci...vidis da sam umorna i da mi mozak radi lagano...tako da bez dvosmislenih recenica molim i didaktickih pitanjaTsutomu:Mislio sam da staviš veću sliku avatara kao sliku u profilu,
da ga bolje vidim. Intrigira me ta sličica ne znam što, baš
me tripuje. Nema veze...

Ništa od sutra menjam nick...tara623:Pa tako reci...vidis da sam umorna i da mi mozak radi lagano...tako da bez dvosmislenih recenica molim i didaktickih pitanja![]()
Neću više dvosmisleno... ma nemoj nik..samo avatara i bice dovoljno....feruj mi...Tsutomu:Ništa od sutra menjam nick...Nećete me više zezati za iddaktička pitanja. !
Hahahahaha...Neću više dvosmisleno...
A mene glava otkida od danas, mnogo sam se iznervirao, pa mi još uvek
prEtisak na 220... Onako potiljak i sa strane me boli... :x
A lekove ne volim da pijem, ja sve na suvo preguram.
Ja sam rekla da je bolesno ono shto sam citirala.Vesela_zena_beogradska:Ja tebe, devojko, nisam ovde ni primetila dok mi nisi napisala da sam bolesna, tako da tek ja nisam imala nameru da se prepucavam, i koliko god ti za sebe smatrash da si normalna, toliko i ja to smatram za sebe. Jedino bi psihijatrijsko veshtachenje moglo da utvrdi ko je ovde zdrav ili bolestan, bez obzira na to shto se tebi prichinilo ... elem, lako je nekome reci da je bolestan, kao shto si videla i sama, a josh je lakshe naci bilo kakav razlog kojim se opravdava izrecheno. Svoje drugarice procenjuj po pitanju zdravlja, jer ih svakako bolje poznajesh od mene, ako si se vec latila psihologije, a moje pisanije nije namenjeno osobama koje su tek otvorile vrata za odrasle, ako i toliko. Drugim rechima, ne chitaj vishe shta pishem i lepo tebi, lepo meni.
Ferujem ti.tara623:ma nemoj nik..samo avatara i bice dovoljno....feruj mi...
I uzmi jedan brufen nece ti nista biti...bolje nego da trpis te "glavobolove"...

uh...tutsi...pa prosle su devedeste....Tsutomu:Ferujem ti.
Ma nemam normalan brufen ovde. Mi kupujemo lekove na kilo, pa
sam jednom kupio kutijicu brufena 600 50-ak kom. čini mi se, al' bio nešto mnogo tvrd,
ne može da se pije. Nije bajat tako je proizvođač zamislio. Malo ću da istrpim...
Biće sve ok...Nego sad i kad lekove kupuješ moraš da biraš 'marku'...
![]()
tara623:uh...tutsi...pa prosle su devedeste....![]()
uvek mi zanimljivo kad me neko tako oslovi... 
Dobro,Tutsi..samo da tebi bude zanimljivo...i da te glava vise ne boli...ja vise licim na tvog brata...davno me je napustio imunitet....mogu samo da se nadam onom polsanickom...jednog dana...Tsutomu:uvek mi zanimljivo kad me neko tako oslovi...
A brat voli da se kljuka čim ga nešto malo zaboli, ja ih ne pijem nikad.
Stvaram prirodni imunitet.![]()

A jest' dobra stvar...ili diplomatski. On je baštara623:Dobro,Tutsi..samo da tebi bude zanimljivo...i da te glava vise ne boli...ja vise licim na tvog brata...davno me je napustio imunitet....mogu samo da se nadam onom polsanickom...jednog dana...![]()
Uh...taj diplomatski je jos bolji....A sto se poslanickog tice ja ga ne bih koristila u te svrhe...mozda samo za pesacke prelaze....Tsutomu:A jest' dobra stvar...ili diplomatski. On je baš
moćan...Mada kod nas s poslaničkim možeš da napraviš svakakva s.r.anja i da ne
odgovaraš...

Ili kazne za parkiranje...bad girl...tara623:Uh...taj diplomatski je jos bolji....A sto se poslanickog tice ja ga ne bih koristila u te svrhe...mozda samo za pesacke prelaze....![]()

ma bad boy varijanta mi je bolja...jbg...Tsutomu:Ili kazne za parkiranje...bad girl...![]()