pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
Podrazumeva se...Mi smo fini ljudi...Lusy Lusy:pod uvalila mislim prodala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrazumeva se...Mi smo fini ljudi...Lusy Lusy:pod uvalila mislim prodala![]()
polovno = razradjeno...manje muke...to ti je kao da ti je neko razgazio nove cipele taman toliko da tebi budu udobne...Tsutomu:Prob'o sam sve znane i neznane tehnike uvaljivanja, ništa.
Mada ženska bi možda mogla da ih ubedi da su i polovnjaci dobri...![]()

Aha, toga se nisam setio.Lusy Lusy:polovno = razradjeno...manje muke...to ti je kao da ti je neko razgazio nove cipele taman toliko da tebi budu udobne...
moras malo da ih asociras na dobre strane polovnih...![]()
doduše
.......tara623:na osobu koja sada putuje putuje daleko,daleko...![]()

_AnjA_:bolesna, i tuzna..osecam se potpuno otudjeno..od sebe, a i od svih ostalih..neke knjige ne treba chitai kada je chovek pod temeraturom.
I grip ima dobre strane! get well!Haha..pa..ok je ta tachka gledista..samo, ja se osecam zarobljeno, nemocno, ne podnosim da lezim (posebno ne po ovakvom danuno imagination:Nemoj pogreshno da me shvatish, kad kazem da volim kad se razbolim. Ali to su jedini dani kada sam poshtedjena svakog posla i nerviranja, prosto se opustim pijuckam chajeve i lekitje, slusham muziku, ako me ne boli mnogo glava chitam, izvoljevam, a svi te maze i paze...I grip ima dobre strane! get well!
), i nerviram se vise nego inache..

tako sam ja jednom nasla ket na uliciSrbenda_iz_bosne:na komsinicine.....i ket skanka koji sam izgubio![]()
moze,ali neka mlada sestrica...Hard as a rock:Samo ne daj da ti kitu diraju bela odela i nemaš brige!
vezu imam mnogo jaku, sve sam zavrsio, sledece nedelje trebam da odem da lezim u bolnicu na Dedinje...Hard as a rock:Jbg... držim ti palčeve! Nadam se da imaš doobru vezu!