TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pravi mama bajadere jej :)

inace sretoh danas drugaricu iz gimnazije i prica mi ova jedna sto je trudna iz razreda treba da se porodi uskoro,i ne bi to sad meni bilo nista cudno da nije devojka bila najveci narkoman u skoli koji je navuko pola generacije na siroki opseg droga...medjutim devojka se poslednjih nekoliko godina sredila,prestala da pusi,da se drogira,uzobiljila se,bacila na faks,ima neku dugu vezu i sve to i prosto mi je sve za nepoverovati...mislim drago mi je ako se ona nasla,ali jednostavno mi je previse razlicito od onoga od ranije...
crnjak je sto su neki ljudi koji su bili oko nje sada u stanju vegetiranja...a onda se zajebavala i sad pravi porodicu...:lol:
jednom je drzala referat iz hemije na temu droga,s tim sto je trebalo da prica teorijski deo,sta je sta,veze i sve te hemijske stvari u koje se ne razumem i ona je lepo sela i krenula da prica o svemu kako i sta se u praksi desava..uz nju su svi bili informisani o vrstama droga,nazivima ,dejstvima itd...a kad je pricala o ekstaziju nesto je krenula da ***** koje su moguce posledice itd i ne znam kako se dotakla trudnica i onda je znacajno rekla nesto na foru "nisam nikad bila trudna i na ekserima u isto vreme pa ne mogu da tvrdim da je tako" :lol: hemicarka je kosu pocupala od muke :lol:

razmisljam se sa kojom civilizacijom da odigram jednu partiju civ-a
evropske su u opticaju... spanci... da, njih volim... tja, volim i engleze... grke... nemce ne toliko
spanci... da oni imaju religiju... i konkviskadore... uhu-hu

e odo i ja da spavam
uspela sam veceras da nadjem materijal za seminarski sto je super
i da se "posvadjam" :lol:
i da se ukocim od promaje :lol:

al sam neobicno raspolozena za ovaj deo dana/noci.

laku noc,jedva cekam u krevet :)

(samo da se ne probudim u 7-8 :neutral: )

ja sam cula neki sven i carl cox isto love parede,ne mogu da verujem da su je izmestili iz berlina :roll:

jos nisam otisla da spavam :(

e svetolice ocu li ja dobiti onu muziku :roll:
29.12. sviraju na kst-ovom maskembalu na koji ocu da idem i ocu da znam pesme :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back