nepopravljiva
Aktivan član
- Poruka
- 1.477
za uzimala nisam sigurna...ali za davala...jesam uvek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti i pusti pesmu![]()
Ovako .. najpre se nesto otimao dok smo pricali fonom, te ne moze danas, moze sutra, trt-mrt, ali smo se ipak dogovorili .. zamenio je samo bojlerski prekidach, nije menjao celu tablu, tako da me kostalo 600 dinara .. bez kafe i bez seksa
Inache ne nudim majstorima ni kafu ni pice, shta ima da sedim sa njim i mlatim praznu slamu .. drugo su ovi koji rade sa kompom, to je sofisticiran posao![]()
pa kad ti ulaze nikakvi majstori u kutju
ja kad udjem zensko cheljade ne ostaje ravnodushno
mislim ono neisfolirano koje ceni radnichku klasu
kazu da mi radno odelo stoji sexy
e svakakvih ljudi ima
Otkud ti znash kakav je majstor bio kod mene? Uostalom, nisam zvala zigoloa, vec elektrichara![]()
navrzli na veselu...pa ne pushtaju..
Moze, bre, kad hoces! Nemoj da se preganjamo vise 100 godina po forumu, daj da izadjemo! A, iskreno, treba mi zensko drustvo za izlazak, jerbo sam videla jednog tipa u Teletu pre dve nedelje, hocu da ga nadjem, a ti si taman iz NS-a, mozes naci neke informacije itd...![]()
Moze, bre, kad hoces! Nemoj da se preganjamo vise 100 godina po forumu, daj da izadjemo! A, iskreno, treba mi zensko drustvo za izlazak, jerbo sam videla jednog tipa u Teletu pre dve nedelje, hocu da ga nadjem, a ti si taman iz NS-a, mozes naci neke informacije itd...![]()
vi momke posmatrate kao vashe projkte...to nije lijepo.
eeee ubo si ga u centarvi momke posmatrate kao vashe projkte...to nije lijepo.