TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako .. najpre se nesto otimao dok smo pricali fonom, te ne moze danas, moze sutra, trt-mrt, ali smo se ipak dogovorili .. zamenio je samo bojlerski prekidach, nije menjao celu tablu, tako da me kostalo 600 dinara .. bez kafe i bez seksa :)

Inache ne nudim majstorima ni kafu ni pice, shta ima da sedim sa njim i mlatim praznu slamu .. drugo su ovi koji rade sa kompom, to je sofisticiran posao :)

Ovako .. najpre se nesto otimao dok smo pricali fonom, te ne moze danas, moze sutra, trt-mrt, ali smo se ipak dogovorili .. zamenio je samo bojlerski prekidach, nije menjao celu tablu, tako da me kostalo 600 dinara .. bez kafe i bez seksa :)

Inache ne nudim majstorima ni kafu ni pice, shta ima da sedim sa njim i mlatim praznu slamu .. drugo su ovi koji rade sa kompom, to je sofisticiran posao :)

pa kad ti ulaze nikakvi majstori u kutju
ja kad udjem zensko cheljade ne ostaje ravnodushno
mislim ono neisfolirano koje ceni radnichku klasu
kazu da mi radno odelo stoji sexy
e svakakvih ljudi ima:roll:

Moze, bre, kad hoces! Nemoj da se preganjamo vise 100 godina po forumu, daj da izadjemo! A, iskreno, treba mi zensko drustvo za izlazak, jerbo sam videla jednog tipa u Teletu pre dve nedelje, hocu da ga nadjem, a ti si taman iz NS-a, mozes naci neke informacije itd... :lol:

vi momke posmatrate kao vashe projkte...to nije lijepo.

Nije istina, doco! Videla sam ga na prvom izlasku iz KZ-a... Samo sam gledala, jer sam se pogubila sto sam konacno izasla, cak sam od uzbudjenja popila jedan multivitaminski sok. :)
Nisam prisla, bar onako, da se upoznamo, da saznam je l iz NS-a, ili bilo sta... Ali, kad sam odlazila, pridrzao mi je kaput da ga obucem, te mi je jos vise bilo krivo sto se nisam upoznala sa njim. :|
I zato sad hocu da ga nadjem jer sve vreme razmisljam o njemu!
Sto mislis da je projekat? :| To mi je samo simpatija. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back