TrenuRna deshavanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema tu nisam cicija, rado bih, ovo ono, daj te čvarce na sto!
E lako je vama svima da pričate i da ih spominjete a svi ih uzgajate po nekim frižiderima i zamrzivačima, a ja ih nisam jela godinu dana i mnogo sam ih se zaželela :(
A moja sestra od strica koja je mesar :D, pravi najbolje čvarke na svetu, prelepe, taman odlično slane, ne premasne, diiiivne, ne treba ti ništa uz, možda kora hleba i malo kiselog kupusa i eto, jedno pivo, onako gratis i sve savršeno... :)

A priznajte da dugo nismo pričali o hrani :D

ebite se sad se i meni jedu čvarci
problem sa mesom je što kad uzmem da ispečem mesance mora da ide i neki prilogčić
pa možda i salatica ili supica, pa i da se popije nešto, verovatno koca
i onda ispada da ja ceo dan samo treba da kuvam i nabavljam, a to me mrzi
tako da retko baš jedem lepo, mislim kad sam sama nema to ni mnogo smisla
trebalo bi da se udam, zbog redovne ishrane
demit, razmišljam ko neženja iz 60-tih =I

e sad si me podsetila ..ostavio sam jedan veliki batatjitj da se odmrzne pa da se ispece vreme je :rumenko:

...nash kad dodje car dzipom kod chobanina i kazze, ej matori aj se opkladimo da ako ti pogodim koko imash ovaca da mi dash jednu...
...i chobke pristane, i ovja vadi iz dzipa laptop, zatim razne gipiesove, gedzete i ostala rachnala i meri rachuna unosi kordinate i sl i kazze , imash tachni iljadushestodvajesjednu ovcu...
...i chopke kazze, jeste u pravu si, evo ti ovca, i car uzne ovcu i mete u dzip...
...i kazze chpke, aj sad ako ja pogodim de ti radish da mi vratish moju ovcu, i ovaj pristane...
...i cohpke kazze G17 plus, ovaj se iznenadi i kazze, ej bre chopke kako si pogodijo, a...?
...pa kazze, evo ovako, rekao si mi podatak koji vetj znam, pod dva bavish se stvarima koje nisu u tvom interesu, pun si para bla bla bla i vrati mi mog psa...:)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back