- Poruka
- 98.702
Lazes 
Kad se to desilo, videla sam ga pre neki dan jbt

Kad se to desilo, videla sam ga pre neki dan jbt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nadisala sam se oho lepka,zivot mi je lep.

Hahah tako si mi to napisao kao da me spasavas sa zivotne stranputiceŽivot je lep i bez oho lepka![]()
Ma bre jeste lep zivot al nece papir da se zalepi bez njega
Jao ja juce pravila a pravicu ih opet danas,dodziKoje ste vi bezdšnice.. gladan konj a niko palačinke da spremi..
Hahah tako si mi to napisao kao da me spasavas sa zivotne stranputice :lol: Ma bre jeste lep zivot al nece papir da se zalepi bez njega![]()
danas pravim punjenu papriku ......pre neki dan je komšinica pravila , valda becarac pa je mirisala cela zgrada , juče sam ja ja pravio bećarac a danas punjenu papriku ......miriše na papriku , ubiva koliko je dobro
......mi se narkotišemo sa paprikom 
Moja je paprika skoro gotovaDa , život je lep .danas pravim punjenu papriku ......pre neki dan je komšinica pravila , valda becarac pa je mirisala cela zgrada , juče sam ja ja pravio bećarac a danas punjenu papriku ......miriše na papriku , ubiva koliko je dobro
......mi se narkotišemo sa paprikom
![]()
Dok nam na nos ne izadje.Moja je paprika skoro gotovaBecarac neki dan bio isto..celi forum jede becarac i paprike![]()
Dok nam na nos ne izadje.

haha sad slušam bećarce i ovako kaže jedan..
Aoj kolika je u curice zna se.. moglo bi se okupati prase![]()

skladan parDa nisam zalutala na pdf Venecija maskenbal?
- - - - - - - - - -
avatar sirmijuma i konja baš nekako deluju partnerski

skladan par![]()

Hahah pa da kukaju kako su zlostavljani od strane zenapa kad malo bolje pogledam uklapaš se i ti tu, samo su oni stidljivij pa nose maske
Tvoja šminka je full, aj njih našminkaj![]()
Ja sam otvoreno luda 
Hahah pa da kukaju kako su zlostavljani od strane zenaJa sam otvoreno luda
![]()

I eto sad mi propade i stajling i sminka i sveNisi, evo ja da ti kažem...
Ludaci nikada za sebe neće reći da su ludi, nego će smatrati da su svi oko njih ludi![]()