Trenurna dešavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ebt ja se ni ne secam na kojoj sam temi ostavila prvi post...ali ljis je bio, to pamtim :lol:

Ma ja se secam tog mog celodnevnog blamiranja u ljisovskoj kafani, bio sam atrakcija, nema ko se tada nije bio upisao u kafanu, ljudi dolazili masovno da vide novog lika koji pravi budalu od sebe. :lol: A pre toga sam malo pisao na nekoj temi gde je neka curica kukala zato sto je bila zaljubljena u matorog kolegu i tu mi ta jedna eminentna forumasica zapala za oko itd., itd., itd. sto bi rekao komsija Zare kad laze zaposlene dok pokusava da ih animira da mu pomognu da zastiti fabricku imovinu, koju je prethodno procerdao saradjujuci sa mafijom, od navale poverilaca kojima duguje. :lol:

Znam da nije kumo, samo ja to tako navikao, planski, da mi se ne desi nesto nepredvidjeno kao nasa NovaIsta sto je prosla sa nekom njenom simpatijom, ono kad ju je pitao: "Smem li da ti pomerim nogicu malo ulevo? Hoce li tako biti dobro?", znaci sve se unapred predvidi, kreira, isplanira, da ne bude nedoumica, svako zna sta treba da radi, po unapred utvrdjenom scenariju. :deda:

:lol:

Jennifer_Beals.jpg

zasto bre ne furate ove frizure,
i pamucne gacice sa niskim strukom,
i siroke topove i da seva stomak?

zasto?

:((((((((

pa ne znam
odem danas tako da jedem čekam klopu da bude gotova,neki mrljavac prica sa devojkom,5 minuta mu treba da krene da sprema,a ona neki glas odvratannnnnnn,sacuvaj boze i sakloni,a priča nebuloze,sramota je slušati,užas jedan,i tako razmisljam da to mene stize kazna bozija u vidu njih dvoje,parova,debila sa posla,ulice....
ja sam bar fer,pa dodjem ovde da davim kad mi se davi,a i ne čujete mi glas,tako da manje nerviram nego ovi udavi napolju sto mene nerviraju,mada možda sam i ja elmer nekom,mada teško

- - - - - - - - - -

ja mogu da ćutim danima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back