Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.136
Nikako nije dobro sakrivati ljubomoru, ako su već rogovi u vreći treba ih izvaditi na svetlo dana. Čisti odnosi su najbolji odnosi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre mene je imao dugu vezu, nije prevario nijednu devojku, tako kaze. Komunikativan je, druzeljubiv, neposredan, voli da pomogneSve zavisi od osobe do osobe,ti ga najbolje poznajes.. malo dodas na to njegovu istoriju,karakter,neku malu provericu i dobijes odgovor.
U moje vrijeme je tako bilo prije 30 godina to vise nije tako.Te situacije kontrolisu zene
Svesna sam da moze da me prevari ako hoce. Ne mislim da me vara, prosto mi smeta to sto se tako opusta u tim odnosima sa koleginicama, kao da su mu ortaci. Pa zar to ne pravi vecu sansu za prevaru? Zar to nije nepostovanje svoje supruge? Po meni treba da ima obzira prema meni kako cu se ja osecati. Mislim da ni njemu ne bi bilo svejedno da on svako malo cuje, te bila sam na kafi sa onim jednim kolegom, te stigla mi poruka od nekog drugog kolege. Znam ja sve te zene iz prica, on je vrlo otvorena osoba, i prilicno je iskren generalno, tako da mi dosta prica, ali po nekad precuti bas to da se video sa nekom koleginicom, pa ja kad saznam poludim zato sto je precutao a ne zato sto mislim da je bilo nesto izmedju njih. Prosto ako se neke stvari precutkuju to odmah stvara sumnju da ima jos toga sto se krije.
Nesigurna u vas - kao par.Nisam nesigurna u sebe nego u njegai te oko njega. Ja radim na sebi i zadovoljna sam sobom.
Jako mi je vazna porodica i ne zelim neku pricu koja ce da pokvari sve, makar i ne bila istinita.
Kad bi polazili sa te detektivske tačke gledištaciji je ovo bese klon nalog?![]()
, nikad ne bi ništa ni upisali ovde.Tvoj odgovor je sasvim na mestu. Hvala. Mozda samo treba baciti akcenat na pozitivne stvari a ne kopati po negativnim i time ih jos uvelicavatiNesigurna u vas - kao par.
Nezahvalno je komentarisati ili bilo šta sugerisati o nekom odnosu.
Moj komentar je bio uopšten.
a koja situacija konkretno je tebi izazvala sumnju?Pre mene je imao dugu vezu, nije prevario nijednu devojku, tako kaze. Komunikativan je, druzeljubiv, neposredan, voli da pomogne
I sa kolegicom vozim cesto motor ,samo nas dvoje.Te situacije kontrolisu zene
ne preteruj. da imaš neke realne brige u životu ovo bi prošlo ispod radara.Nije mi lako, priznajem. Imam poverenja da me ne vara, ali mi stvara nelagodu sto na svakom koraku neka bliska koleginica. Kako ne kolega nego bas koleginica
Zadnji put je pozvao koleginicu da zajedno odu na neki dogadjaj na poslu. Kaze bezveze je zvao, ionako bi se tamo nasli, ovako su se nasli u gradu us put negde, pa stigli tamo zajedno.a koja situacija konkretno je tebi izazvala sumnju?
zašto misliš da svi moraju razmišljati isto kao ti?Zadnji put je pozvao koleginicu da zajedno odu na neki dogadjaj na poslu. Kaze bezveze je zvao, ionako bi se tamo nasli, ovako su se nasli u gradu us put negde, pa stigli tamo zajedno.
To mi smeta sto je toliko slobodan i otvoren prema druzenju sa koleginicama. Ja se ne bih sa kolegom nalazila da odemo zajedno vec bih rekla vidimo se tamo.
Pa ne znam,sad kad vratim film i moj bivsi je isao na pice sa koleginicama sa posla.Nije mi neka drama bila,mozda jer sam ih (povrsno)poznavala,ako su imali neki dogadjaj (tipa ng zurka firmina) pokupi neku od njih pa idu zajedno.Zadnji put je pozvao koleginicu da zajedno odu na neki dogadjaj na poslu. Kaze bezveze je zvao, ionako bi se tamo nasli, ovako su se nasli u gradu us put negde, pa stigli tamo zajedno.
To mi smeta sto je toliko slobodan i otvoren prema druzenju sa koleginicama. Ja se ne bih sa kolegom nalazila da odemo zajedno vec bih rekla vidimo se tamo.
Haha8 godina u braku, pa logično da si mu dosadila i da hoće nešto drugo, pusti ga nek se istrese to je samo sex, tebe voli i decu ali mora nešto sa strane to je normalno.
ne verujem u to prijateljstvo.naravno da postoje muško ženska prijateljstva, ne komplicirajte si život bezveze
ne. Ja je posmatram kao inventar u firmi, tako se ponasa ona, a tako i ja.У преводу - срећа њена да ти се колегиница не свиђа![]()
kazem ti da nismo drugari, znamo se samo povrsno..............uostalom, od svoje sam zene dobio sve sto jedan muskarac moze pozeleti...............ne zelim to izgubiti.Sigurno ste za svo to vreme provedeno zajedno upoznali dobro jedno drugo. Jel ti se ne namece neka situacija da joj pustis poruku vezano za nesto sto si video, cuo, neku foru, vic, na koji naletis posle radnog vremena, a znas da ce joj biti korisno ili smesno? Prosto spontano drugarski.
Ne preteruješ. Čak si suviše liberalna u današnjoj eri slobodnog seksa na sve strane. Posebno što se on nije tako ponašao pre braka. Ako ti smeta njegovo ponašanje, reci mu i videćeš koliko mu je zaista stalo do tebe. To što ti tražiš od njega nije uopšte neki veliki zahtev.Pozdrav svima!
Zanima me vase misljenje da li preterujem. Nekad mislim da sam pre stroga prema svom muzu i njegovim odnosima sa koleginicama a nekad pomislim da sam glupa sta sve tolerisem.
U braku smo 8 god imamo 3 dece. On je porodican, brizan, odgovoran, bas sve ok. Pravi muskarac. Jedino sta me muci su njegova, po meni preterana zblizavanja sa koleginicama. Nije sa svim ali na koji god posao ode, promenio ih je nekoliko, on se tamo zblizi sa jednom koleginicom. Popiju kafu za vreme posla. Ostaje i kad promeni posao sa njima u kontaktu. Nekad se i dopisuju. Sve prepiske su ok, vezane za posao i neke okolnosti na poslu. Neki dan je pozvao koleginicu da zajedno odu na neki dogadjaj. Pitala sam ga zasto nije sam otisao, kaze bezveze, ionako bi se tamo nasli pa su eto bili u kontaktu porukama i otisli zajedno.
Ali ja to ne radim. Ne zblizavam se sa kolegama. Dok radimo radimo, posle ih ne cimam da se raspitujem sta se desava, niti oni mene.
Ili sam ja preosetljiva ili on preopusten prema granicama
Svaka čast na ovom komentaru.. znaš kako me obraduju ljudi koji tako razmišljaju.. moj naklon..uostalom, od svoje sam zene dobio sve sto jedan muskarac moze pozeleti...............ne zelim to izgubiti.
to je tvoje pravo, meni su u današnje moderno doba čudna istospolna prijateljstvane verujem u to prijateljstvo.
svašta tu imaistopolna prijateljstva postoje od kamenog doba i nisu bila cudna................kod mentalno zdravih osoba.to je tvoje pravo, meni su u današnje moderno doba čudna istospolna prijateljstvasvašta tu ima
a kako ti znas ovo?Nekad se i dopisuju. Sve prepiske su ok,