Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.136
Ne preteruješ, ali ne vredi da ćutiš, ako ti smeta reci mužu da ti smeta njegova komunikacija sa koleginicama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi od osobe do osobe,ti ga najbolje poznajes.. malo dodas na to njegovu istoriju,karakter,neku malu provericu i dobijes odgovor.Pozdrav svima!
Zanima me vase misljenje da li preterujem. Nekad mislim da sam pre stroga prema svom muzu i njegovim odnosima sa koleginicama a nekad pomislim da sam glupa sta sve tolerisem.
U braku smo 8 god imamo 3 dece. On je porodican, brizan, odgovoran, bas sve ok. Pravi muskarac. Jedino sta me muci su njegova, po meni preterana zblizavanja sa koleginicama. Nije sa svim ali na koji god posao ode, promenio ih je nekoliko, on se tamo zblizi sa jednom koleginicom. Popiju kafu za vreme posla. Ostaje i kad promeni posao sa njima u kontaktu. Nekad se i dopisuju. Sve prepiske su ok, vezane za posao i neke okolnosti na poslu. Neki dan je pozvao koleginicu da zajedno odu na neki dogadjaj. Pitala sam ga zasto nije sam otisao, kaze bezveze, ionako bi se tamo nasli pa su eto bili u kontaktu porukama i otisli zajedno.
Ali ja to ne radim. Ne zblizavam se sa kolegama. Dok radimo radimo, posle ih ne cimam da se raspitujem sta se desava, niti oni mene.
Ili sam ja preosetljiva ili on preopusten prema granicama
ne brini. I ja sa mojom koleginicom iz kancelarije stalno idem na rucak kad je pauza, cesto smo po sluzbenim putovanjima zajedno, cak i prespavamo zajedno po hotelima , naravno, u odvojenim sobama.........takav nam posao da smo cisto profesionalno povezani ali, van posla, uopste ne komuniciramo, osim poneko poslovno obavestenje. Moja zena je tek povrsno poznaje i ne pada joj na pamet da sumnja u nas.........i zna da ja ne bih nikada nesto radio po tom pitanju iza njenih ledja. Isto vazi i za mene kada je ona u pitanju.Pozdrav svima!
Zanima me vase misljenje da li preterujem. Nekad mislim da sam pre stroga prema svom muzu i njegovim odnosima sa koleginicama a nekad pomislim da sam glupa sta sve tolerisem.
U braku smo 8 god imamo 3 dece. On je porodican, brizan, odgovoran, bas sve ok. Pravi muskarac. Jedino sta me muci su njegova, po meni preterana zblizavanja sa koleginicama. Nije sa svim ali na koji god posao ode, promenio ih je nekoliko, on se tamo zblizi sa jednom koleginicom. Popiju kafu za vreme posla. Ostaje i kad promeni posao sa njima u kontaktu. Nekad se i dopisuju. Sve prepiske su ok, vezane za posao i neke okolnosti na poslu. Neki dan je pozvao koleginicu da zajedno odu na neki dogadjaj. Pitala sam ga zasto nije sam otisao, kaze bezveze, ionako bi se tamo nasli pa su eto bili u kontaktu porukama i otisli zajedno.
Ali ja to ne radim. Ne zblizavam se sa kolegama. Dok radimo radimo, posle ih ne cimam da se raspitujem sta se desava, niti oni mene.
Ima - kad je jedna osoba 2 a druga 9naravno da postoje muško ženska prijateljstva, ne komplicirajte si život bezveze
Preosjetljiva si , np moja zena radi za mog najboljeg druga.Cesto naprave poslovni sastanak u restoranu i kad klijenti odu ostane sa mojim drugom tu ili odu u neku drugu kafanu ,cesto se i nacugaju dobro kad je veselo, ponekad se i ja prikljucim ali cesto ne.Pozdrav svima!
Počni i ti. Mora da postoji princip retorzije da se ne bi osećalo (a i bivalo) budalom.Ali ja to ne radim. Ne zblizavam se sa kolegama. Dok radimo radimo, posle ih ne cimam da se raspitujem sta se desava, niti oni mene.
Ima - kad je jedna osoba 2 a druga 9

ja bih ovo žena zamijenila s osoba. Prisutna je ta ljubomora kod oba pola ponekadŠto ljubomorna žena istripuje, čovek ne doživi za dva života, i obrnuto.
ja bih ovo žena zamijenila s osoba. Prisutna je ta ljubomora kod oba pola ponekad
У преводу - срећа њена да ти се колегиница не свиђаne brini. I ja sa mojom koleginicom iz kancelarije stalno idem na rucak kad je pauza, cesto smo po sluzbenim putovanjima zajedno, cak i prespavamo zajedno po hotelima , naravno, u odvojenim sobama.........takav nam posao da smo cisto profesionalno povezani ali, van posla, uopste ne komuniciramo, osim poneko poslovno obavestenje. Moja zena je tek povrsno poznaje i ne pada joj na pamet da sumnja u nas.........i zna da ja ne bih nikada nesto radio po tom pitanju iza njenih ledja. Isto vazi i za mene kada je ona u pitanju.
ciji je ovo bese klon nalog?Pozdrav svima!

Sve po malo. Mislim da je previse opusten u druzenju sa zenama. Da su njegove granice u tim odnosima nize u odnosu na moje. Prosto ne moze isto da se ponasa sa koleginicama kao sa kolegama. Ozenjen je. Mislim da rusi nas ugled tim ponasanjem. Ja ne bih dozvolila da nekad neko pomisli da se muvam sa nekim muskarcem, jer smatram da bi na taj nacin moj muz bio ponizen, iako ni ne sazna za to. Mislim da on kao muskarac o tome ne razmislja.Šta te najviše muči — to što ima kontakt sa ženama posle posla, način na koji se održava, to što ti nisi uključena, strah od toga da će da te vara?
Svesna sam da moze da me prevari ako hoce. Ne mislim da me vara, prosto mi smeta to sto se tako opusta u tim odnosima sa koleginicama, kao da su mu ortaci. Pa zar to ne pravi vecu sansu za prevaru? Zar to nije nepostovanje svoje supruge? Po meni treba da ima obzira prema meni kako cu se ja osecati. Mislim da ni njemu ne bi bilo svejedno da on svako malo cuje, te bila sam na kafi sa onim jednim kolegom, te stigla mi poruka od nekog drugog kolege. Znam ja sve te zene iz prica, on je vrlo otvorena osoba, i prilicno je iskren generalno, tako da mi dosta prica, ali po nekad precuti bas to da se video sa nekom koleginicom, pa ja kad saznam poludim zato sto je precutao a ne zato sto mislim da je bilo nesto izmedju njih. Prosto ako se neke stvari precutkuju to odmah stvara sumnju da ima jos toga sto se krije.Ако жели да те превари ти ту не можеш ништа и најбоље је да не радиш ништа.
Људи су различити и некоме треба дружење са колегом, колегиницама поготово ако су они коректни па то прерасте у пријатељство и то што ти не желиш да се дружиш са колегама ни тебе не оправдава из његовог угла јер и ти можеш ако хоћеш да га превариш макар немала ниједног мушког пријатеља. Ја не разумем људе који имају порив да контролишу своје брачне другове, да свој социјално-друштвени карактер преносе на њих. Прихвати да неко жели да се дружи, да неком то треба мање, некоме више.
Осећати благи ниво љубоморе је донекле и нормално, то је неопходно нашем егу ако нам је стало до неке особе али кад би људи прихватили да је ИСПОЉАВАЊЕ љубоморе БОЛЕСТ онда би све било лакше.
Реална опасност од преваре у браку је у данашње време висока али ако му правиш сцене унапред без икаквог рационалног основа већ само из чисто твог неког страха и параноичног предвиђања онда, извини, има право да му то у једном моменту јако засмета јер сметало би му и да заиста вара, а камо ли ако то не ради, а ти га притискаш по том питању.
Тако да то што стремиш ка томе да га гушиш и одвојиш од колегиница може да ти донесе само лоше ствари, ништа добро. Мада чудне сте ви жене. Брже би те он сморио да је за све друге аскета осим за тебе. То што се он дружи са колегиницама теби заправо држи пажњу јер да си сигурна да није пожељан другим женама 100% би временом престао да буде пожељан и теби.
Rekla sam mu. Kada se pojavi neka situacija ja mu uvek kazem, nekad burno nekad smireno. Ali ne znam da li sam to sto mi smeta zaista promenila ili sam ga samo naterala da mi manje pricaNe preteruješ, ali ne vredi da ćutiš, ako ti smeta reci mužu da ti smeta njegova komunikacija sa koleginicama....
Nisu ni meni ti nikada bili zanimljivi. Nije on taj tip 100 prijateljica i on. Ima on musko drustvo, samo ja primecujem samo zene ocito. Nije menjanje posla vezano za koleginicu, bile su objektivne stvari, napredovao je. On je tip koji voli da pomogne, jako je komunikativan, druzeljubiv, i posao mu je takav, kontaktira sa dosta ljudi, nije za racunarom ceo dan. Da u zenskom je kolektivu. Ali svejedno i ja sam u muskom pa pazim da njega ne dovedem u situaciju da misli da sa nekim nesto mozda imam, i da se lose oseca jer ja jednako se zblizavam sa muskarcima isto kao sa zenamaMeni nikada nisu bili zanimljiivi muškarci koji imaju mnogo prijateljica i nemaju prijatelje. Nije mi to normalno. On i 100 njih. Znači da je mnogo uslužan, da ih razume, sigurno ne da im se svidja. Smatraju ga ortakom. Sad šta je u njegovoj glavi, ne znam. Možda misli da je mačo, ko će znati. A ovde je slučaj da se zbližava sa jednog koleginicom ako se ne varam, pa promeni posao. Moje inspektorske sklonosti kažu da ako promeni posao zbog afere na primer sa njom, ne bi se posle toga družio, zar ne? Mozda mu prija zenska energija. Kažu da se muškarac druži sa ženom ako potencijalno želi sex. Ne verujem skroz u to, pogotovo u zrelim godinama. Jednostavno nađeš kod nekoga nešto što ti prija. E sad, ovde je taj šablon uvek žena. Pa možda čovek radi u ženskom kolektivu.
Nisam nesigurna u sebe nego u njegaProblem je tvoja nesigurnost u sebe, na prvom mestu, onda u vašu vezu, u njega ...
Stalnim prebacivanjem, ispitivanjem njega ili sl. dobijaš kontraefekat. Udaljićeš ga od sebe, a to ne želiš.
Bolje se posveti više sebi, uči, radi, štagod ... manje sumnje i biće ok.
Pa meni to glupo. Jos i na to da trosim energijuPočni i ti. Mora da postoji princip retorzije da se ne bi osećalo (a i bivalo) budalom.
" Prijatelju, da li hoćeš da se ja družim sa prijateljima koji mi se udvaraju ili ćeš da me ispoštuješ i izbegavaš koleginice. "Rekla sam mu. Kada se pojavi neka situacija ja mu uvek kazem, nekad burno nekad smireno. Ali ne znam da li sam to sto mi smeta zaista promenila ili sam ga samo naterala da mi manje prica
Te situacije kontrolisu zenePreosjetljiva si , np moja zena radi za mog najboljeg druga.Cesto naprave poslovni sastanak u restoranu i kad klijenti odu ostane sa mojim drugom tu ili odu u neku drugu kafanu ,cesto se i nacugaju dobro kad je veselo, ponekad se i ja prikljucim ali cesto ne.
Теби би дружење са мушкарцима било издаја вашег односа, њему није. Зашто мислиш да би га тиме повредила? Јер он тебе повређује? Хм, мислим да је у питању љубомора. Ако је он добар отац и муж, имате искрен однос, чему драма?Nisu ni meni ti nikada bili zanimljivi. Nije on taj tip 100 prijateljica i on. Ima on musko drustvo, samo ja primecujem samo zene ocito. Nije menjanje posla vezano za koleginicu, bile su objektivne stvari, napredovao je. On je tip koji voli da pomogne, jako je komunikativan, druzeljubiv, i posao mu je takav, kontaktira sa dosta ljudi, nije za racunarom ceo dan. Da u zenskom je kolektivu. Ali svejedno i ja sam u muskom pa pazim da njega ne dovedem u situaciju da misli da sa nekim nesto mozda imam, i da se lose oseca jer ja jednako se zblizavam sa muskarcima isto kao sa zenama
Sigurno ste za svo to vreme provedeno zajedno upoznali dobro jedno drugo. Jel ti se ne namece neka situacija da joj pustis poruku vezano za nesto sto si video, cuo, neku foru, vic, na koji naletis posle radnog vremena, a znas da ce joj biti korisno ili smesno? Prosto spontano drugarski.ne brini. I ja sa mojom koleginicom iz kancelarije stalno idem na rucak kad je pauza, cesto smo po sluzbenim putovanjima zajedno, cak i prespavamo zajedno po hotelima , naravno, u odvojenim sobama.........takav nam posao da smo cisto profesionalno povezani ali, van posla, uopste ne komuniciramo, osim poneko poslovno obavestenje. Moja zena je tek povrsno poznaje i ne pada joj na pamet da sumnja u nas.........i zna da ja ne bih nikada nesto radio po tom pitanju iza njenih ledja. Isto vazi i za mene kada je ona u pitanju.