Treća beogradska gimnazija ( III beogradska gimnazija)

Mozes li mi,molim te,argumentovati stav da je neko streber?Po cemu je recimo on streber?

Pa recimo,nejmu je sve SKOLA pa skola...nikako od te teme da se udalji...i cudo mi je sto on nije nesto isfilozofirao na temi ,,Tuce po skolama,, koju je decko sa Vozdovca otvorio....sigurno bi nesto da sse on ne bije...cisto streberski.....ucenje,ucenje i samo STEREBANJE!!!!
Ne podnosim takve koji sve misle da rese streberski,mirnim putem,itd...... :roll:

Pa recimo,nejmu je sve SKOLA pa skola...nikako od te teme da se udalji...i cudo mi je sto on nije nesto isfilozofirao na temi ,,Tuce po skolama,, koju je decko sa Vozdovca otvorio....sigurno bi nesto da sse on ne bije...cisto streberski.....ucenje,ucenje i samo STEREBANJE!!!!
Ne podnosim takve koji sve misle da rese streberski,mirnim putem,itd...... :roll:

Ok, doshao sam do zakljuchka da si maoumna, i pri njemu moram da ostanem.
Dodajem da je ovo podforum SHKOLE i da se o SHKOLAMA govori.
Postoje ljudi koji me poznaju, i molim te, pusti njih da sude o meni i mom ponashanju... :roll: :shock:

Ovaj..Ovo je podforum o skolama,i na njemu se upravo razmenjuju iskustva,price i sve sto je u vezi sa skolom.Mislim da ti nije dobar zakljucak da je neko streber ako prica o skoli.Ili ako mu je to preokupacija ovde,na forumu.Znas li ti njega licno da bi tvrdila tako nesto?
P.S.Ukoliko je neko(niko konkretno) zamislio da postane nesto vise od prosecnog coveka(yu,yu),ako ga jednostavno ne zanima druzenje,sport,ni jedna sfera interesovanja izuzev knjige.Ako ga zanima knjiga,edukacija,zasto ti to smeta?Jel te takvi ljudi ugrozavaju?Ili ti stvaraju pretnju za buducnost?Nisi mi jasno..Ponavljam,ovo govorim uopsteno,ni o kome konkretno,da ne dodje do zabune...
A,na ovaj post odgovaram ponajvise zbog poslednje recenice,u kojoj navodis da ne podnosis takve koji sve resavaju mirnim putem....
Kao prvo,doslo je do zamene teza.Streberski se ne poklapa sa mirnim putem.Kako ti znas kako streberi resavaju nesporazume?Svi su individualni,i niko nece reagovati isto u nekoj situaciji.

Meni ti ,iskreno,zvucis kao omrazeni likovi koji pljuju samo da bi pljuvali.Kao,smetaju mi ako imaju drugi pogled na svet,razlicit od mog.Tolerancija,devojko,tolerancija.

A,zamisli kad bi svi probleme resavali motikama,nozevima i ostalim ne tupim orudjima.Daaaaaaaj...
Ako sa nekim ne mozes verbalno da izadjes na kraj,pa upotrebljavas silu,ti si nula.Ako si dovoljno nedokazan/a da granica do koje ides ne postoji,onda si opet nula.I,ako se bijes da bi lecio/la svoje frustracije(vezano za fudbalske klubove ,skole i slicno),onda si teska nula .

I,posto si,u zameni teza,strebere i ljude koji ne zele da stvari(probleme) resavaju silom stavila u isti kos,ja cu sa ponosom istaci da sam ja najveci streber,mish ili sta god na ovom svetu,jer sve stvari resavam iskljucivo razgovorom.A,sve te koji drugacije ne mogu da izadju na kraj sa nekim,pa upotrebljavaju nasilje,dizu ruku ili sta vec,smatram nedovoljno dobim retoricarima,ljudima slabih zivaca,i jos slabijeg intelekta.

Jako plitko razmisljas.To je cinjenica.
I,to ne shvataj cinjenice zlonamernim.

P.P.S.Da se razumemo,ovde iznosim svoj stav,nikoga ne branim.

Izvinjavam se sto je ova tema postala off..Bez ikakve namere.:) :)

Back