Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Mi smo popunjavali i za decu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da li neko zna kakve su posledice ako vas odbiju za neku australisku vizu. imate li sansu da je dobijete prilikom sledeceg apliciranja. postoji li pravilo koliko treba da prodje vreme do novog zahteva za vizu ?
ako neko ima iskustva sa slicnom situacijom, voleo bih da cujem njegovo misljenje.
To mi je vec poznato, ali da li ima neka drzavljanka Australije koja bi se kobajagi udala i kolika bi bila cena te varijante ? Moze li neko da odgovori na ovo pitanje ?
To se već pitalo i pre ovde, bez uspeha. Mogao sam jedino Kaficu da ti preporučim, ona beše slobodna, ali se ne druži više s nama, jer su je maltretirali.
Mogao bi lakše da nadješ ženu u Austriji, to je tamo iskusna fora. Koštalo 12-15 ooo, u ono vreme kad ja nisam ostao tamo, a to je bilo pre 5 godinica.
Sexy, kad si ovo napisala, nisam komentarisao, jer sam kontao da ste vi i vaš agent malo i preterano ažurni, pa u smislu "better safe than sorry" želite da pošaljete unapred i šta treba i šta ne treba.Mi smo popunjavali i za decu...![]()

za Komodo Zmajonator
Za dobijanje turisticke vize imas sve na njihovom sajtu.
iz licnog iskustva vadjena viza 2007
Za vizu ti nije potrebno garantno pismo,aplikacija je opsirna ali ne i nemoguca....
ima samo dodatni deo vezan za vojsku da se dopuni cak i za zene.
poz.

....
)
Tbarchh ako ti nije problem objasni malo detaljnije sve to.
da li si bila zaposljena prilikom apliciranja za turisticku vizu. kada si sve to uradila. koje godine. jesi li imala unapred uplacen turisticki aranzman u australiji ? jesi li u braku ? ako ima jos nesto vazno, a ja sam zaboravio da te pitam bilo bi dobro da pomenes.
izvini ako sam malo direktan sa pitanjima i unapred hvala na odgovoru.

Pozdrav svima, devojka i ja hocemo da apliciramo za vizu, ona je arhitekta ja sam ekonomista, nadam se da cemo imati sanse
Bilo koji savet je koristan i dobrodosao.