Treba mi VIZA

jos samo da sasa popovic pregleda ove stranice...
nego najozbiljnije cuo sam za slucaj da je tip uspeo da udje kao navodni clan nekog njihovog orkestra. verovatno uz odredjenu nadohnadu. tako bi vec mozda moglo da se stigne do zemlje koala.

jos samo da sasa popovic pregleda ove stranice...
nego najozbiljnije cuo sam za slucaj da je tip uspeo da udje kao navodni clan nekog njihovog orkestra. verovatno uz odredjenu nadohnadu. tako bi vec mozda moglo da se stigne do zemlje koala.

ja znam za siguran slucaj, 2 orkestra iz Backe Topole i Muzje(kod Zrenjanina. Neko udruzenje je garantovalo za njih. Oni su otisli(kao turisti, na 4 meseca,da odrze par koncerta, u isto vreme, oba benda), i slusajte ovo, frontmen benda iz Muzje se kao ozeni tamo. I ostane. Dan danas zivi u Sidneju. nikad se nije vratio.
Pricu znam od rodjaka iz Backe Topole, koji je bio basista u bendu.
Istini za volju, to se odigralo 1997. godine

dandy-ovo sto sam ja cuo na tu temu se dogodilo 2002 ili 2003. znaci mozda je i danas nesto slicno moguce. inace sto se tice posla situacija dole nije losa ako covek ne bira previse. gradjevina, poljoprivreda, restorani - nesto bi se naslo.

Vec duze vreme pratim desavanja na ovu temu. Ono sto mene zanima jeste procedura za dobijanje turisticke vize i vreme za koliko se dobija. Moj otac zivi tamo vec par godina i njihov je drzavljanim pa bih ja trazila tur. vizu na min. godinu dana. Koji su kriterijumi za dobijanje, mislim da proverim da li uopste ispunjavam uslove za dobijanje vize. Hvala svima koji imaju neke informacije.
pozz

da li je neko cuo za LIVE IN australija.com
koliko su oni sigurni da se njima daju pare za dobijenje potrebne vize?

Platices prvo oko 250E da te samo na slepo uzmu. Onda da ti popunis aplikaciju a oni samo posalju uzmu 2000 $. To je prvi instalment. Drugi instalment pred dobijanje vize jos 2000$.
Ako imas 5000$ izvoli.
Ali kad budes trazio ugovor videces da pare ne vracaju i ne gaantuju nista osim njihovih usluga.
Ja sam sve sam odradio. Iscitaj buklet i kreni kako pise.

pozdrav svim diskutantima.
ima li neko licnog iskustva u dobijanju turisticke vize preko turistickog aranzmana vezanog za australiju. moze li uopste gradjanin srbije da dobije tur. vizu na taj nacin i koje preduslove za to treba da ispuni.

za Komodo Zmajonator

Za dobijanje turisticke vize imas sve na njihovom sajtu.
iz licnog iskustva vadjena viza 2007
Za vizu ti nije potrebno garantno pismo,aplikacija je opsirna ali ne i nemoguca....
ima samo dodatni deo vezan za vojsku da se dopuni cak i za zene.
poz.

Back