Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Ovo su fotke iz Zlovrta koje očigledno nisu dovoljne ATRAKTIVNE da se na njima nađe i Bojović.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Легенда Зоо врта - Сами...
Сами је угинуо, од изненадне опасне болести, 11. 9. 1992. у један сат после поноћи. Обдукцијом је установљено да је узрок био инфаркт црева.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4766885&postcount=70
Pa i oni su zivotinje !!!Lepa zgrada, najlepša u Zlovrtu... Samo... U njoj ne žive životinje, nego je to zgrada Uprave!
matora, bila si samo malo brza... bas sam to htela da napisem.i vuka i vrta treba izmestiti - ali na razlicite strane. nemojte opet on da bude dirktor....pocrkace zivotinje
U ovoj zemlji strajk gladju je postao redovna pojava kod nezadovoljnih pojedinaca, kad ih nema dovoljno da blokiraju saobracaj.
Ajde samo da cujem jedan argument zasto je on najpodobniji i nezamenljiv za funkciju direktora zoo... a da nisu u pitanju licni interesi i pare za svoj dzep... Steta sto zivotinje ne mogu da govore, verujem da bi se culo stosta interesantno... za istrazne organe...
u pravu je jerotije.....kakav bahat tipoos....ja jednom, još sam bio klinac i vodio još mlađeg klinca od sebe u zoo vrt hranio papigice...i naišao vook...i drao se na nas....šta te bole uvo što papige jedu grisine bez soli....seronja........a jednom sam našao papigu....sleteo mi onaj...kakoszove......tigrica papigica na terasu..povređena.....i sad, pošto sam se raspitao....vodio je na veterinarski....ništa...pa sam onda otišao u zoo vrt....nisam mogao da je zadržim...imao sam mačku......i odem tamo u ovu upravnu zgradu..........eeej...kakvi mladoonci....sve bebe koje oni u posebnim uslovima čoovaju...neke egzotične ptice....zmija malih milijardu........i to sve ta baraba prodaje..........