mislim da ne mora, nije lose dole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba ga premestiti.
Treba ga zatvoriti i pustiti sve one nesrecne zivotinje da zive na slobodi.
Poslednji put sam bio pre desetak godina i secam se da je osecaj bio jadan, dok sam gledao sve zivuljke skucene u par metara, kako nervozno idu u krug i ispustaju vapaje...ko zna kakve.
Mislim da je nedavno Venecuela donela zakon po kome se zabranjuje rad svi ZOO vrtova na njihovoj teritoriji. Kapa dole.
Ili nek naprave zivotinjama ogromno prostranstvo, a ljudi da ih gledaju iz kaveza...
Ne treba ga premestiti.
Treba ga zatvoriti i pustiti sve one nesrecne zivotinje da zive na slobodi.
Poslednji put sam bio pre desetak godina i secam se da je osecaj bio jadan, dok sam gledao sve zivuljke skucene u par metara, kako nervozno idu u krug i ispustaju vapaje...ko zna kakve.
Mislim da je nedavno Venecuela donela zakon po kome se zabranjuje rad svi ZOO vrtova na njihovoj teritoriji. Kapa dole.
Ili nek naprave zivotinjama ogromno prostranstvo, a ljudi da ih gledaju iz kaveza...
Postoji vrlo dobar razlog zasto skoro nigde u svetu zoo vrt nije u strogom centru grada :/
Jeste isto deca mogu da vide na animal planetuЗоо вртови су превазиђени примитивизам.