treba li braniti devojku kada....

Aham ima tih neartikulisanih devojaka kojima je Pink ispro mozak pa misle da mogu da se ponasaju kako god one hoce.
Treba da ih vaspitavaju njihovi roditelji i oni koji se druze sa njima. Ako se ona tako ponasa sa vama onda ste i vi neki koji joj sve zivo dozvoljavate da radi samo zato sto je zensko. Sankcionisete i vaspitavajte te neartikulisane. ;)

......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas muda:eek: decko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....

mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?

sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

што би један црногорац изјавио: ''изађи пи*ко ако имаш муда!''' :dash:
знате онај легендарни снимак телефонског узнемиравања кад црногорац псује најцрње 5 минута, без престанка.

A normalan muškarac izaziva probleme?

A ja sam ovde naučila baš suprotno. Eto, shvatila sam da muškarci koji su džentlmeni, pa izađu u grad sa nekim grmaljem koji se pojavljuje na svim važnijim događajima vezanim za bodi bilding, ako slučajno zapadnu u raspravu sa tim grmaljem treba džentlmenski da oćute, jer je on rekao: "Umukni više, zalepiću te za patos". I tako dolazimo do zaključka da je krupni momak istovremeno i najpametniji, jer je on na kraju uvek taj koji je u pravu. Inače, njihovo ćutanje je odraz kulture, jer su oni zapravo suštinski iznad nasilja i ne žele da ubiju boga u njemu..... ne zato što, podvlačim, ne zato što su se ukakili, pa ne smeju.

Ja, kao sitno stvorenje, izgleda spadam u vrhunski glupe.

Stay out of trouble, kanda je moto džentlmena..... ali ipak mislim da ste pogrešno shvatili Stinga...

A i dalje imam utisak da ga ta devojka, koju neosnovano napljuvaste, nije neosnovano napala..... takvo prozivanje (vi muškarci ste p*čkice, nemate muda i sl.) upućuje se samo nekome ko je prethodno pokušao da ženici verbalno pokaže "gde joj je mesto"..... samo je bio daleko suptilniji i nastojao je upravo to - da je iznervira. E sad, to što se grok pravi lud ili zapravo nije razumeo njihovo prepucavanje, pretvorilo je ovu temu u najobičnije zgražavanje. Gnjaaaaa.....

Poslednja izmena:
Inače, da ne budem offtopic, naravno da ne treba da je braniš ako ne veruješ da je u pravu.

Vidiš, mene prošle godine niko nije "branio" ni kad me je pijani kolega, van sebe od alkohola, bacio na zemlju pred svima i nije dao da ustanem..... da ne nastavljam..... dok nisam vrisnula da mi neko pruži ruku. Tako da od vas više ništa lepo ne očekujem, a to da ste postali p*čkice, onako generalno, je opšti zaključak, i to ne samo moj.

Dakle, zapravo mislim da ne treba da braniš nikoga koga ne podržavaš jer, ako ćeš da je braniš samo zato da ne bi dobila batine (koje očekuje, veruj mi), a posle da otvaraš ovakve teme (gde si jasno stavio do znanja da je ona idiot, ne osoba koja je udarila i koja ne može da kontroliše svoje impulse), onda je definitivno, zaista i najiskrenije bolje da je ne braniš uopšte, jer ta devojka kad bi znala šta misliš o njoj, a braniš je, verovatno bi i tebe počela verbalno da napada, a možda i fizički.

A sad ću da otvorim temu, i to baš ovde, da vidimo šta je sila i koliko je ona bitna u društvenom životu.

Nešto,ja kao osrednje fizički razvijen primerak muškarca,koji nije utreniran za fajt moram da biram da li ću i koga da branim ili mogu da stradam.Znači,nije problem što ću dobiti batine,to nije strašno,problem je što u tuči koristim razna pomagala,šta mi se nađe pri ruci,a nije izvodljiva kontrola udaranja istim po protivničkoj strani.Jako je mala razlika između onesposobljavanja nekog za dalju tuču i teškog povređivanja istog.Za ovo drugo slede jako neprijatne konsekvence,koje sa izbegao u par navrata do sada,tako da **beš ženu koja stvara nevolje...bolje da živim doživotno u celibatu,nego da me k**ju ****** u zatvoru.

Nešto,ja kao osrednje fizički razvijen primerak muškarca,koji nije utreniran za fajt moram da biram da li ću i koga da branim ili mogu da stradam.Znači,nije problem što ću dobiti batine,to nije strašno,problem je što u tuči koristim razna pomagala,šta mi se nađe pri ruci,a nije izvodljiva kontrola udaranja istim po protivničkoj strani.Jako je mala razlika između onesposobljavanja nekog za dalju tuču i teškog povređivanja istog.Za ovo drugo slede jako neprijatne konsekvence,koje sa izbegao u par navrata do sada,tako da **beš ženu koja stvara nevolje...bolje da živim doživotno u celibatu,nego da me k**ju ****** u zatvoru.
Taj problem imaju uglavnom baš slabiji ljudi..... izazvani predmetom koji ih posmatra, a i u paničnom strahu, vrlo lako mogu ubiti osobu koja se smeje njihovom besu i predstavlja pretnju, a sama (jača osoba) se ne oseća ni najmanje ugroženo, pa ne vaga da li uzeti nož ili letvu.....

I dalje ne kažem da trebate da branite devojku sa kojom se principijelno ne slažete (do onog momenta kada pođe da je ubije, a tad zovete policiju), a nalazim divnim gestom mešanje u svađu u kojoj ste našli da je neko u manjini, ili slabiji, prosto u pravu..... ako vi tako, dakle, vidite stvari..... pa ni tada niko nije dužan da se bije.

Ja imam pik na onu rečenicu - on je njoj pripretio, pardon, opomenuo je da će je udariti, a ona je..... zamislite :shock: nastavila još gore..... ona mu je rekla "aj ako smeš" wau! Kako je to neshvatljiva reakcija. Ona je još više pobesnela na njegovu pretnju, a nije se sklonila u stranu i rekla - izvini, zaboravila sam da si jači.

Taj problem imaju uglavnom baš slabiji ljudi..... izazvani predmetom koji ih posmatra, a i u paničnom strahu, vrlo lako mogu ubiti osobu koja se smeje njihovom besu i predstavlja pretnju, a sama (jača osoba) se ne oseća ni najmanje ugroženo, pa ne vaga da li uzeti nož ili letvu.....

I dalje ne kažem da trebate da branite devojku sa kojom se principijelno ne slažete (do onog momenta kada pođe da je ubije, a tad zovete policiju), a nalazim divnim gestom mešanje u svađu u kojoj ste našli da je neko u manjini, ili slabiji, prosto u pravu..... ako vi tako, dakle, vidite stvari..... pa ni tada niko nije dužan da se bije.

Ja imam pik na onu rečenicu - on je njoj pripretio, pardon, opomenuo je da će je udariti, a ona je..... zamislite :shock: nastavila još gore..... ona mu je rekla "aj ako smeš" wau! Kako je to neshvatljiva reakcija. Ona je još više pobesnela na njegovu pretnju, a nije se sklonila u stranu i rekla - izvini, zaboravila sam da si jači.

Koliko shvatam ova tema nije o tome, odgovoriti na pretnju!

Nego o curama kojima je dusevna hrana zavaditi muskarce bez ikakvog razloga jednostavno zato sto im se moze, cisto ono da razbiju sebi dosadu! Inace zbog takvih bolesnih umova i tupavih muskaraca na vlasti su izbijali ratovi!
Inace verovala ili ne takvih ima veoma puno ko sto je vec neko napisao pink im isprao mozak, a od kucnog vaspitanja ni trunke.

Shut_up_bitch.jpg

Back