treba li braniti devojku kada....

Koliko shvatam ova tema nije o tome, odgovoriti na pretnju!

Nego o curama kojima je dusevna hrana zavaditi muskarce bez ikakvog razloga jednostavno zato sto im se moze, cisto ono da razbiju sebi dosadu! Inace zbog takvih bolesnih umova i tupavih muskaraca na vlasti su izbijali ratovi!
Inace verovala ili ne takvih ima veoma puno ko sto je vec neko napisao pink im isprao mozak, a od kucnog vaspitanja ni trunke.
A o tome je tema? A pa dobro, pfuj pfuj takve kakane devojčice. Kojih je pun svet. A od kojih ja nisam videla nijednu. Jeste li sad zadovoljni?

Znaš šta se meni čini? Meni se čini da tumačiš svaku devojku koja "odgovara kao muško" kao neposlušnu i zlu spodobu, koju treba mlatiti, jer se tako jadna, mala i nebitna, usudila da bezobrazno protivureči jednom... muškarcu. Da si video sav taj silni broj devojaka kojima je "Pink isprao mozak" ili štagod..... stvarno ne razumem kakve veze sad ima Pink..... jesu li bile obučene kao Seka Aleksić, šta.....? dakle, da su sve te devojke imale penis, ne bi ih ni primetio. Ali nije normalno da se žensko qrči, kad može da dobije (zasluženo) batine. I onda se ljudi poput tebe busaju da "nikada nisu i ne bi udarili ženu". Zato što podrazumevaju da ne sme sa VAMA razgovarati na istom nivou na kome to čine ortaci. Jer mora da ima na umu da ste jači.

odgovor na početno pitanje (ostalo nisam pročitao):

jako je moćno kad si moćan pa ti niko ne sme ništa i onda i tvoja devojka, a i strina, svakom može da saspe sve u lice, a i sin može da ti glumi mafijaša i da se zove (Č)Marko a ćerka da glumi biznis-woman iz filma i da se zove (Č)Marija.

Ženski rod, u globalu, sanja o istome - ultimativnoj moći.
One znaju da to mora da bude preko muškarca, pa zato kad se tako ponašaju (laju preko ramena muškarca koji će primiti udarac) treba znati da je to žensko koje iživljava svoju fantaziju o ultimativnoj neodgovornosti koju će joj omogućiti Muškarac.

Nešto kako kad muškarac bije svoju ženu/devojku, iživljava svoju žudnju ka stanju krajnje moći, to jest neodgovornosti - stanja bez ikakvog straha.

...e свашта ми се дешавало...али да дођем у конфликтну ситуацију због девојке...никад. Какве су то бре рибе?
Додуше налупао сам пар шамара у вртићу неким дечацима који су ми малтретирали сестру...

Hm...nazalost, moja devojka se potukla mnogo puta :-D I ne moram da je branim... *******, poslednji put je bila frka u Novom Sadu na antifa skupu, nas gomila pankera bilo, moja devojka je usled verbalnih smaranja prisla jednom skinsu i razbila mu nos. Posto sam dugo sa njom, zajedno smo mnogo takvih gluposti pravili...
Smatram da se za devojku treba potuci ako je neko maltretira fizicki. Ne za svoju, nego za svaku koju vidite da je neko bije!

grokiću moj mili............................ ;)
to se tako često dešava.... u pravu si totalno i baš lepo od tebe što ih braniš al ja bi ih pustila da dobiju preko pi..ce - i to samo zato da bi im učinila uslugu. Glupe & glasne, hebiga - ubedljivo najgora kombinacija : ((
deeeeeeeeeeeeesssssssssiiiiiiiiiiiiiiiii......majce moje......ovo prvo je majche:)))))

u principu dwoumim se> da pustim da popiju preko pi...ce, jer ce sledeci put znati kada treba da ucuti......ovako ako neki muskarac swaki put dobije batine umesto njih, lekciju nikada nece nauciti???

......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas muda:eek: decko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....

mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?

sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

1.bold
Ja prosto ne znam kojoj su batine cilj rasprave....znaci li to da je cutanje zlato...i da li one koje cute ne trpe psihicko i fizicko maltretiranje....
***...stoji to s kim si takav si,ali opet ne uvijek....stoji i to nemoj imati posla sa nenormalnima....stupati u bilo kakav vid komunikacije,jer njegovo jedino sredstvo je saka....znaci kloniti se takvih....
2.
Sta je tu najtuznije....bez obzira na situaciju...uvijek se opravdava udarach....izazvan je....ili zasluzila je....
Ne kazem ...niko nema prava drugog vredjati bez razloga,bez obzira koliko su istinite rijeci....to je ono ne diraj me ne diram te......ali opet zar je tako tesko uzvratiti istom mjerom-verbalno a ne pesnicama.....
3.
I zasto djevojke treba da cute....najbolje da svaka nabavi po jedan bic i udriiiiiiiii,svakog muskarca koji nesto dobaci,uvrijedi......:roll:

1.bold
....znaci li to da je cutanje zlato...i

2.
Sta je tu najtuznije....bez obzira na situaciju...uvijek se opravdava udarach....izazvan je....ili zasluzila je....
3.
I zasto djevojke treba da cute....
1 sama si rekla..napisala
2 rekli smo da su to bolidi, maloumni, ali jaci od swih nas.....narawno da je bog dao snagu, uzeo pamet
3 da muskarci u njihovom drustvu ne dobiju batine braneci ih

1 sama si rekla..napisala
2 rekli smo da su to bolidi, maloumni, ali jaci od swih nas.....narawno da je bog dao snagu, uzeo pamet
3 da muskarci u njihovom drustvu ne dobiju batine braneci ih

Sama sam napisala u ironicnom kontekstu....:mrgreen:

Ok....tvoja je velicina sto si preuzeo ulogu branioca...e sad sto si izvukao deblji kraj....boze moj...znao si da mora biti ili-ili....ti ne moras,ali smatras da tako treba,znaci tvoj izbor,sukobio si se nepravdi...a ovamo pises kao da je greska i problem drustva jer djevojke ne cute....sta je problem stvarno...:mrgreen:

Nijedna normalna žena ne izaziva probleme...dakle,jasno-ako sama stvara probleme bolje je izbegavati je.

Bas to.Takve treba zaobilaziti u sirokom luku,jer nikad ne znas sta ce glupaca da uradi8)
Moze i glava da se izgubi zbog toga.Ima nas raznih.Sta mislis da je taj krimos iritiran i iznerviran izvadio utoku i ......
Daleko joj lepa kuca.Sledeci put ti nadji neku finu,koja ce da bude duhovita i koju ce tvoji prijatelji da gotive,a ne jezicara koja ne ume da se kontrolise kad treba:thumbdown:.

Nema tu nikakve veličine,ako nastrada.Jednom mom komšiji su skoro u navijačkom obračunu,u kafiću polomili obe ruke i noge...samo zato što je visok preko 2m i misli da mu niko ne može ništa...posledice?

Dobro,zna se na sta se misli....ti ne bi odbranio svoju djevojku,zenu,da je neko provocira.....mm ne bi dozvolio ista da kazem,vec bi od starta preuzeo ulogu branioca.....
Nisu uvijek situacije ekstremne.....ako se misli na uopsteno....a ne samo za postavljen slucaj....uostalom njemu(g-rock) se to desava cesto,tj x puta....

Eno vam jašite po novoj temi, i meni je interesantno ovo "zašto devojke ne mogu da ućute", ja se trudih da to istaknem kao problem, ali bivam pogrešno shvaćena.

Stvar i jeste u tome što devojke trebaju da ćute. I trpe. Jer, eto, imaju sise. Neke manje, neke veće. Možda od veličine grudi zavisi koliko treba da ćute. I pokorno slušaju... da ne bi dobile batine.

Kakvo je ovo društvo, u stvari?

Upravo tako...u ovoj temi se zanemaruje problem onih koji se sluze pesnicama,vec se stavlja kao prioritet "zasto djevojke ne mogu da ucute"...:roll:
I ne shvatam da se i uopsteno ti opravdavaju...a djevojke osudjuju.....
Decko jeste dao jedan primjer.....a gdje su ostali pr gdje djevojka dobije sljagu i kad cuti.....ili kaze par rijeci u svoju odbranu....

Eno vam jašite po novoj temi, i meni je interesantno ovo "zašto devojke ne mogu da ućute", ja se trudih da to istaknem kao problem, ali bivam pogrešno shvaćena.

Stvar i jeste u tome što devojke trebaju da ćute. I trpe. Jer, eto, imaju sise. Neke manje, neke veće. Možda od veličine grudi zavisi koliko treba da ćute. I pokorno slušaju... da ne bi dobile batine.

Kakvo je ovo društvo, u stvari?
pomalo me nerviras..ne mnogo, doduse:lol:
mozda te ne razumem yato sto se meni nikad u zivotu nije desilo da mi muskarac kaze-ako ne usutis , udaricu te..jeste, lazem, jednom u osnovnoj skoli...ali i tad je moj veliki brat prisao lajavom krelcu, i digao ga pola metra od zemjle:mrgreen:
moji drugari, u srednjoj i fakultetu, bili su trpljivi prema nama, laprdavim kokoskama ..i nasa je UVEK bila poslednja..:klap:
a NIKAD NIKO nije spominjao samaranje niti bilo sta slicno..
na faksu..pa ista stvar..bili su doduse neki crnogorci u studenjaku..koji su tretirali zene kao stoku..ali od njih su se sve pametne cure sklanjale..
moj rodjeni brat je mnogo mladji od mene..i ja sam njemu govorila ako ne usutis, udaricu te..:klap:..iako nema sise..:rolleyes::lol:
e sad...ti gledaj sta ces..
sto se brata tice, jedino resenje je da se sto pre osamostalis..sto je malo problem jer si na faksu..ali, neko drugo resenje ne vidim..
sto se tice drugara..njih biraj..pazljivo...

Back