treba li braniti devojku kada....

ovo relativno odgovata temi, samo se ne radi baš o devojci. slučaj iz sedemdesetih, našla davno u nekim novinama u rubrici iz sudskih srhiva ilitakonešto.

"Nema mi zivota bez Dragomira"

Dogodilo se to u selu Vrbava kod Gornjeg Milanovca gde je suprug pokusao da ubije zenu. On kelner Dragomir J., rano se ozenio. Spretan, simpaticne naravi,dok ne popije poneku casicu. Ona domacica Tijana J. Neugledna ali vredno zensko celjade.
Dragomir je voleo da "cugne" i poneku casicu rakije vise i u pripitom stanju nije bio bas pitom. Tako je jedne letnje noci dosao sa posla kuci, nesto se sporeckao sa Tijanom koju je pesnicom udario u potiljak. On se uplasio da je mrtva pa da bi prikrio trag bacio je suprugu u bunar dubine oko 14m. Na srecu Tijana se nije povredila jer je pad ublazila voda duboka oko 1m. Dragomir je pobegao s mesta dogadjaja ali se ubrzo vratio jer ga je grizla savest. Medjutim na njegovo zaprepascenje od Tijane nije bilo ni traga.
Zbunjeni Dragomir nije mogao da zna da se Tijana po padu u bunar brzo osvestila i onako nepovredjena a spretna kao macka, brzo ispentrala uz zidove bunara i pobegla.
Na sudu Tijana je branila supruga:
"Gos'n sudija, nije moj Dragomir kriv. Ja sam ga izazvala. Brbljiv zenski jezik a on popio poneku vise... Nemojte da nas rastavite, jer meni bez njega nema zivota."
Okruzni sud je Dragomira osudio na 6 godina zatvora... Po zalbi a i po molbi Tijaninoj, Vrhovni sud Srbije je smanjio kaznu na 3 godine zatvora.
Po izlasku iz zatvora Tijana i Dragomir su nastavili zajednicki zivot."

......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas muda:eek: decko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....

mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?

sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

Ako si dovoljno pametan,cutis:roll:
nisi valjda blesav da dobijes batine:sad2:
ni kriv ni duzan:rotf:

Ja ne bih u zivotu pomislio da udarim devojku zato shto je rekla: "Svi mushkarci su pi*ke". Koji kompleks :roll: Koja glupost :roll: Zlochin :( Samo bih joj rekao: "Pa, jesmo, shta?" :) A, ni ona nije prepametna... Ono, ne znam, iskreno, da mi dotichna devojka nije drugarica u toj prichi, svakako se ne bih meshao. U sluchaju da jeste, morao bih... Mada, devojka je verovatno htela taj shamar :) Kako god, pricha je mizerija, video sam takvih hiljadu ( pricha, jeli ). Ponekad je devojka " kriva ", ponekad nije. To nije razlog da je neko bije, bre...

......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas muda:eek: decko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....

mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?

sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

Ovako ako ti smeta kakva je i nezelis da se tuces,trebas da joj jasno to staviti do znanja.
Ocigledno da ti devojka pripada konfliktnom tipu zena.Moj ti je savet otkaci je.To ti ne treba u zivotu.A sto se tice kretena od frajera koji mlate svoje devojke, ja bih ih sve malo u 29-ti Novembar,pa u podrum i po bubrezima.To su slabici.A ti prijatelju lepo,nadji normalnu devojku koja ti nece praviti takve probleme.

pozzzzzz

Ovako ako ti smeta kakva je i nezelis da se tuces,trebas da joj jasno to staviti do znanja.
Ocigledno da ti devojka pripada konfliktnom tipu zena.Moj ti je savet otkaci je.To ti ne treba u zivotu.A sto se tice kretena od frajera koji mlate svoje devojke, ja bih ih sve malo u 29-ti Novembar,pa u podrum i po bubrezima.To su slabici.A ti prijatelju lepo,nadji normalnu devojku koja ti nece praviti takve probleme.

pozzzzzz

Brate, nije on znao da ce to da se desi, pa da joj stavi do znanja, znash. I ono, svi smo odmah osudili ribu ( dodushe, ja sam ostavio mogucnost ), a mozda ne valja to. Mozda je neki lik povredio pre toga, pa je ona samo bezveze to generalizovala. Inache, tema nema veze sa kretenima koji mlate svoje devojke, nego sa kretenima uopshte :)

Brate, nije on znao da ce to da se desi, pa da joj stavi do znanja, znash. I ono, svi smo odmah osudili ribu ( dodushe, ja sam ostavio mogucnost ), a mozda ne valja to. Mozda je neki lik povredio pre toga, pa je ona samo bezveze to generalizovala. Inache, tema nema veze sa kretenima koji mlate svoje devojke, nego sa kretenima uopshte :)

Buraz,obrati paznju poslednji deo posta........Ja sam zakljucio je da njemu nije prvi put da se tukao zbog njenog dugog jezika.............Razumes?Znaci ako je to nije prvi put,da se upustao u fizicki obracun sa drugim tipom zbog njenih izjava,zakljucak je jednostavan,devojka pripada takvom tipu zena konfliktnom...............Necu da ulazim u dublju psiho-analizu zasto je ona takva, da li ju je cale zlostavljao ili neki frajer pre doticnog, u svakom slucaju postoji lek, izbegavati takve devojke................Ili neka onda snosi posledice zbog svoje skolnosti ka istim...............

Buraz,obrati paznju poslednji deo posta........Ja sam zakljucio je da njemu nije prvi put da se tukao zbog njenog dugog jezika.............Razumes?Znaci ako je to nije prvi put,da se upustao u fizicki obracun sa drugim tipom zbog njenih izjava,zakljucak je jednostavan,devojka pripada takvom tipu zena konfliktnom...............Necu da ulazim u dublju psiho-analizu zasto je ona takva, da li ju je cale zlostavljao ili neki frajer pre doticnog, u svakom slucaju postoji lek, izbegavati takve devojke................Ili neka onda snosi posledice zbog svoje skolnosti ka istim...............

Razumem, samo ona nije njegova devojka... A on se zbog njenog dugog jezika nije tukao ni prvi put... I uopshte ne mora da znachi da je ona " konfliktna " ili da je zasluzila bilo koji drugi negativan epitet...

po difultu moras da branis svoju devojku a kakva ti je devojka to je vec drugo pitanje.

isto tako kakva god da je glupo da je fizicki maltretiras mogu zenske da se povrede na mnogo sofisticiraniji nacin of toga :mrgreen:

p.s. to ne znaci da povredjujem zenske na taj sofistciraniji nacin samo znam kako :P

Poslednja izmena:

Back