hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
pa sledeci put ti isprozivaj tog problematichnog da njoj ushtedish trud budi dzentlmen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se verbalno prepucavaju(mislim na to ogavno vredjanje i prozivanje) i fizicki obracunavaju samo oni kojima je to poslednje sto mogu da urade... dok ljudi koji zaista nekog zele da povrede koriste mnogo kulturnije i bolnije nacine...

Aham ima tih neartikulisanih devojaka kojima je Pink ispro mozak
......sama trazi batine...desawalo mi se gomilu puta da se pobijem/ne bas uspesno, swaki put/ zbog dewojke koja nije mogla da ucuti, mkada je bilo najpotrebnije.
npr. sedimo na moru, u ekipi je ortak urawo izasao sa merdelja i dewojka mog druga ga proziva> vi muskarci ste pickice, jajare, nemate muda....on je decko opomene, da ce da joj udari samar ako ne prestane...na sta ce ona jos jace i glasnije, pa ajde ako imas mudadecko je narawno udari.......opet sam se jedanput tako sa redarima u nekom klubu....nosim dewojku preko ramena i bezim, dok nas nisu stigli....
mislim da ne treba fizicki zlostawljati dewojke, ali neki likovi to nisu culi....a cini mi se ni dewojke?
sta bi ste vi ucinili...posle nekog x puta??? da li je nasa duznost da ginemo zbog njihovog dugog jezika? zasto dewojke ne mogu da ucute?

nije izvodljiva kontrola udaranja
Taj problem imaju uglavnom baš slabiji ljudi..... izazvani predmetom koji ih posmatra, a i u paničnom strahu, vrlo lako mogu ubiti osobu koja se smeje njihovom besu i predstavlja pretnju, a sama (jača osoba) se ne oseća ni najmanje ugroženo, pa ne vaga da li uzeti nož ili letvu.....Nešto,ja kao osrednje fizički razvijen primerak muškarca,koji nije utreniran za fajt moram da biram da li ću i koga da branim ili mogu da stradam.Znači,nije problem što ću dobiti batine,to nije strašno,problem je što u tuči koristim razna pomagala,šta mi se nađe pri ruci,a nije izvodljiva kontrola udaranja istim po protivničkoj strani.Jako je mala razlika između onesposobljavanja nekog za dalju tuču i teškog povređivanja istog.Za ovo drugo slede jako neprijatne konsekvence,koje sa izbegao u par navrata do sada,tako da **beš ženu koja stvara nevolje...bolje da živim doživotno u celibatu,nego da me k**ju ****** u zatvoru.
Taj problem imaju uglavnom baš slabiji ljudi..... izazvani predmetom koji ih posmatra, a i u paničnom strahu, vrlo lako mogu ubiti osobu koja se smeje njihovom besu i predstavlja pretnju, a sama (jača osoba) se ne oseća ni najmanje ugroženo, pa ne vaga da li uzeti nož ili letvu.....
I dalje ne kažem da trebate da branite devojku sa kojom se principijelno ne slažete (do onog momenta kada pođe da je ubije, a tad zovete policiju), a nalazim divnim gestom mešanje u svađu u kojoj ste našli da je neko u manjini, ili slabiji, prosto u pravu..... ako vi tako, dakle, vidite stvari..... pa ni tada niko nije dužan da se bije.
Ja imam pik na onu rečenicu - on je njoj pripretio, pardon, opomenuo je da će je udariti, a ona je..... zamislite :shock: nastavila još gore..... ona mu je rekla "aj ako smeš" wau! Kako je to neshvatljiva reakcija. Ona je još više pobesnela na njegovu pretnju, a nije se sklonila u stranu i rekla - izvini, zaboravila sam da si jači.

SAMO KUKAVICE UDARAJU ZENE!
Bez obzira na sve!
To pod jedan.
A pod dva - i ja nesto cisto sumnjam da je ona ETO TAKO pocela da ga proziva.
"...sama trazi batine..."
Koliko godina vi imate!?
e znala sam... 
Uopšte nije smešno.E kad se sad nisam upiš'o od smeha - nikad neću... Mare...care...![]()