Garwor:
E, ja omrsao skoro 5 kg za mesec dana!!!
Malo trcanje, al stvarno malo, a vise ishrana, drasticno sam smanjio kolicinu hleba, narocito belog, i eto rezultata!
Potpuno se slazem sa tobom.Za mrsavljenje i odrzavanje tezine najvaznija je ishrana.Mnogi debeli se zale, kako ne jedu nista vise od mrsavih ali ipak su debeli.To je zato sto oni samo odrzavaju svoju tezinu koju su jednom povecali.
Ja sam tezinu korigovala znacajno dva puta.U srednjoj skoli moja tezna je varirala oko 62 kg.Onda sam odjednom za kratak period od 10 dana spustila na 57, i pokazalo se da na dalje nista ne moram da smanjujem hranu, jedem i dalje isto kao sto sam jela pre dijete (a dijeta je inace bila takva sto sam bila zaljubljena pa nista nisam jela) i kao sto sam jela celog svog zivota.Samo je taj period dovoljan kad se skine odredjeni visak i onda nastavljas da jedes isto, i ti imas i dalje konstantno svojih 57 a neko jede isto kao i ti ali ima konstantno svojih 75.
A drugi put je upalila upravo internet i spavanje dijeta.To je bilo ove 2006. godine, a dijeta glasi ovako, treba jaka volja: Kad god pomislis na hranu, tog trenutka ili sedni za kompjuter, ili radi vezbe za oblikovanje tela, ili popi samo casu vode.U noc sedi za kompjuterom i nemoj da jedes pri tom, a sutra spavaj ceo dan i to je vec kilogram manje za samo jedan ili dva dana.Sad imam 55 i primenjujem internet dijetu mada nema potrebe.
Ali zato brzo hodanje ekstra, savrseno oblikuje guzu i noge, kao i ruke, ekstra je i za drzanje tela, a stvari kao sto su kondicija, disanje i cirkulacija da i ne pominjem.Trcanje jaca i povecava misicnu masu, kao i fitnes, a zbog veceg napora u odnosu na brzo hodanje doprinose starenju.