Trcanje i vozenje bicikla po Evropi

како не може ?

од 13 година на власти твој криминални режим је само ЈЕДАН ПУТ ОДРЖАО РЕДОВНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ!
зато је сваких годину до годину и по одржавао ВАНРЕДНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ кад им се ћефне

досад нису коштали толки ванредни парламентарни избори
ЛИЦЕМЕРСТВО И ЛАЖ

pa to je gubljenje novca i vremena

jer izborinkostaju puno para plus pola godine dok se formira vlada donese budzet

Nisu za dzabe svuda izbori na 4 godine

pa ne moze izbori kad se kome navije ona stvar

Izbori kostaju i novca i vremena

novac i vreme nisu izgovor, jer taj izgovor moze da nas kosta mnogo vise vremena i novca.

nemas garanciju da to sto su sada blokade splasnule u odnosu na pocetak jula, da se nece zaostriti. pazi to neutralnima isto ne ide u prilog, jer kontam da vecina neutralnih zeli samo red i mir i nista vise od toga.

pa to je gubljenje novca i vremena
ниси тако причао у последњих 13 година КАДА СМО ИМАЛИ САМО ЈЕДАН ПУТ РЕДОВНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ
док смо на сваких годину, годину и по имали ВАНРЕДНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ када су твоји ктитори њима сакривали афере које су избијале
сад не смете

jer izborinkostaju puno para plus pola godine dok se formira vlada donese budzet
до сад то ниси причао а било их је на сваких годину , годину ипо
Nisu za dzabe svuda izbori na 4 godine
овде су били само ЈЕДНОМ РЕДОВНИ ИЗБОРИ , АЛИ ЗАТО НА СВАКИХ годину годину ипо су били ванредни!

тада се ниси бунио јел...

1752751538463.png

novac i vreme nisu izgovor, jer taj izgovor moze da nas kosta mnogo vise vremena i novca.

nemas garanciju da to sto su sada blokade splasnule u odnosu na pocetak jula, da se nece zaostriti. pazi to neutralnima isto ne ide u prilog, jer kontam da vecina neutralnih zeli samo red i mir i nista vise od toga.

pa da red i mir

a blokaderi garantuju totalni haos

garantuju ukidanje drzavnih institucija i ulicne sudove

Tako kaze blokaderski ideolog Jovo Bakic

pa da red i mir

a blokaderi garantuju totalni haos

garantuju ukidanje drzavnih institucija i ulicne sudove

Tako kaze blokaderski ideolog Jovo Bakic

red i mir podrazumeva da nemamo blokade i da mozemo slobodno da se krecemo. mene koliko nerviraju blokade, isto toliko me nervira odbijanje raspisivanja izbora. jer jedno povlaci drugo. ako se raspisu izbori, blokade nemaju osnova.

Ako izuzmemo fakt da je sve ovo bilo rezirano i stavimo po strani pitanja zasto i od koga to dolazi, razumecemo jako lako da su ciljevi ispunjeni i ostaje nam da vidimo rezultate koji ce verujem ici u prilog mojim predjasjim tvrdnjama.

Ocekujem da ce vucic mnogo agresivnije nastupiti u sprovodjenju ciljeva zapadnih sila ciji je on sam eksponent kako duboko verujem.
Ali da ce poucen iskustvima sa studentima to raditi mnogo skrivenije i perfidnije sto naravno kao posledicu ima jos vecu stetu po gradjane.
Ти заиста верујеш да је циљ западних сила био да нам неквалификовани лопови изводе радове на инфраструктури, па да нам због тога падају надстрешнице, плафони, реновирају се реновирани и тек подигнути објекти?

Ти заиста верујеш да је циљ западних сила био да нам неквалификовани лопови изводе радове на инфраструктури, па да нам због тога падају надстрешнице, плафони, реновирају се реновирани и тек подигнути објекти?
Mislim da im je cilj bio da što jeftinije kupe resurse iduću na kartu korupcije i lopovluka. Sve ostalo što se dešava ne dotiče zapad. Nisi pitao mene al mi je zanimljivo pitanje bilo.

Sanjaš ona Pajtićeva vremena?

Primecujem da vise takvih akcija nema.

Kao ni setnji po Srbiji od mesta do mesta.

Da li su ta desavanja bila svrsishodna ili performansi?

Ako je odgovor pod 1.
Zasto su stala?
sta hoces time da kazes?
sve je bilo uzalodno, nista se nije postiglo, samo su se zimali bez veze!?
utisak mi je da je ovo tvoja ko-zna-koja po redu tema koju pokreces a svakoj se konstantno nipodastavanje studentskih protesta, kao da su besmisleni, da nista nece promeniti, da EU stoji iza Vucica zbog Jadra, da ce se profesori kasnije svetiti studentima kad sae vrate na fakutlete itd. sve to deluje kao pokusaj da se omalovaze i obeshrabre i studenti i svi koji ih podrzavaju.
ako vec neverujes u promene, u redu, ali ne vidim poentu tog insistiranja na bezizlaznosti, pesimizmu i "nema svrhe"-narativu, to ne pomaze nikome, osim onima koji zele da sve ostane isto! :rtfm:

sta hoces time da kazes?
sve je bilo uzalodno, nista se nije postiglo, samo su se zimali bez veze!?
utisak mi je da je ovo tvoja ko-zna-koja po redu tema koju pokreces a svakoj se konstantno nipodastavanje studentskih protesta, kao da su besmisleni, da nista nece promeniti, da EU stoji iza Vucica zbog Jadra, da ce se profesori kasnije svetiti studentima kad sae vrate na fakutlete itd. sve to deluje kao pokusaj da se omalovaze i obeshrabre i studenti i svi koji ih podrzavaju.
ako vec neverujes u promene, u redu, ali ne vidim poentu tog insistiranja na bezizlaznosti, pesimizmu i "nema svrhe"-narativu, to ne pomaze nikome, osim onima koji zele da sve ostane isto! :rtfm:
Tvoji su se pokazali 2000-2012.

Back