Trcanje i vozenje bicikla po Evropi

kada su odlucili da sruse milosevica, srusili su ga. narod je tu bio samo da se to predstavi kao narodna volja. kada je tadicu receno da ce izaci na izbore koje ce izgubiti, on je izgubio...ali tadic je drugi mentalni sklop, tako da se on samo odsunjao tiho i neprimetno.

ako se neko seca dal bese toma pobedio, kada su iz evrope cestitali tominu pobedu (ili cija bese), a mi u srbiji jos nismo imali izborne rezultate.:lol:

mislite o tome....

zato sto nece sada. rekao je da njemu ulica nece odredjivati kada ce biti izbori, nego ce biti kada on sam odluci. ne znam kako ste vi svi koji toliko pratite politiku to propustili. ja koja sam do blokada zivela u svom mikrokosmosu sam ispratila taj deo.

inace, moje misljenje je vrlo, vrlo slicno misljenju @ganfajtera smatram da je sve ovo samo upozorenje vucicu sta ce se desiti ako on ne uradi nesto sto oni zele. ako on ne zeli, sklonice ga i dovesce drugoga koji ce sve to uraditi.

druga stvar, vrv postoje ubaceni rezimski elementi i medju same blokadere.

treca stvar, vidi da za sada protesti i blokade nisu masivni tjah jos se mogu drzati pod kontrolom.

vi stalno pisete o septembru o jeseni, pa mozda je to bas taj momenat da raspise izbore, jer tada blokade koje i onako nerviraju vecinu, nece imati nikakav smisao.
Onda ja sam baš ništa ne razumem. On hoće, on želi, kad on odluči.. jeste li svi vi sigurni da mi imamo predsednika Il predsednik ima privatnu državu?

Он ослушкује.
Закон, народ, међународну заједницу.

Али одлуке доноси у своје име
и стоји иза њих.

Поздрави Милу
и пренеси јој ово што ти објасних.

Реци јој и да мора да се зна ко је главни.
Не можемо сви држати волан у аутобусу ГСП-а
Pre neki dan pojedini forumaši se žališe kako ih svrstavaju u botove , gde su sada da mi objasne da li treba da vređam i ja sve koji me svrstavaju u opoziciju, ustaše i sl? :mrgreen:

Onda ja sam baš ništa ne razumem. On hoće, on želi, kad on odluči.. jeste li svi vi sigurni da mi imamo predsednika Il predsednik ima privatnu državu?

jedino sto sam sigurna na osnovu desavanja za mog zivota, jeste to da mi nemamo slobodnu volju i da je srbija izabrana da bude djubriste evrope. evo kazu da ce primiti i cg i albaniju u eu. ako se to desi, ostajemo samo mi. zasto, kako? dal je to nesto istorijski?

koliko god mi mrzeli da budemo u eu i da imamo odnose sa evropom, mi pripadamo vise evropi, nego istoku. po izgledu, po mentalitetu.

taj odgovor vrv nikada necu dobiti.

kada su odlucili da sruse milosevica, srusili su ga. narod je tu bio samo da se to predstavi kao narodna volja. kada je tadicu receno da ce izaci na izbore koje ce izgubiti, on je izgubio...ali tadic je drugi mentalni sklop, tako da se on samo odsunjao tiho i neprimetno.

ako se neko seca dal bese toma pobedio, kada su iz evrope cestitali tominu pobedu (ili cija bese), a mi u srbiji jos nismo imali izborne rezultate.:lol:

mislite o tome....
Ne, tu je odlučujući ulogu odigrala policija koja je prešla na stranu naroda. Sada imamo situaciju da su u uniformama policije kriminalci koje je "pomilovao" .

IMG20250717124007.jpg

jedino sto sam sigurna na osnovu desavanja za mog zivota, jeste to da mi nemamo slobodnu volju i da je srbija izabrana da bude djubriste evrope. evo kazu da ce primiti i cg i albaniju u eu. ako se to desi, ostajemo samo mi. zasto, kako? dal je to nesto istorijski?

koliko god mi mrzeli da budemo u eu i da imamo odnose sa evropom, mi pripadamo vise evropi, nego istoku. po izgledu, po mentalitetu.

taj odgovor vrv nikada necu dobiti.
Jer svako od nas mora da pođe od sebe.

Ne, tu je odlučujući ulogu odigrala policija koja je prešla na stranu naroda. Sada imamo situaciju da su u uniformama policije kriminalci koje je "pomilovao" .

policija je odlucila da predje na stranu naroda, jer je milosevic bio izdat iznutra...sve je bilo spremno, samo je trebala masa naroda da se sve predstavi kao narodn avolja.

milosevic je bio isto zapadni covek, ali se odmetnuo.

trebalo je da prihvate izbore kada je vucic nudio i kada su vec isli od mesta do mesta mogli su da upoznaju ljude sa politickim programom. ljudi su ih svuda lepo docekali. postojala je energija.

ovo sad ne znam ni ko su, ni sta su blokaderi, ni sta hoce, ni gde sve ovo vodi.

vrhunac svega je da se ljute na nas koji necemo da ucestvujemo.

Vodi do vaseg jahanja. Tako kazu neki.

Back