kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.751
prepisujes vucicaa kao nema potrebe?
blokade su u silaznoj putanji.
on jos u nisu rece da je s njima zavrseno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prepisujes vucicaa kao nema potrebe?
blokade su u silaznoj putanji.
Pa ova deca pokazaše kako, ne mogu a da ne zaključim da mnogima u Srbiji odgovara korupcija i krađao da, ja to stalno pisem...do promene sistema bi doslo kada bi svako radio ono sto je ispravno, a ne ono sto njemu ideu u korist. ali ko ce krenuti prvi da radi ispravno?
Svi vi koji ne učestvujete, učestvujete samo to ne znate. Za Vučića naravno.
Ali nekako mislim da ipak znate![]()
i vrapci znaju da je taj sestric od supruge azema vlasija agentsko gofno udbe i sistema u srbiji
Zgubidaniprepisujes vucica
on jos u nisu rece da je s njima zavrseno
ja sam neutralna i sto vise pretite sigurnija sam u svoju neutralnost. zelite da mi ne postojimo.
Pa ova deca pokazaše kako, ne mogu a da ne zaključim da mnogima u Srbiji odgovara korupcija i krađa![]()
Спинујући спин не стижемо даље од инститјушна.
Чувај се капетане, опака је то бољка која те захватила.
Upravo ono na čemu je već decenijama radio. Postigao je da narod živi u uverenju da je sve laž, da ih otera apatiju i da ih bude baš briga šta se dešava dok oni polako rasturaju celu zemlju. Kada budete shvatili da ni tog posla kog se sada grčevito držite neće biti, biće jako kasnomeni ne odgovara, ali sam digla ruke i ne verujem nikome.
Vi neutralni mi se gadite.
.. ти си је прележао .. али су последице остале трајно
naravnoGovori mi da smo prepušteni sami sebi, jer Evropa i USA imaju dobrog saradnika u Vučiću.
Upravo ono na čemu je već decenijama radio. Postigao je da narod živi u uverenju da je sve laž, da ih otera apatiju i da ih bude baš briga šta se dešava dok oni polako rasturaju celu zemlju. Kada budete shvatili da ni tog posla kog se sada grčevito držite neće biti, biće jako kasno![]()
Па како бих овде пливао међу лудацима да немам искуства.
Само ја се извукох, а за вас ... не знам.
Матори сте брате.
Ја сам био млад, заљубљен, збунио се ...
Останите такви какви јесте.
Демократији су потребни и такви.
Тако то бива .. зебеш .. зебеш .па назебеш
Како је лепо имати везу ...![]()
Upravo ono na čemu je već decenijama radio. Postigao je da narod živi u uverenju da je sve laž, da ih otera apatiju i da ih bude baš briga šta se dešava dok oni polako rasturaju celu zemlju. Kada budete shvatili da ni tog posla kog se sada grčevito držite neće biti, biće jako kasno![]()
vec sam ti odgovorila. milosevic je bio covek zapada, koji se iz nekog razloga odmetnuo, deceniju kasnije smo glasali protiv njega. onda je dosao dos (koji sam ja podrzavala inace) za koji se ispostavilo da bas i ne radi u korist srbije i da jeste ih zapad podrzao. onda je dosao toma i bas mislim da je toma bio u pitanju kada je zapad cestitao njegovu pobedu, a mi jos nismo imali izborne rezultate. sada je vucic...ko moze da garantuje da se prica ne ponavlja?
toliko od mene
znam. utesno je jedino da se nadamo da ce izbori biti raspisani, da bi se resila situacija. a svima nam je jasno da ovo ne moze da traje i da moraju biti raspisani u nekom roku.
pa bice raspisani kad im je i vreme 2027
nema brige garant ce biti do tada
mora pre 2027, stanje kao ovo je neodrzivo, jer moze krenuti u bilo kom pravcu. moze da splasne, kao sto se desavalo 90ih, a moze i da se zaostri.
како не може ?pa ne moze izbori kad se kome navije ona stvar
досад нису коштали толки ванредни парламентарни избориIzbori kostaju i novca i vremena
Leto je, u sred sezone, sacekaj od septembra.