Trcanje i vozenje bicikla po Evropi

Pa što ih ne raspiše onda?

zato sto nece sada. rekao je da njemu ulica nece odredjivati kada ce biti izbori, nego ce biti kada on sam odluci. ne znam kako ste vi svi koji toliko pratite politiku to propustili. ja koja sam do blokada zivela u svom mikrokosmosu sam ispratila taj deo.

inace, moje misljenje je vrlo, vrlo slicno misljenju @ganfajtera smatram da je sve ovo samo upozorenje vucicu sta ce se desiti ako on ne uradi nesto sto oni zele. ako on ne zeli, sklonice ga i dovesce drugoga koji ce sve to uraditi.

druga stvar, vrv postoje ubaceni rezimski elementi i medju same blokadere.

treca stvar, vidi da za sada protesti i blokade nisu masivni tjah jos se mogu drzati pod kontrolom.

vi stalno pisete o septembru o jeseni, pa mozda je to bas taj momenat da raspise izbore, jer tada blokade koje i onako nerviraju vecinu, nece imati nikakav smisao.

Ja sam razumela da je zaduženje predsednika države da poštuje volju naroda?

Он ослушкује.
Закон, народ, међународну заједницу.

Али одлуке доноси у своје име
и стоји иза њих.

Поздрави Милу
и пренеси јој ово што ти објасних.

Реци јој и да мора да се зна ко је главни.
Не можемо сви држати волан у аутобусу ГСП-а

zato sto nece sada. rekao je da njemu ulica nece odredjivati kada ce biti izbori, nego ce biti kada on sam odluci. ne znam kako ste vi svi koji toliko pratite politiku to propustili. ja koja sam do blokada zivela u svom mikrokosmosu sam ispratila taj deo.

inace, moje misljenje je vrlo, vrlo slicno misljenju @ganfajtera smatram da je sve ovo samo upozorenje vucicu sta ce se desiti ako on ne uradi nesto sto oni zele. ako on ne zeli, sklonice ga i dovesce drugoga koji ce sve to uraditi.

druga stvar, vrv postoje ubaceni rezimski elementi i medju same blokadere.

treca stvar, vidi da za sada protesti i blokade nisu masivni tjah jos se mogu drzati pod kontrolom.

vi stalno pisete o septembru o jeseni, pa mozda je to bas taj momenat da raspise izbore, jer tada blokade koje i onako nerviraju vecinu, nece imati nikakav smisao.
Blokade ne nerviraju vecinu, jer SNS nema vecinu u Srbiji.

Njihova mafijaska vladavina, pored toga sto je neustavna i protivzkonita, potpuno je i nelegitimna.

Он ослушкује.
Закон, народ, међународну заједницу.

Али одлуке доноси у своје име
и стоји иза њих.

Поздрави Милу
и пренеси јој ово што ти објасних.

Реци јој и да мора да се зна ко је главни.
Не можемо сви држати волан у аутобусу ГСП-а

порука послата по буба мари

3760b66ecd4330572f3568ea0c537735.gif

zato ovo gan-ovo i ima smisla..zveckanje oruzjem.. budi dobar ili te skidamo.

demonstracija klasicne sile..mozemo..samo nam daj povod.

vidis tabe, ja delim njegovo misljenje.

neki kazu da vucic sam sada vodi ove blokade, sa ciljem da nervira masu. moguce je i to...ali meni licno je verovatnije da je sve sto se desava upozorenje njemu.

mrzi me da objasnjavam zasto je toliko extremno ogradjivanje od opozicije, zasto su studenti nastuplili apoliticno, kao sto rekoh u jednom postu kompletna situacija je cudna sa cudnim situacijama.

Blokade ne nerviraju vecinu, jer SNS nema vecinu u Srbiji.

Тачно.

Доконе не нервирају, они никуд не јуре,
никакве бизнисе не воде,
они су у животној блокади.

Неко им објаснио да треба да блокирају све око себе,
па ће се наћи решење и за њих ...

vidis tabe, ja delim njegovo misljenje.

neki kazu da vucic sam sada vodi ove blokade, sa ciljem da nervira masu. moguce je i to...ali meni licno je verovatnije da je sve sto se desava upozorenje njemu.

mrzi me da objasnjavam zasto je toliko extremno ogradjivanje od opozicije, zasto su studenti nastuplili apoliticno, kao sto rekoh u jednom postu kompletna situacija je cudna sa cudnim situacijama.
pa i ja sam se slozio.. nekako se i sa tobom slazem..to se nije desilo vec 3 godine..da otvaramo sampanjac :D

Back