Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.264
Na ovoj temi tražim devojku, a dobro zezanje može na nekoj drugoj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je ******** tema, otvori svoju.Na ovoj temi tražim devojku, a dobro zezanje može na nekoj drugoj![]()
Meni bilo glupo da pitam da li se brat konačno zaposlioMeni je pobednicko( lol) to sto nema mobilni, pa uzima od brata da se registruje na Tinder xD
Na ovoj temi tražim devojku, a dobro zezanje može na nekoj drugoj![]()

Dobro, izmenio sam, kao da ce to da promeni nesto.Хвала што ме онако зовете.. Због тога овде више не рачунам на девојку.
Matoro je ovo ovde za Pobednika, on bi neku studentkinju, max 30 godina.Нема смисла да узмеш ****** девојку испред носа.
Уосталом, ако покажеш овде да си добар домаћин, повећавају ти се шансе код девојака.
Matoro je ovo ovde za Pobednika, on bi neku studentkinju, max 30 godina.
Mugatu, nisi baš u toku, nije baš poželjno da studira. Bolje je da trenutno ne studira, nije mi bitno da li je završila fakultet ili ne. Najviše mi odgovara žena od 25-35, mada sam otvoren za 18-38 za brak, a za vanbračno dete može i starija, iako to nije baš najbolje rešenje.
Pitaj slobodno šta god te zanima, ali u privatnoj poruci ako nema veze sa temomMeni bilo glupo da pitam da li se brat konačno zaposlio

Da je lepa, komunikativna i prijatna. Da nema decu, a želi i može da ima decu.Шта још тражиш, осим година?
Da je lepa, komunikativna i prijatna. Da nema decu, a želi i može da ima decu.
Не можемо јавно да шибамо Дик пик.Jok, ne volim ja pp
Sve može javno
Dovoljno inteligentna da prepozna koliko sam ja dobra prilika, i da sledi moje planove.
One su same krive, a ti ni za sta nisi kriv?, тако је како је, саме су криве.
Ovo ce bas da ih nasekira.тако је како је, саме су криве.
Ја сам крив што сам стидљив и што не желим да ме ико без разлога вређа и уништава већ уништено самопоуздање. Не видим у чему другом сам крив. Ја сам њих волео док су оне показивале велику мржњу према мени.One su same krive, a ti ni za sta nisi kriv?
Isti si HarisЈа сам крив што сам стидљив и што не желим да ме ико без разлога вређа и уништава већ уништено самопоуздање. Не видим у чему другом сам крив. Ја сам њих волео док су оне показивале велику мржњу према мени.