Tražim devojku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mugatu, nisi baš u toku, nije baš poželjno da studira. Bolje je da trenutno ne studira, nije mi bitno da li je završila fakultet ili ne. Najviše mi odgovara žena od 25-35, mada sam otvoren za 18-38 za brak, a za vanbračno dete može i starija, iako to nije baš najbolje rešenje.

Ја сам од јуче одустао од девојке јер сам екстремно разочаран, када видим неку девојку уместо да ми се свиди ја само имам осећај да је то неко ко ми мисли најгоре, сматра паћеником, кретеном. Од сад ми се гаде чак и у xxx, ни ту нећу више да их гледам. Онај ко ме мрзи и поставља 10000 услова док ја немам права ни на један услов, не може да ми се свиди. Просечна девојка = "мрш манијаку паћенички, паразиту, неспособњаковићу", неко ко ће да ме понижава на најгоре начине, е то ми је прва асоцијација. Неописиво екстремно сам разочаран и све их сматрам вербалним и психичким насилницама, тако је како је, саме су криве.

Poslednja izmena:
One su same krive, a ti ni za sta nisi kriv?
Ја сам крив што сам стидљив и што не желим да ме ико без разлога вређа и уништава већ уништено самопоуздање. Не видим у чему другом сам крив. Ја сам њих волео док су оне показивале велику мржњу према мени.

Ја сам крив што сам стидљив и што не желим да ме ико без разлога вређа и уништава већ уништено самопоуздање. Не видим у чему другом сам крив. Ја сам њих волео док су оне показивале велику мржњу према мени.
Isti si Haris

1000009229.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back