Eh, kad bi to tako moglo. Prvo, da li je MMF, MFF, sa DP, bez DP...Mi smo bre spontan narod, kakve bre instrukcije![]()
Đavo je u detaljima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, kad bi to tako moglo. Prvo, da li je MMF, MFF, sa DP, bez DP...Mi smo bre spontan narod, kakve bre instrukcije![]()

a što me zasmejavaš sad na jednoj ovako ozbiljnoj temiAko stavi kacigu, ume da bude opasan![]()
A od polovine rizikujem uganuće pojedinih delova telaja i onako ne razumem ove crteže
Da sam to pratila, nikad ne bih *******Eh, kad bi to tako moglo. Prvo, da li je MMF, MFF, sa DP, bez DP...
Đavo je u detaljima...![]()
ne znam da li da pitam kojih delovaA od polovine rizikujem uganuće pojedinih delova tela![]()
Naslov teme :uganula *****, imate li savet?ne znam da li da pitam kojih delova

Zbunjene ne primamo u trojku, nije pametnoko je boban?
otvaraj temu, ima da gori forumNaslov teme :uganula *****, imate li savet?![]()
Pa nije neka tajna, samo što smo jednu imali odmah, drugu smo našli ubrzo a i treća se prišljačila. Tako da više praktično nema mesta, ja jesam smpreman da ginem, ali ne bi da mi lešinari razvlače telo po bojnom polju.
pošto smo mi svi malo ludiZbunjene ne primamo u trojku, nije pametno![]()
Samo mene ne zovite, zbunim sePa nije neka tajna, samo što smo jednu imali odmah, drugu smo našli ubrzo a i treća se prišljačila. Tako da više praktično nema mesta, ja jesam smpreman da ginem, ali ne bi da mi lešinari razvlače telo po bojnom polju.
Ovaj problem ne bi imala. Zoki je, naime, jedan fini, čupavi gospodin
Pa ne, ne zovemo te, ali pošto će nedobra da se prebaci sa masta čitačice foruma i zauzeti ulogu uraganke, ti možeš slobodno da sediš sa strane i čitaš ljis. Ništa ne treba da radiš.
Kao medaOvaj problem ne bi imala. Zoki je, naime, jedan fini, čupavi gospodin![]()

Aha, to mi je svaki i prije govorioPa ne, ne zovemo te, ali pošto će nedobra da se prebaci sa masta čitačice foruma i zauzeti ulogu uraganke, ti možeš slobodno da sediš sa strane i čitaš ljis. Ništa ne treba da radiš.

Ne, ozboljno, sva su mesta u parteu zauzeta, možda ima neko na galeriji, proveriću sa razvodnicama pa ti javljam. Al ne smeš da grickaš semenke! Mislim semenke, ono semenke bundeve ne smeš da grickaš, ostale ne znam, kako ti volja.Aha, to mi je svaki i prije govorio![]()
Obavezno da bacite fotku pre i posleA od polovine rizikujem uganuće pojedinih delova tela![]()

Ovaj forum je poznat kao ozbiljan, mi sve što govorimo, odradimoAha, to mi je svaki i prije govorio![]()
Ima na netu koliko oćeš, da ne zatrpavamo još i mi, inako treba da se briše da se oslobađa mesto na serveru.Obavezno da bacite fotku pre i posle![]()
Hvala, javi! Biću dobraNe, ozboljno, sva su mesta u parteu zauzeta, možda ima neko na galeriji, proveriću sa razvodnicama pa ti javljam. Al ne smeš da grickaš semenke! Mislim semenke, ono semenke bundeve ne smeš da grickaš, ostale ne znam, kako ti volja.

Daćemo ti majmuna da se igraš, da ti ne bude dosadno, al bez šamaranja!Hvala, javi! Biću dobra![]()
sad mi malo frkaOvaj forum je poznat kao ozbiljan, mi sve što govorimo, odradimo![]()