Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Daaaa, pa pričala sam. Nego sad i u formi teme...I da se sećaš samo da ima plave oči taj manijak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa, pa pričala sam. Nego sad i u formi teme...I da se sećaš samo da ima plave oči taj manijak
Da, ali nije BG. Ali kurčevito svakako. Još sam i bila ljuta što mi se to pravo oduzimaNisam neki expert, ali priča iz teme mi liči na onu "mladost-ludost"! Hrabro koračati ulicama grada u po noći,kad haraju svakakvi ludaci po ulicama.Jezivo!

Šta znam, uvek sam hodala noću ulicama, bez straha, mada priznajem da nisam rasla u velikim gradovima s ogromnim kriminalom. Da jesam, sigurno bih drukčije razmišljala.Nisam neki expert, ali priča iz teme mi liči na onu "mladost-ludost"! Hrabro koračati ulicama grada u po noći,kad haraju svakakvi ludaci po ulicama.Jezivo!
Pa to je ono..."neće grom u koprive"!I dobro što nije!Da, ali nije BG. Ali kurčevito svakako. Još sam i bila ljuta što mi se to pravo oduzima![]()
Ma postajala je ta dilema, da li uživati u po noći, kad nema nigde nikoga, ili boj se ovna boj se govna i rekoh "što bi mene neko dir'o"Pa to je ono..."neće grom u koprive"!I dobro što nije!
))Izvini što sam se sprdala tad, stvarno mi je žao, ovo su ozbiljne stvariDaaaa, pa pričala sam. Nego sad i u formi teme...![]()
Ma opušteno i ja se zezam...Izvini što sam se sprdala tad, stvarno mi je žao, ovo su ozbiljne stvari
Moze ali i ne mora da znaci. Prije bih rekao da je to neka negativna energija koju ti u tom trenutku salju planete a od tebe i tvog zivota zavisi oces li iskopati nesto iz proslosti da malo istugujes ili ce ti se desiti neko novo bolno iskustvo...uglavnom ne mozes pobjeci od onoga sto te sleduje...mozes samo to nesto dozivljeti na druge, razlicite nacine.Kontra uvreženom mišljenju, zaostali traumatski stres dolazi na naplatu zapravo kada je sve u životu manje-više ok, kada više ne postoji neposredna opasnost.
Tj, onda kada se sistem oseća dovoljno bezbedno da se opusti i isprocesuira.
Naročito kad osoba želi da napravi pozitivne promene u životu. Sistem kaže: može, samo prvo sredi ovo.
I'll just stop you there...Moze ali i ne mora da znaci. Prije bih rekao da je to neka negativna energija koju ti u tom trenutku salju planete
I'll stop you right there...
ozbiljno, ako nema nekog da to tacno desifruje, ne znaci da nema nista u tome.A što gledati u zvezde, kad možemo da pogledamo u svoje simptome?ozbiljno, ako nema nekog da to tacno desifruje, ne znaci da nema nista u tome.
Zamisli onaj equalizer...I s tim se slažem, čak i kad mi sami nismo svesni okidača.
Podsvest je čudo![]()
Kako mislis simptome? Ako je osoba konzumirala marihuanu i javila se psihoza koja je povratila stari strah, postoji razlog zasto je konzumirano to, mozda neka nervoza ili pretjerana opustenost. Postoji razlog i za tim i za tim, kao domine koje su daleko obaljene ili efekat leptira...ne mozes u isto vrijeme biti i covjek i drvo.A što gledati u zvezde, kad možemo da pogledamo u svoje simptome?
Što bi te diro? Verovatno zato što si bila zgodna riba a izgledala relativno slabašna. Bravo što si se odbranila. Nažalost, morala si da naučiš životnu lekciju na svom primeru. Ne dozvoli da budeš potpuno sama na nekom izolovanom mestu. Može da bude i u sred dana. Predatora ima svugda i u svako doba.Ma postajala je ta dilema, da li uživati u po noći, kad nema nigde nikoga, ili boj se ovna boj se govna i rekoh "što bi mene neko dir'o"))
Sta je alternativa. Ziveti ceo zivot u nekom strahu i bez traumaticnog iskustva?Ne dozvoli da budeš potpuno sama na nekom izolovanom mestu. Može da bude i u sred dana. Predatora ima svugda i u svako doba.
Ne. Jednostavno znaš šta je opasno. Kao dete što nauči da je ringla pec pec i ne stavlja ruku na to.Sta je alternativa. Ziveti ceo zivot u nekom strahu i bez traumaticnog iskustva?
I onda zablokiraš.Zamisli onaj equalizer...
Pogledajte prilog 723283
I postavis ravnu liniju pri vrhu i sve ovo sto se desava ispod, uopste ne dolazi do te linije, ne dodiruje je i osoba zivi nekim zivotom bez tih nekih emocija. Navikne se na neku tisinu i onda jednog dana ta linija spadne i previse toga se osjeti.![]()
E tu je srz. Dal znas. Sta je objektivno opasno a sta je subjektivno.Jednostavno znaš šta je opasno.
to se uči. Ko što rekoh, pipneš vrelu ringlu i sve ti je jasno zašto ti mama kaže ne diraj to.E tu je srz. Dal znas. Sta je objektivno opasno a sta je subjektivno.
Zablokiras, puknes, pogrijesis...svasta nesto, zavisi ko si i sta si.I onda zablokiraš.