angelsrain
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
I meni dolazi povratak saturna mada poslije rodjendana mi nije najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni za mesec dana sledi povratak Saturna, ima li neko volje da kaže na šta posebno valja obratiti pažnju?
http://www.dodaj.rs/?1l/ya/1IKctk7e/screenshot.png
Introspekcija i proucavanje tokom konjukcije i odredjeni period nakon toga. Stvari u vezi zajednickog zivota sa partnerkom i u vezi tvog trenutnog doma. Do konjukcije valjalo bi srediti sve dugove i reguiisati papire vezano za domacinstvo (katastar, pretplata itd.)
Vise ce se odraziti na psihu i unutrasnje sadrzaje, manje komunikacije a vise razmisljanja
Nepovoljne vesti za clana familije, zenskog clana, verovatno sa majciine strane u vezi njenog braka ili mesta boravka.
a jel on mora predstavljati nešto loše? može li doneti nešto dobro? recimo promenu stanja na bolje![]()
Pa sta da ti kazem ,hvala.svašta.
još 30 godina.
eto od mene 2 rečenice.
Moze li neko molim vas da mi u 2,ili 3 recenice odgovori sta jos da ocekujem od Saturna,i koliko dugo ce trajati jos njegov boravak u mom domacinstvu,zadnjih godinu i po dana me je bas pomerio iz osovine...I na koje stvari treba da se koncetrisem,posto se dosta teskih stvari izdesavalo bas mojim najblizimaPogledajte prilog 254744
Stvarno bi mi to mnogo znacilo.
Ja bi imao pitanje, kako ja da pratim kretanje Saturna?
Konkretno ti njoj sada govoris da joj Saturn ide kroz 12 polje itd. Kako znate gde se on nalazi? jel to ima neke veze sa sadasnjim polozajem planeta? mislim da shvatate sta hocu pitati ili mozda popstoji neki program koji to radi?
Pozdrav LaviceLaura! Razumljivo, imala si tranzit Saturna preko natalnog Saturna i Marsa pa jos u 12 polju koje simbolise izolaciju, podsvesno, strahove. Saturn ti trenutno ide kroz 12 polje, gde trazi da se suocis sama sa sobom, svojim strahovima, da preispitas svoj sistem vrednosti, zatim ti sledi prelazak preko ascendenta i period nekih bitnih promena u tvom zivotu, zapocinjanje jednog novog perioda. Saturn rusi staru strukturu, i gradi novu sto nekad zna da bude tesko. Osetices ga sigurno dok bude u skorpiji, naredne 2.5 godine jer ce ti ici preko ascendenta i kroz prvu. Mada, mnogi kazu da kako im predje ascendent osete olaksanje i konacno imaju priliku da nesto menjaju u svom zivotu. Prelazak preko ascendenta takodje donosi gubitak tezine.![]()
Zaista hvala na odgovoru,to bi bio kompletan odgovor na pitanje.Znaci taj tranzit se konstantno desava,ali u odredjenim kucama je njegovo delovanje jace izrazeno?12 kuca u natalu mi je inace puna,zato sam toliko osetila uticaj Saturnovog tranzita?I jos 2,5 godine rekonstrukcije....Pa,sta je tu jepokusacu da pronadjem neko zadovoljstvo u tom izazovu.
Sledecu godine obelezice Sa90So i Sa90Ve.![]()