Tranzitni Saturn i Jupiter

• Začetnik teme Začetnik teme Abraksas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva su vama iskustva sa tranzitnim Saturnom u kvadratu sa natalnim Saturnom?
Meni ce za koji dan egzaktan kvadrat i imam osecaj kao da nosim kamencinu na dusi. Obaveza puno a sve mi je tesko, umorna sam.

Najgori period u zivotu - kvadrat sa natalnim, desilo se pre dve nedelje....sta ce biti za Saturnov povratak ne smem da zamislim. Jedna smrt, mozda ce se desiti jos dve. Eto...

Poslednja izmena:
Nisam bila u stanju da se bavim detaljima, ali to mi je prvo tada upalo u oci i pomislila sam "nece se dobro zavrsiti".
u kom smislu sam aspekt ne donosi desavanje? Sta taj aspekt uopste "radi"?

oko 15 avgusta su tranzitni sa i ma bili u konjukciji, ako se tada desilo, mars je okidač.
sam taj aspekt sa/sa ne mora da dionese ništa, ne moraš ga osetiti... pogledaj i aspekte tog natalnog. ako pravi kvadrat na neku planetu, pa tranzit ujedno i opoziciju?
ali opet za neki događaj je neophodna radnja, brzina, a to nije saturn... mora biti još jedna, brža planeta.

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala na ovim lepim recima. Evo trenutno prolazim egzaktan Sa 90 Sa, klasican dobro poznat saturnovski period, nije strasno. Mislim da je upravo u tome sto si napisala kljuc, strpljenje i mirenje sa situacijom. A videcemo za ovaj kvadrat sa Venerom, koji ce uskoro. :))) Kako se kod tebe odrazilo?

Meni je velike promene u zivotu nosio Uran!!!
Inace sada imam akcijanje sa Saturnom.U smislu da sam prevazisla kvadrat sa ASC,kvadrat sa Merkurom, konjukciju sa Mesecom.Ocekujem i po treci put kvadrat sa Marsom.
I to ce biti krajem septembra.Meni Mars vlada 10 i 5 poljem...Ali pozicija Marsa je nikakva.. Na stepenu pada i retro...i + u Raku...
Kada je Sa radio po drugi put kvadrat sa Marsom meni su se desavanja odrazila na posao..promena posla,zbog zatvarananja firme tk.njene likvidacije...Obzirom da mi Saturn radi i trigon na Jupiter,a Jupiter mi je u Blizancima i vlada poljem okruzenja on mi daje olaksanje situacije..i dvojnu mogucnost.Cak cu i da prosperiram..xaxaxa..
A kada govorim da svaki kvadrat moze postati trigon!!!!Moze,u smislu da ti sebi ne stvaras tenziju,prihvatis situaciju kakva jeste i ne silis da menjas.
Nismo svi isti,i ne mora da svakom da tkz TESKI ASPEKTI donose lose situacije.
Ja nisam astrolog,ali me zanima astrologija,zbog sebe...Pokusavam da ne padnem kada mogu da sednem...:heart:

juce jedan advokat danas drugi...

lepo sam joj objasnio da kvadrat ne moze postati trigon, sto doticnoj nije smetalo da nastavi, da bi u nastavku umesto da pita ukoliko ne zna, opet pocela da iznosi KONSTATACIJE za druge stvari, usput suptilno promicuci pitanjcem na temi gde nije mesto pitanjcu o nekim astrolozima iz njenog grada iako vec ima otvrenu temu

ovo je pdf astrologija strucno, da je tema o automobilizmu i drugi bi reagovali kada neko napise da se svecica navija na auspuh

naravno, to ne smeta modovima da brisu moje poruke, a njene obojene krimi slengom pokupljenog sa ulice ostavljaju

juce jedan advokat danas drugi...

lepo sam joj objasnio da kvadrat ne moze postati trigon, sto doticnoj nije smetalo da nastavi, da bi u nastavku umesto da pita ukoliko ne zna, opet pocela da iznosi KONSTATACIJE za druge stvari, usput suptilno promicuci pitanjcem na temi gde nije mesto pitanjcu o nekim astrolozima iz njenog grada iako vec ima otvrenu temu

ovo je pdf astrologija strucno, da je tema o automobilizmu i drugi bi reagovali kada neko napise da se svecica navija na auspuh

naravno, to ne smeta modovima da brisu moje poruke, a njene obojene krimi slengom pokupljenog sa ulice ostavljaju

Ako ona misli da kvadrat moze da se pretvori u trigon, to je njeno misljenje i ne moze je niko zbog toga vredjati. Ti joj kao strucnjak mozes lepo objasniti sta ti mislis i to je to. Dosta je bilo spama i prepucavanja. Malo tolerancije ljudi. Vratimo se na temu.

Obzirom da mi Saturn radi i trigon na Jupiter,a Jupiter mi je u Blizancima i vlada poljem okruzenja on mi daje olaksanje situacije..i dvojnu mogucnost.Cak cu i da prosperiram..xaxaxa..

ha ha ha jupiter joj daje dvojnu mogucnost pa ce i da prosperira... to je zato jer joj radi saturn.... neverovatno

Hetfield, po citacu poruka a i po izjavama ucesnika ovde ima zainteresovanih za ucenje, ako kao mod dozvoljavas da se ovakve stvari pisu na pdf. strucno koje vode greskama a ne ka prognozi, onda ne znam sta da ti kazem

Ax..kakav zakljucak!!!

Naravno da ja znam!!!

Da mi ovo niste rekli,živela bih u neznanju!!!!

axxx ......

Poslednja izmena od moderatora:
Kamael, obrisala sam i njenu poruku koja je bila odgovor provokacijom, i tvoju pre toga koja je bila provokacija. Jel sad ok?
Naravno da ima zainteresovanih za ucenje, a ti kao jedan od strucnijih na ovom forumu treba lepo da im objasnis, kao sto si meni pre neki dan za Sa90Sa. Hajmo sad mirnije, i ja hocu da ucim, pozelela sam se lepe atmosfere ovde. :)

retardiraj se, kamael. :lol:

i retardiracu se sa ljudima ovde, pre neki dan pricam na pp i kazem - dok sam radio, videli me na kameri da sedim za racunarom i koristim net, da bi kasnije zvali firmu da mi zabrane koriscenje neta.... i dobijam ovakvu konstataciju - nisam znala da radis

ne znam sta se desava sa ljudima zadnjih mesec dva, kao da im je neko iskjucio mozak

Pff otkud bi ja to znala. Ne razlikujem ni Mesec od Saturna.

trebala bi da znas ukoliko si moderator, umesto toga obracas se korisnicima na pp sa psovkom

dalje, postoje osnovane sumnje da je angelsrain klon, jer govori da ne zna latinicu iako je znala pre neki dan, a moze se videti da nisu cista posla ako se obrati paznja na gramaticke greske i mesto gde ih stavlja i ne stavlja

posto tebe takve stvari kao moda ne zanimaju, reci mi kom adminu da se obratim

Back