Tranziti

Pozdrav i tebi Dirty,

Problem u tvom zivotu je nastao u devetoj ili desetoj godini zivota,tada si unela neki otrov u sebe preko hrane ili vazduha a i izgubila si nekog bliznjeg i nastao je haos.

Vise treba da povedes racuna o psihi i unutrasnjim sklonostima nego o saobracaju i planini jer mars je unutrasnji,ali dobro.

Da,najgori aspekt,ali posto su u pitanju jake planete osoba se uvek izbori sa problemima i nedacama.Borba je neminovna u zivotu osobe,ali ako se okrene nekom idealu koji je dobar i plemenit,na kraju sve bude ok.

Dosta ljudi imaju saturn mars u kvadratu pa prolaze nepovredjeni,aspekt nemoj da uzimas doslovno,da je tako svi sa pluton o sunce bi bili bogati,ali treba povesti racuna i prihvatiti savete astrologa.

:)
Problem za mene i za moju porodicu je nastao krajem moje 6 godine. Zamalo da izgubim 2 bliske osobe (baka i mama) odjednom u porodici, ali je mama prezivela. Druga ne.
Pogledajte sve vezano za bolesti do moje 30 -te. To nisam ja, ali jesu moji bliznji....
(naravno o tome bih preko pp-a).
Jako puno pogadjate dogadjaje koji se vide kroz moj horoskop, ali jednu stvar imam da prebacim, sve shto prichate se ochigledno vidi u mom horoskopu ali se ne odnosi na mene. Nisam se nikad trovala, ali neko iz porodice jeste.
Druga smrt iz porodice je bila kad sam imala 17 godina. Treca je moja mama, prosle godine, 3 dana pred moj 30 - ti rodjendan...
Saturn kvadrat mars je doneo svashta shta sam ja trpela, ali nishta shto sam ja izazvala...
Za sve dalje, u vezi ovog aspekta, molim Vas preko pp-a...

a ne...to sam ja pisao o mom horoskopu, nadovezujući se na predhodnu poruku...
a ovo što kažeš da ti sve pogadjaju, ali se ne odnosi na tebe...ja se nepozvan mešam, ali ne može se tako nešto okarakterisati kao pogadjanje...tebi blizanac vlada kućom zdravlja, pa su mogući problemi sa disajnim organima i ostaliim stvarima, kojima vladaju blizanci...naravno i onim delovima tela, koji se odnose na podznak i sunčev znak, a sve u zavisnosti od položaja tih planeta i aspekata...
nego ja, kao stariji (mislim na životno, ne na astrološko iskustvo), hoću da pitam...jeli neko postavio pitanje tačnosti tvog vremena rodjenja...i greška od samo nekoliko minuta može da promeni veliki deo sudbine

On mi je rekao da su najugrozeniji bubrezi, da obavezno vodim racuna o zubima, da ispopravljam sve sto moze do sledeceg proleca, i da se cuvam lomova u svakom smislu te reci. Ni jedan lom me ne bi ubio, zbog tog saturna koji daje jako dug zivot...ali sto sam starija veca je opasnost...To je ta simbolika marsa...koliko sam razumela...
Takodje kicma...isijas...
Hmmm...i to je to...

stepeni mogu eventualno da daju dodatno doobjašnjenje...nikako nisu primarni...
ta pitanja u stilu "šta prvo radiš" su relevantna samo u detinjstvu, ako se ne zna podznak...jer čovek se menja vremenom...progresivni asc i sunce menjaju znakove, pa se dobija dodatni ton ličnosti...ja zadnjih godina uglavnom prvo palim komp, jer mi je progresivni ascendent u blizancima, a merkur i inače vlada trećom kućom i ima brojne aspekte...to ne znači da je moja osnovna priroda blizanac...jesam radoznao i umem da se isrtčim sa nekom tvrdnjom bez prethodnog dubokog promišljanja, ali u osnovi volim tačnost i objektivnost i kad naknadno razmislim, ja uvidim i priznam (vodolija ipak)...sa druge strane, karakter i sudbina ne idu baš toliko pod ruku, kako neki hoće da predstave...kakve veze ima moj karakter sa tim što mi je otac umro, kada sam imao 7 meseci!!!???

".kakve veze ima moj karakter sa tim što mi je otac umro, kada sam imao 7 meseci!!!???"

E to je odlicno pitanje. Koje ja sada zelim da postavim vama.
Kakve veze imam ja sa tim svim sto ste vi napisali kada ste vi meni ispricali ono sto se desavalo mojim bliznjima? Evidentno je da sam i ja patila zbog toga, ali to nisu lichno moje karakteristike.
Da bi me pravilno shvatio, mislim da treba da se razgranichi u celoj toj simbolici shta se odnosi na osobu kojoj se gleda u horoskop, a shta se odnosi na njenu porodicu. Simbolike kroz zivot mogu biti slichne, ali ne i iste...

Ps. a odgovor na ovo pitanje...po mom mishljenju ima veze...jedina stvar u zivotu koja nas natera da nauchimo neshto i promenimo sebe je bol...
To nije mala situacija u tvom zivotu...

Naravno da nedostatak jednog rodilelja u djetinstvo utice na karakter, pogotovo do 7 godina kad se stvara baza karaktera.To svi psiholozi tvrde,Frojd kaze da se u tom perodu gradi Superego ( potsvest, astroloski to ukazuje na mjesec ).Id , Ego, Superego ( Znak, podznak, mjesec )

I negativni utaciji( bol), menjaju nas karakter , i to najvise ( to je ta trasformacija plutona nakon bola )

".kakve veze ima moj karakter sa tim što mi je otac umro, kada sam imao 7 meseci!!!???"

E to je odlicno pitanje. Koje ja sada zelim da postavim vama.
Kakve veze imam ja sa tim svim sto ste vi napisali kada ste vi meni ispricali ono sto se desavalo mojim bliznjima? Evidentno je da sam i ja patila zbog toga, ali to nisu lichno moje karakteristike.
Da bi me pravilno shvatio, mislim da treba da se razgranichi u celoj toj simbolici shta se odnosi na osobu kojoj se gleda u horoskop, a shta se odnosi na njenu porodicu. Simbolike kroz zivot mogu biti slichne, ali ne i iste...

Ps. a odgovor na ovo pitanje...po mom mishljenju ima veze...jedina stvar u zivotu koja nas natera da nauchimo neshto i promenimo sebe je bol...
To nije mala situacija u tvom zivotu...

Poslednja izmena:
još nešto da razjasnim...naravno da bol utiče da se menbjamo...ali ja sam govorio o stvaranju sudbine, koju neki zagovaraju...nisam ja u 7 meseci mogao da stvaram sudbinu...uostalom, otac mi se razboleo još pre mog rodjenja...dakle, nedostatak oca je uticao na moj karakter, a ne moj karakter na smrt oca

potpuno si u pravu, to je uticalo na karakter ne obrnuto. Mislim da sudbinu odredjuje Bog , al on daje covjeku i slobodu izbora .. Karta je samo mapa , potencijal dogadjaja, utice slobodna volja , nasi izbori i naravno Bog.Ja ipak mislim 50 : 50. mozda gresim al to je moje mislenje.

još nešto da razjasnim...naravno da bol utiče da se menbjamo...ali ja sam govorio o stvaranju sudbine, koju neki zagovaraju...nisam ja u 7 meseci mogao da stvaram sudbinu...uostalom, otac mi se razboleo još pre mog rodjenja...dakle, nedostatak oca je uticao na moj karakter, a ne moj karakter na smrt oca

Posle 10ak dana poznanstva i pojave nekih iznenadnih lepih emocija, zakazala sam sastanak sa jednim deckom :per: i tek sada videla da ce se taj sastanak odigrati u trenutku kada tranzitna Venera prelazi preko mog Urana u 10. kuci (Venera mi je vladar 5. kuce). Uh, to me bas zabrinulo. :( Ocekivala sam sve najlepse, a sad se brinem da ovaj aspekt ne donese neki suludi neocekivani preokret i razocarenje, a sastanak ne mogu da pomerim. :confused: Imate li vi neka iskustva sa ovim aspektom? Moze li on da deluje povoljno? :think:

Tog dana takodje imam zakazan razgovor za posao sa jednom zenom, direktorkom jedne kompanije. :think: Kako bi na tom polju mogao da se odrazi?

2 vazna susreta u jednom danu pod tim uticajem.

Pitaj Egonu da ti objasni aspekt Venere i biseksualnog Urana, kod nje su u medjusobnoj korelaciji. Venera na AC, Uran u polju strasti (8)

Egona, gde ti je tacno Venera, u prvom ili dvanaest?

Posle 10ak dana poznanstva i pojave nekih iznenadnih lepih emocija, zakazala sam sastanak sa jednim deckom :per: i tek sada videla da ce se taj sastanak odigrati u trenutku kada tranzitna Venera prelazi preko mog Urana u 10. kuci (Venera mi je vladar 5. kuce). Uh, to me bas zabrinulo. :( Ocekivala sam sve najlepse, a sad se brinem da ovaj aspekt ne donese neki suludi neocekivani preokret i razocarenje, a sastanak ne mogu da pomerim. :confused: Imate li vi neka iskustva sa ovim aspektom? Moze li on da deluje povoljno? :think:

Tog dana takodje imam zakazan razgovor za posao sa jednom zenom, direktorkom jedne kompanije. :think: Kako bi na tom polju mogao da se odrazi?

2 vazna susreta u jednom danu pod tim uticajem.

Uglavnom,treba da znaš kakve aspekte ti pravi ta Venera natalno, pa shodno tome sve njene tranzite možeš lepo da pratiš. Znaš da ona jednom godišnje ,,obiđe krug" nosi priču koju već ima kroz aspekte, poziciju, dispoziciju, nešto jača slika i bitnije stvari bi se pokrenule da ti je tranzitni Uran na natalnoj Veneri, jer on se kreće oko 7 god kroz znak, izazivao bi niz događaja,mada i ovako može doneti iznenađenja, ipak bitno je šta se u natalu kao u osnovi zbiva. Naravno da nećeš otkazati randevu ;), astrologija nam ne služi da u nama izaziva paniku i strahove. Srećno :)

Posle 10ak dana poznanstva i pojave nekih iznenadnih lepih emocija, zakazala sam sastanak sa jednim deckom :per: i tek sada videla da ce se taj sastanak odigrati u trenutku kada tranzitna Venera prelazi preko mog Urana u 10. kuci (Venera mi je vladar 5. kuce). Uh, to me bas zabrinulo. :( Ocekivala sam sve najlepse, a sad se brinem da ovaj aspekt ne donese neki suludi neocekivani preokret i razocarenje, a sastanak ne mogu da pomerim. :confused: Imate li vi neka iskustva sa ovim aspektom? Moze li on da deluje povoljno?

Imam, nosim konjukciju Venere Urana u godisnjem u sedmom. Venera je ljubav i seks, Uran pucanje, a to znaci da od duze veze nema nista. Daju se krace veze i to tajne jer je Venera vezana dobrim aspektom sa planetom vladara polja tajni. Stepenovi na kojima su Ve Ur govore o mogucnosti koliko ih mogu imati, a to je njih sest. Do sada tri, od te tri jedna mi je stalna, ali konjukcija sa Uranom kaze da i to mora da se prekine do sledeceg rodjendana.

Kod tebe cim si zakazala susrete sa dve vazne osobe a pod nepovoljnom konstelacijom znaci da nisi psihicki spremna ni za posao ni za vezu, jer da jesi samo od sebe bi se namestilo trigon Venere i Saturna (Jupitera). Nemoj reci da se tako namestilo jer slucajnosti ne postoje, tvoja iskra svesti je samo delic vece koja ti i daje informaciju preko stemovanja susreta sta da ocekujes i da li uopste nesto da ocekujes. Malo o toj svesti., moze da bude interesantno Egoni jer pominje mozgove.

"Po teoriji Velikog praska (eng. Big Bang), svemir se pre (prema posljednjim istrazivanjima) 14-15 milijardi godina poceo siriti iz tocke neizmerne gustoce" .... nauko, ateisticki majmunoizmu
morphing-butterfly-bye-smiley-emoticon.gif

Svemir je nastao od Velikog Praska?

Obrnuto, Homogeno se skupilo i zgusnulo u Heterogeno, parabola je stisak pesnice. Pokretac radnje da se pesnica skupi je misao, prethodica misli bila je ideja. Noumen je stvorio fenomen, ideja je pokretac preko volje koja aktivira misao, tera je na datu akciju. Ali ako se stisne pesnica bez svesne namere kako objasniti dodatnu zicu preko koje putuje napon uticuci direktno na realizaciju?
Nema dodatne zice, misli su samo deo toga sto tera svaku stvar na pokret. Ideja akcijom u delo, do materijalizacije. Misao samo osvescuje neku radnju i pripisuje sebi, objasnjava gledajuci svet kroz ugao roznjace i mrezice zeleci da ovlada silama Univerzuma. Hrabro, nema sta.

Sta ima da se pitam, znam gde je. Eno ga ona osi 9, vlada poljem 9 (Merkur). U kom polju je tvoj mozak?
Moj komentar se odnosio na sva tvoja provociranja ne samo mene, nego i ostalih korisnika na astrologiji, a dodatno i to što spamuješ tuđu temu. Ok vidim kasnije si odgovorio na njeno pitanje, samo nema potrebe da provlačiš i ono što nema veze sa temom (nisi izdržao, pa opet pominješ mene). Dakle,piši o temi, da te više ne opominjem.

Mnogo je opasniji tranzit Urana preko Venere.

Tako i kod Seselja, dobrovoljna predaja Hagu trigon Sunce Saturn tranzit Sunce Saturn oslobadjajuca presuda. Tranzit Saturn Saturn (1984) robija sest nedelja u samici, dve godine kasnije oslobadjajuca presuda, trigon Sunce Saturn. Ipak je ovo samo privremeno, da je napravljena rokada oslobadjajuca presuda bi bila trajna.

Ne znam da li je ova tema jos uvek aktivna... pitala bih nesto u vezi tranzita koji mi slede 2016. godine.
Prva kuca mi pocinje u Strelcu i na tri stepena od ascendenta mi stoji Neptun. Treca kuca mi pocinje u znaku vodolije i u njoj su ukljestene ribe a u Ribama Sunce. Neptun je na 13.55 stepeni, a Sunce na 9.33, vodi se da su u kvadratu mada im je malo siri orbis. Tokom 2016. Saturn ulazi u prvu kucu i tri puta ce preci preko Neptuna. Istovremeno tranzitni Neptun ce tri puta preci preko Sunca. Kako bi ova dinamika trebala da utice na mene? Citala sam da se uticaj ukljestenih znakova i i planeta u njima ostvaruje kasnije u zivotu kada ih otkljuca neki jak aspekt, a to bi za Neptuna bio Saturn, a za Sunce Neptun jer je on i dispozitor. Ali, svima njima slede istovremeno i medjusobni kvadrati... Kazu da konjukcija Neptuna i Sunca donosi konfuziju, rasejanost..., da li ce doneti i nesto dobro u smislu "oktkljucavanja"?

Back