Dirty Kichen Eternity
Primećen član
- Poruka
- 591
Pozdrav i tebi Dirty,
Problem u tvom zivotu je nastao u devetoj ili desetoj godini zivota,tada si unela neki otrov u sebe preko hrane ili vazduha a i izgubila si nekog bliznjeg i nastao je haos.
Vise treba da povedes racuna o psihi i unutrasnjim sklonostima nego o saobracaju i planini jer mars je unutrasnji,ali dobro.
Da,najgori aspekt,ali posto su u pitanju jake planete osoba se uvek izbori sa problemima i nedacama.Borba je neminovna u zivotu osobe,ali ako se okrene nekom idealu koji je dobar i plemenit,na kraju sve bude ok.
Dosta ljudi imaju saturn mars u kvadratu pa prolaze nepovredjeni,aspekt nemoj da uzimas doslovno,da je tako svi sa pluton o sunce bi bili bogati,ali treba povesti racuna i prihvatiti savete astrologa.
Problem za mene i za moju porodicu je nastao krajem moje 6 godine. Zamalo da izgubim 2 bliske osobe (baka i mama) odjednom u porodici, ali je mama prezivela. Druga ne.
Pogledajte sve vezano za bolesti do moje 30 -te. To nisam ja, ali jesu moji bliznji....
(naravno o tome bih preko pp-a).
Jako puno pogadjate dogadjaje koji se vide kroz moj horoskop, ali jednu stvar imam da prebacim, sve shto prichate se ochigledno vidi u mom horoskopu ali se ne odnosi na mene. Nisam se nikad trovala, ali neko iz porodice jeste.
Druga smrt iz porodice je bila kad sam imala 17 godina. Treca je moja mama, prosle godine, 3 dana pred moj 30 - ti rodjendan...
Saturn kvadrat mars je doneo svashta shta sam ja trpela, ali nishta shto sam ja izazvala...
Za sve dalje, u vezi ovog aspekta, molim Vas preko pp-a...