Tranziti

ne možeš da lupiš više nego što može neko ko se iole razume u astrologiju, a postavi neko banalno pitanje.
jer prosto ne vidi, kao laik kada je u pitanju sopstveni natal.

Da dodam, mislim da ovaj trenutni aspekt može da donese lažne optužbe, spletkarenje, ogovaranje, opasne situacije koje bi mogle da nas okaljaju.
Možda budemo u situaciji u kojoj se moramo braniti od lažnih optužbi ili sumnji, da neko baci senku na nas lažima, spletkama....
Pun Mesec donosi i simboliše kulminaciju nekih dešavanja, sam po sebi intenzivira neke situacije nakon kojih sledi lagano smirivanje i razrešenje situacije. Kao što Mlad Mesec simboliše početke tako Pun Mesec donosi intenziviranje događaja, njihov vrhunac nakon čega sledi rasplet dešavnja, a često Pun Mesec donosi i ravršetak nekih situacija.

Lili kaže da je Pun Mesec po temperamentu vruć i suv što su oba stanja suprotna njegovoj pravoj prirodi, koja je hladna i vlažna. Pun Mesec intenzivira emocije, a moguće da ne donosimo ispravne raključke i da imamo pogrešno viđenje neke situacije u ovom trenutku, ili ne vidimo da nas neko obmanjuje i laže ( retrogradni spaljeni Merkur u Škorpiji ) usled silne potrebe i želje za sigurnošću i spokojem ( egzaltirani Mesec u Biku ). Moguća je nervoza i unutrašnji nemir zbog nečijih pakosti. Možda ćemo na nečije laži staviti tačku i rešiti da sa tim završimo i ne dozvolimo nekome da nas obmanjuje više...

Poslednja izmena:
Sa Marsom u Škorpiji koji je u opozitu Mesecu u Biku, donosi razotkrivanje i ukazivanje na sve greške koje ljudi koji se lažno predstavljaju iskazuju. Pogotovo dok je Venera u konjunkciji sa Saturnom.

Mars u Škorpiji će napadati poprilično snažno u sledećem periodu.

Dobar dan. Da li mi neko moze odgovoriti sto mogu ocekivati od tranzita Jupitera kroz 11 kucu i uskoro konjukcija sa natalnim Plutonom u 12 kuci i natalnim Uranom u 1. kuci. Natalni Jupiter se nalazi u Strijelcu i to u trecoj kuci. Unaprijed hvala.

http://i63.tinypic.com/2vn5jxe.gif

Istekla ti je karta.
Ali uopšteno, tranzit Jupitera kroz 11. polje je jedan od najboljih pozicija za ovu planetu, jer se 11.polje smatra poljem u kojem se Jupiter raduje, i naziva se polje dobrog duha. U ovo polju su naši prijatelji, nade, pokloni, ostvarenje želja...
Jedino je problem što je Jupiter u izgonu u Jarcu i ne znamo koje planete aspektuje.
Ovo što si navela su generacijski aspekti.

Dobrodoslica Veneri u Vodoliji 🤩

Ne znam kako vama, ali meni licno je ova kombinacija tri planete u Jarcu plus Mars u Skorpiji stvarno bila previse. Mozda malo predaha sa Venerom u vazdusnom znaku. Iskreno, jedva cekam i da Mars izadje iz Skorpije, cini mi se da je toliko intenzivan da je sve drugo bacio u drugi plan.

Back