Ja samo da se javim. I odgovorim na par stvari.
Priznajem, nije mi bilo svejedno kad sam procitala sta je djavolja nevesta napisala...narocito ono za saturn kvadrat mars...djavolji aspekt...najgori...Uplasila sam se...I otisla kod astrologa. Izabrala sam coveka koji je vlasnik i profesor u skoli astrologije...Tako da mi je mnogo stvari rastumaceno. I moram da joj se zahvalim, jer da nije bil nje, mozda ne bi ni otisla.
Ja cu vam sad pomoci oko ucenja tumacenja, tako sto cu vam davati odgovore na sve sto ste pogodili...ili smernice...(ako vam znaci naravno)
Receno mi je par stvari....Gledao je i stepene.
Kljucna stvar u horoskopu su sunce u 10 i aspekti koje ono pravi. Tranziti imaju slabiji uticaj.
9 kuca u mom slucaju govori o visokim skolama. Zavrsila sam fakultet, i dalje neprestano usavrsavam svoje znanje kursevima...itd...Takodje govori o nacinu finansiranja (iz inostranstva), a ambicija mi je da se bavim upravljanjem projektima.
Dominantan mi je znak vage, i kroz tu vagu...nisam bas najbolje razumela se ogleda i moj posao...sve vezano za estetiku...(dizajn enterijera...i slicno). 8 kuca je vezana za nekretnine...
Karijera mi je vezana za politiku....Tacnije bice mi...ali mi se kroz ceo zivot nekako preplice ne - direktni kontakt sa ljudima iz te oblasti.
Peta kuca...tacnije prvo dete nemam...on je to video...ne znam kroz koji aspekt sa 5 -om. Izgubila sam blizance 2009....
Ovaj deo me zaintrigirao: "A moze biti i da se peto odnosi na prvo dete.Ili na paralelnu ljubavnu vezu sa zenom iz inostranstva (blizanci),pored regularne,bracne."
Za ovo dajem orden jer su oba tacna. Nisam ja imala paralelnu vezu...ali eto nesto tako se desilo mm kad sam bila trudna...
6 -ta kuca moze govoriti takodje i o tome da sam udata za doktora.
Mars...receno mi je da se jako pazim saobracajnih nesreca...slepera, kamiona, u voznji...klizanja na ledu...skijanja, alpinizma, planinarenja, stena na moru...Daje opasnost od loma butne kosti i kuka...I opasnost je veca sto sam starija...
A taj prokleti saturn kvadrat mars...Ne znam sta da vam kazem. Osetila sam ga debelo na svojoj kozi...kroz probleme koje mi je donosio...ili bolje reci nesrece ...izazivao bol...ali sam uvek uspevala da ga prevazidjem. Trenutno mi je ambicija da energiju negativnih aspekata usmerim drugacije...
Ako sam negde pogresila ispravite me.
Pozdrav