Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Taj stoper iz Viljareala je navodno pouzdan Viljareal ima godinama odlicnu odbranu njega i Romanjolija kao da zacementiraju Romanjoli je ok klinac ali nikakva klasa Neste i te gluposti koje je Miha prico bre dali su grdne pare za to dete Romi prosle godine i od malog moraju napraviti igraca nemogu pustati da propadne projekat... Sad sto ih je Miha zajebo i preplatio malog druga stvar nije los ako nista mlad je Miha je ****** mislio da Radovanovic moze da vodi igru Srbije i Alen Stevanovic da bude to vihorno krilo...Doduse stvorio je i Donnarumu...A ovaj Silva je napokon spic portugalac kako za njega bre nisi cuo Sotire...Ovaj Iz Atalante crnac navodno pegla trebo bi biti klasa Essijena taj fazon...****** ludo trziste sta si ti ocekivo koga Milan da dovede kad su se toliko ukanalili...

- - - - - - - - - -

Al meni je najjace kako se svi otimaju za Romine stopere Roma godinama prodaje stopere za grdne pare...Markinjos Benatija Romanjoli ma ima ih jos stao mi mozak sada ce onoga grka i Rudigera opet nekome da uvale za 50+ milki...I sto je najjace ta Roma sa tim svojim stoperima koji idu preko 50 milki a ispred imas kao dva ratnika Najngolana i De Rossija svake godine obavezeno u LS popije petardu...

Pa ja bih voleo Jamesa Rodrigeza , Moratu , itd . . :D Hahahaha al dobro videcemo na sta ce ovo da ispadne .... Jbg ako ulozis 200 miliona za jedno leto moras biti u prva 3 u Italiji sve ispod toga bi bio neuspeh drugo je Siti u Engleskoj gde imas vise konkurenata ovde samo da pobedis Romu ili Napoli i treci si ..... Doduse i Lacio nije los ali Milan ako oce da se vrati na staze stare slave i da za 2-3 godine osvoji Seriua A da se pobije sa Realom i Barsom za LS moro bi odma u prvoj sezoni da pocisti Lacio i raspali Inter ..

Sad bas malo googlam pa taj Andre Silva zverina jbte .. mlad decko 95. god .. Za A tim Portugala na 10 meceva 7 golova .. Za Porto na 44 utakmice 21 gol ... Milan je jos i dobro prosao ,,samo,, 38 miliona .. za njega ...

Pa dobro na papiru to je fina odbrana tek sad vidim da su doveli i onog Rikarda Rodrigeza iz Volfsburga levi bek , Musaki , Romanjoli i sad ovaj Konti sto treba da stigne , jos ako ostane Donaruma a izgleda da hoce , pa taj tvoj Kessio novi Essien zadnji vezni a ne znam sta ce im matori Bilja kad vec imaju Bonaventuru al dobro , imaju eto i spica tog Silvu jedino im fali ostatak navale ... Nemaju krila .. Videcemo koga ce tu dovesti

Matic mu je valjda bio tek na 3 mestu na listi zelja posle Naingolana i Dajera koje nije mogao da dovede....

- - - - - - - - - -

Kako otkud...?
Turci ulazu mnogo u fudbal....

Da to i ja bas sad citam kao Murinjo nudio Totenhemu 55 miliona za Dajera i ovi odbili .. Dobro Dajer jeste mlad ali po meni je Matic bolji igrac od Najnogalana jeste Najngolan veliki borac i trci napred nazad ko lud ali Matic je bolji od njega zna vise lopte ..

Turci su sipali ogromne pare u basket i isplatilo im se bar na klupskom nivou ali u fudbalu su truba ne mogu da prodju grupu u LS .. Realno ruska liga je na primer jaca od turske ..

Back