Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Taj Sik je macka u dzaku a Morata je dokazan i proveren golgeter koji trese nemilice ..

http://www.mozzartsport.com/vesti/n...panije-a-vredi-li-i-vise-od-70-000-000/169924

E sad mozda sam ja malo pre malo preterao ima tu jos boljih spiceva od Morate eto bas taj Lukaku je mozda bolji od njega ... Videcemo za koje pare ce otici iz Evertona ostati nece sigurno jer je prerastao taj klub e sad dal ce bas biti tih 115 miliona ne znam al ne bi me cudilo ..

Pa onda onaj Ikardi mozda je i on bolji od Morate ne znam sta Inter planira taj decko dzabe propada tamo kod njih .. A ovaj Beloti i 100 miliona e to mi vec ne pije vodu .. Tog lika nikad nisam gledao skoro sam i cuo za njega ..... A za Mbapea razumem u potpunosti zasto 130 milki .. Decko je 98. godiste eej 98.... Nema jos ni 20 godina daj Boze da ima 19 a odigrao je sezonu ko mator ko da je Luis Suarez licno ..

- - - - - - - - - -

Morata ni u spanskoj reprezetaciji nije u prvih 11 ... Zbog Diega Koste .. A po meni je Morata bolji igrac od njega .... Lukaku je isto bolji igrac od Koste i Celzi ce itekako biti na dobitku sad kad Kosta ode u Kinu a stigne Lukaku .... To ce biti upgrade ..

Donaruma odbio novi ugovor malo 5 miliona godisnje...Koji bezobrazluk...Milan iz principa ga treba zalepiti na klupu do isteka ugovora...Mozda postane jedan od najboljih golmana svih vremena ali ovim potezom je pljunuo na sebe i odakle je doso dzabe slava dzabe pare uvjek ces u svom gradu medju svojima biti mali...a imao je priliku da postane legenda kluba...

]Donaruma odbio novi ugovor malo 5 miliona godisnje...Koji bezobrazluk[/B]...Milan iz principa ga treba zalepiti na klupu do isteka ugovora...Mozda postane jedan od najboljih golmana svih vremena ali ovim potezom je pljunuo na sebe i odakle je doso dzabe slava dzabe pare uvjek ces u svom gradu medju svojima biti mali...a imao je priliku da postane legenda kluba...

To Raiola pregovara. A ugovor mu istiće sljedeće ljeto ja mislim. Mali navija za Milan, ali morat će ga Milan debelo platit, pogotovo sad kad imaju para: Ako neće oni, platit će netko drugi. Tako to ide.

Morata prelazi u Mancester Junajted za 70 miliona .... Real trazio 90 .... Brate realno on i vredi tih 90 strasan je igrac .. Pritom je mlad ...

Torino ne da Belotija ispod 100 miliona :eek:

Everton trazi za Lukakua 115 miliona ....

A Monako ne da Mbapea ispod 130 .. Braaatee

Realno ne vredi toliko.....Niko od tih gore navedenih ne vredi toliko....E sada zasto se toliki novac daje,to druga prica....Sta se valja iza brda ko sve pere novac u tim fudbalskim transferima....Pravi haos i ludilo....
Morata realno oko 50...
Beloti isto toliko..
Lukaku plafon 60-70...
Mbape 60-70...

Realno ne vredi toliko.....Niko od tih gore navedenih ne vredi toliko....E sada zasto se toliki novac daje,to druga prica....Sta se valja iza brda ko sve pere novac u tim fudbalskim transferima....Pravi haos i ludilo....
Morata realno oko 50...
Beloti isto toliko..
Lukaku plafon 60-70...
Mbape 60-70...

Ako Pogba vredi 105 zasto onda ne bi Mbape vredeo 130 ?

To Raiola pregovara. A ugovor mu istiće sljedeće ljeto ja mislim. Mali navija za Milan, ali morat će ga Milan debelo platit, pogotovo sad kad imaju para: Ako neće oni, platit će netko drugi. Tako to ide.

Šta bre tako to ide? Milan ga je stavio sa 16 na gol imo je priliku da postane legenda i na sve to je pljunuo....Sve ovo tako smrdi na one mafijaše iz Torina ubedjen sam da će kod njih po isteku ugovora...Zbog ovakvih stvari će čekati na LS jos 30 godina...Inače ta Italija prosto za nepoverovati Juventus izbace zbog tolikih kradja oni sw likovi vrate stvore najjaci tim uredu...ali idalje se ništs nemenja idalje debelo se navlači zanjih kad got zaškripi pisne se penal crveni...tamo se ništa neće promeniti ni za 100 godina...i onda onaj blesavi Prelazzi piše o nekon 'polajniki iz Torina'...

Šta bre tako to ide? Milan ga je stavio sa 16 na gol imo je priliku da postane legenda i na sve to je pljunuo....Sve ovo tako smrdi na one mafijaše iz Torina ubedjen sam da će kod njih po isteku ugovora...Zbog ovakvih stvari će čekati na LS jos 30 godina...Inače ta Italija prosto za nepoverovati Juventus izbace zbog tolikih kradja oni sw likovi vrate stvore najjaci tim uredu...ali idalje se ništs nemenja idalje debelo se navlači zanjih kad got zaškripi pisne se penal crveni...tamo se ništa neće promeniti ni za 100 godina...i onda onaj blesavi Prelazzi piše o nekon 'polajniki iz Torina'...

Ni ja ne volim Juventus ... Samo da se Milan i Inter dignu da budu ko nekad al tesko ce to ici ... Evo Inter opet prodaje najbolje igrace npr. Perisic ide kod Murinja ...

Je, on je prvi koji je izjavljivao ljubav klubu, izvikivao parole, ljubio grb, pa se predomislio kad su mogući transferi došli u pitanje. Uz to mu je manager najpohlepnije ***** u svijetu nogometa. Mavodno mali želi u Real. Makar me ne bi čudilo da Juventus stoji iza svega.

Čitam da će Kinezi da ga šutnu na tribinu ili u mlađe kategorije, pa nek on i njegov menadžer u narednih godinu dana razmišljaju o parama i Realu. Naravno ukoliko Real i dalje bude zainteresovan za golmana koji godinu dana nije branio nigde.

To svi najavljuju u takvim situacijama. Ali je problem što bi s tim potezom naštetili i sebi. Trenirati mu ne mogu zabranit, i nakon godinu dana ode on đabe. Ovako za njega mogu uzeti dobre pare. Tako da ja ne pamtim da je netko to napravio s igračem u zadnjoj godini ugovora. Ako Kinezi to naprave svaka čast, ali ne vjerujem.

To svi najavljuju u takvim situacijama. Ali je problem što bi s tim potezom naštetili i sebi. Trenirati mu ne mogu zabranit, i nakon godinu dana ode on đabe. Ovako za njega mogu uzeti dobre pare. Tako da ja ne pamtim da je netko to napravio s igračem u zadnjoj godini ugovora. Ako Kinezi to naprave svaka čast, ali ne vjerujem.

„Potrošio sam na Milan 800.000.000 evra ove godine i sigurno neću propasti za još 30.000.000 ili 40.000.000 evra“, rekao je Kinez svojim saradnicima.
http://www.mozzartsport.com/vesti/k...ijaca-traze-zakucavanje-zamene-spremne/170400

Pa ne znam .... Ja mislim da CR7 ipak nece otici ovog leta .. A ako ode ko zna mozda promovicu Iska i Asensia u prvih 11 obojicu ... Strasni su igraci mada opet Perez je to on mora da dovede neku veliku zvezdu .... A Mbape ako dodje on igra spica sta ce onda Benzema na klupu ili ce i njega da prodaju msm glupo je da Mbape sedi na klupi a placen je preko 100 milki ....

Sta mislite o transferu Salaha u Liverpul? 39 milki...19 golova i 15 asistencija ove sezone sjajan ucinak...

S obzirom na kakve raspade od igrača su zadnjih godina davali 20-30-40 m eura, Salah je premija. Nije Englez koji dolazi iz nekog drugog engleskog kluba a i nešto je odigrao u karijeri u ligama petice. Pratim Liverpool i kad se sjetim nekih transfera muka mi dođe. Zato :ok: za Salaha

Sta mislite o transferu Salaha u Liverpul? 39 milki...19 golova i 15 asistencija ove sezone sjajan ucinak...

Dobar je to igrac nego kad smo vec kod Liverpula jel si cuo sto su ponudili 28 miliona za Sergeja i Lacio odbio kao ne daju ga ispod 80 :D

Inace Milan vec puko 100 miiona za neke anonimuse .. planiraju jos 100 da potrose u ovom prelaznom roku ..

A Matic navodno treba da predje u Junajted kod Murinja za 30 + miliona

Ma Klop oce pola Srbije da dovede najbolje da preuzme nasu repku :hahaha: salim se pa prica se da mogu Tadica za 15 milki da ima tu klazulu u ugovoru i to bi bio sjajan potez Klopa nece igrati pre Kutinja bio bi u rotaciji ali ako Liverpul misli da napravi ozbiljnu ekipu treba im i jaka klupa...Nisam nesto odusevljen sto je pokusao Sergeja da dovede jer koliko onda na Gruju ozbiljno racuna...mislim u teoriji bi to bilo super Gruja i Sergej u sredini da peglaju u Liverpulu ali malo teze u praksi da ce doci do toga...Inace jesi cito da Ravanelli hvali Sergeja i prica kako bi voleo da vodi Srbiju hehehehe

Back