Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Odlican je on igrac moze i po strani da igra...Ali koliko ce para puci Murinjo pa da ovaj Manchester zalici na nesto....Bas ih je pravo mucenje gledati...Predpostavljam da ce opet puci neke ogromne pare na napadaca i stopera...Verovatno Grizmana i jos nekoga nazad...

A koliko je samo Van Gal puko para i nista nije napravio .. Mancester Junajted ako zeli trofeje i ako misli da se bori za titulu u Engleskoj i da u LS parira Realu , Atletiku , Barsi , Bajernu , Juventusu mora ozbiljno da redukuje igracki kadar .. Ima tu dosta igraca koji jednostavno nisu kalibar .. Na primer Smoling , Dzouns , Blind , Lingard , Felaini , Kerik , Darmian , pa cak i Erera .. sve je to slabo .. Njima ne samo da treba stoper nego im treba i desni i levi bek .. Treba im i jedan vrhunski igrac da ga upare sa Pogbom na sredini ... Erera moze da prodje kao rezerva ovi ostali sto sam nabrojao nisu ni za klupu ..

Poslednja izmena:
A koliko je samo Van Gal puko para i nista nije napravio .. Meni su od ovih sad sto igraju Marsijal i Rasford ok , dobri su igraci , onaj Baji pozadi je zverina , Mata je dobar i to je to sto valja .. Ibra odlazi 99 posto , Runi propo , itd . . Mancester Junajted ako zeli trofeje i ako misli da se bori za titulu u Engleskoj i da u LS parira Realu , Atletiku , Barsi , Bajernu , Juventusu mora ozbiljno da redukuje igracki kadar .. Ima tu dosta igraca koji jednostavno nisu kalibar .. Na primer Smoling , Dzouns , Blind , Lingard , Felaini , Kerik , Darmian , pa cak i Erera .. sve je to slabo .. Njima ne samo da treba stoper nego im treba i desni i levi bek .. Treba im i jedan vrhunski igrac da ga upare sa Pogbom na sredini ... Erera moze da prodje kao rezerva ovi ostali sto sam nabrojao nisu ni za klupu ..

Tek sada se vidi kakav je strucnjak bio ‚‚sir Alex Ferguson‚‚...şa kakvim igracima je on osvajao prvenstva i ligu sampiona....A ovim danas strucnjacima treba 500 miliona da bi napravili sampionsku ekipu...

Inter navodno oce da dovede Poketina...Posto Simoneone i Konte nisu zainteresovani...

E Inter je za mene enigma .. Imaju pare , imaju solidan igracki kadar i ne mogu nista da naprave ..

- - - - - - - - - -

Tek sada se vidi kakav je strucnjak bio ‚‚sir Alex Ferguson‚‚...şa kakvim igracima je on osvajao prvenstva i ligu sampiona....A ovim danas strucnjacima treba 500 miliona da bi napravili sampionsku ekipu...

Pa nece biti da je bas tako .. On je ipak imao jednog Runija u punoj snazi , pa onda Vidica , Ferdinanda , Gigsa , Skolsa , itd . . . .

E Inter je za mene enigma .. Imaju pare , imaju solidan igracki kadar i ne mogu nista da naprave ..

- - - - - - - - - -

Pa nece biti da je bas tako .. On je ipak imao jednog Runija u punoj snazi , pa onda Vidica , Ferdinanda , Gigsa , Skolsa , itd . . . .

Da ali ti igraca ni tada nisu dovodjeni za neke ogromne sume novca....Ali se znalo ko je gazda,kada je jedan Bekam dobio kopacku u glavu....

- - - - - - - - - -

Inter je u totalnom raspadu menjaju trenere kao superligasi,pravi neprofesilonalizam....

Zanimljivo je da je u Romu dosao Monci....Sportski direktor koji je napravio od Sevilje ovo sto je danas...Velika su ocekivanja od njega mada nisam bas siguran da je to ono sto Romi treba...Generalno Roma dobro posluje zadnjih par godina uvek imaju perspektivnu ekipu...ali imaju na klupi uvek neke prsotine od trenera i taj mentalitet malog kluba... Pa malo malo popiju petardu u evropi...A u Italiji realno nisu ni u trci za titulu mozda na papiru to tako izgleda ali propusu uvek prerano brdo bodova....

Ma kakva Roma od njih nikad nece biti nista ... Pre ce Milan i Inter da uzmu triplete nego sto ce Roma jednu Seriu A ..

Da ali ti igraca ni tada nisu dovodjeni za neke ogromne sume novca....Ali se znalo ko je gazda,kada je jedan Bekam dobio kopacku u glavu....

- - - - - - - - - -

Inter je u totalnom raspadu menjaju trenere kao superligasi,pravi neprofesilonalizam....

Ajde Milan nista i ne ulaze i ni ne cudi me da su losi ali jbt Inter je u jos gorem raspadu od Milana a ima dobre igrace .. Ikardi , Perisic , itd .. E da kad smo vec kod Perisica ne znam jel si cuo da navodno Murinjo oce da ga dovede za 60 miliona .. ? Sta mislis jel vredi toliko ??

- - - - - - - - - -

Moguce da ce Bejl zavrsiti u Manchesteru...

Uff ne verujem posto Florentino Perez obozava Bejla cak vise nego Kristijana e sad jedino ako stigne Azar mozda u tom slucaju mada ne verujem ..

Ne vredi Persic toliko iako u zadnje vreme igra kao na steroidima...Bas je silan i potpuno razumem zasto ga Murinjo oce moze da odgovori na njegove zahteve da igra ludacni presing da ponavlja dva dana ima odlican udarac ima osecaj za gol zna se ubaciti iz drugog plana...dve finte ima u repretoru koje zna kako da koristi i to je to sto se danas trazi moze ovo biti jako dobar transfer ali 60 miliona nikad nebih dao za njega pa Miktarijan kolko je kosto a razlika je u klasi za moj pojam fudbala...

- - - - - - - - - -

Neznam da Perez voli Bejla ali Bejl je sve cesce u autu zbog povreda...Nebi me cudilo da ga Real unovci ovo im je zadnji trenutak...a neverujem da ce igrati pre Iska koji pokazuje kakav je igrac napokon da mu daju prostora...pa i Asensio je odlican svi su oni konstantiji i prave razliku u odnosu na Bejla u zadnje vreme...Koga u zivotu meni se cini samo ime drzi...

Ajde Milan nista i ne ulaze i ni ne cudi me da su losi ali jbt Inter je u jos gorem raspadu od Milana a ima dobre igrace .. Ikardi , Perisic , itd .. E da kad smo vec kod Perisica ne znam jel si cuo da navodno Murinjo oce da ga dovede za 60 miliona .. ? Sta mislis jel vredi toliko ??

- - - - - - - - - -

Uff ne verujem posto Florentino Perez obozava Bejla cak vise nego Kristijana e sad jedino ako stigne Azar mozda u tom slucaju mada ne verujem ..

Ne vredi,mada u danasnjem fudbalu sve je precenjeno....Tako da me ne bi cudilo da neko da tolike pare....
Kao sto je napisao Bari,u poslednje vreme igra kao na stereoidima.....Gledao sam utakmciu valjda protiv Rome,mislim da je Ridigera dva puta zalomio,izgledalo je brutalno....

DAnKHqwXcAAvUaM.jpg

Juri Tjelemans potpisao petogodišnji ugovor sa ekipom Monaka u transferu vrednom 25 miliona evra, preduhitreni Mančester Junajted i Mančester Siti

Au jbt .. Monako odbio 100 miliona za Mbapea .... Idalje ne verujem da je Arsenal tolike pare ponudio ......

- - - - - - - - - -

Luka Jović prosleđen na dvogodišnju pozajmicu u Ajntraht Frankfurt

To je odlicna vest .. Luka Jovic je fenomenalan igrac i mislim da ce tamo dobiti sansu i da ce eksplodirati ....

- - - - - - - - - -

Morata 99 posto prelazi u Mancester Junajted ..

Au jbt .. Monako odbio 100 miliona za Mbapea .... Idalje ne verujem da je Arsenal tolike pare ponudio ......

- - - - - - - - - -

To je odlicna vest .. Luka Jovic je fenomenalan igrac i mislim da ce tamo dobiti sansu i da ce eksplodirati ....

- - - - - - - - - -

Morata 99 posto prelazi u Mancester Junajted ..

S obzirom koliki novci se daju za puino lošije i starije igrače, 100M za Mbappea nije puno. Dečko ima 18 godina i nestvarnu sezonu iza sebe. Nisam mogao vjerovat kad je netko tu kometirao da je Mbappe prevara :worth: Mislim da je to jedna od većih gluposti koje sam pročitao na ovom pdf-u. Ali da, jedino čudno u cijeloj priči je da je te pare ponudio Arsenal. Takva ponuda je sušta suprotnoswt Wengeru i njegovoj politici. Al ko zna, možda se i on mijenja pod stare dane, možda želi i trofeje a ne samo pubnit džepove gazdama. Ugl, za njega je najbolje još godinu dana ostati u Monacu, ili ako već ide, otići u jaču ligu, ali u klub gdje bi stalno igrao. Idealna bi bila Borussia, ali oni ga ne mogu i neće platiti toliko.
Što se tiče Morate, danas čitam da ga želi i PSG, a oni su navodno u super odnosima s Realom. Jedino ako De Gea nije u kombinaciji, ali iz Uniteda tvrde da ostaje.
Da sad mi palo na pamet kao usporedba s cijenom za Mbappea; 90 M za Higuaina :D

S obzirom koliki novci se daju za puino lošije i starije igrače, 100M za Mbappea nije puno. Dečko ima 18 godina i nestvarnu sezonu iza sebe. Nisam mogao vjerovat kad je netko tu kometirao da je Mbappe prevara :worth: Mislim da je to jedna od većih gluposti koje sam pročitao na ovom pdf-u. Ali da, jedino čudno u cijeloj priči je da je te pare ponudio Arsenal. Takva ponuda je sušta suprotnoswt Wengeru i njegovoj politici. Al ko zna, možda se i on mijenja pod stare dane, možda želi i trofeje a ne samo pubnit džepove gazdama. Ugl, za njega je najbolje još godinu dana ostati u Monacu, ili ako već ide, otići u jaču ligu, ali u klub gdje bi stalno igrao. Idealna bi bila Borussia, ali oni ga ne mogu i neće platiti toliko.
Što se tiče Morate, danas čitam da ga želi i PSG, a oni su navodno u super odnosima s Realom. Jedino ako De Gea nije u kombinaciji, ali iz Uniteda tvrde da ostaje.
Da sad mi palo na pamet kao usporedba s cijenom za Mbappea; 90 M za Higuaina :D

Pa 90 miliona za Higuaina bi bila ok cena da on ima jedno 22 , 23 godine ... Odlican je igrac , jedan od najboljih spiceva na svetu , trenutno u top 5 sigurno .. ali brate lik ima 30 godina ..

Pa 90 miliona za Higuaina bi bila ok cena da on ima jedno 22 , 23 godine ... Odlican je igrac , jedan od najboljih spiceva na svetu , trenutno u top 5 sigurno .. ali brate lik ima 30 godina ..

Pa zato sam i stavio usporedbu. A uz to što Hiuguain ima 30 godina ima i naviku da očajno igra najveće utakmice tj. finala. Zapucavao mrtvace u finalu SP-a, finalu Copa Americe, pa promašio penal, pa opet zapucao zicer u finalu Centenaria :D U finalu CL se nije ni pojavio. Čitao sam malo Juveov forum prje finala, gotovo nitko od njih nije vjerovao da će Higuain zabit :D

Back