Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Mario Basler je bio lancani pusac, sto se kaze...a po pricama je pusio i u kabini, sto je danas nezamislivo. A imao je i ovakvih scena. :mrgreen:

8eYzvgNVooPnOD5tkB9iaz_4.jpg

Ali kao sto NIBELUNG kaze: neki su imali ili takav organizam ili su jednostavno neke fizicke deficite nadoknadjivali talentom. Basler nikad nije morao mnogo da trci. Odigra dva-tri genijalna pasa iz mesta, turi ga iz slobodnog udarca, hvala dovidjenja.

Sevilja potpisala Luis Muriela za 20 miliona evra...I pazi sad ovo to im je rekordni transfer...Kako bih voleo da iskida bio sam ubedjen da ce biti zvezda kad se pojavio u Udinezeu...Ali lik je problematican i ne konstatan...ali bez sumnje jedan od najtalentovanjih igraca iz svoje generacije... tek mu je 26....

HYPE sta ce biti sa nasim Celzijem meni se ovo nista ne svidja oko ovog Bakayoka meni je Matic bolji igrac od njega .. Sta mislis kakav je ovaj Ridiger sto je stigo ? Ocemo li zadrzati nosioce Azara na primer ??

Ridiger je barem meni jako los igrac.....Gledao sam Romu prosle sezone bas dosta puta i taj Ridiger je uvek bio los....Fizicki je ok ali tehnicki katastrofalan...I meni je Matic bolji od Bakajoka...

Poslednja izmena:
HYPE sta ce biti sa nasim Celzijem meni se ovo nista ne svidja oko ovog Bakayoka meni je Matic bolji igrac od njega .. Sta mislis kakav je ovaj Ridiger sto je stigo ? Ocemo li zadrzati nosioce Azara na primer ??

Ne znam bolji je tehnicar od Matica i jaci fizicki verovatno, sto se tice ostalog tu je negde, a mladji je... ali protiv Juvea u polufinalu LS je bas bio los, za dva gola je kriv. Ali ajd pretpostavljam da su ga doveli da se bori sa srednjacima iz Premijer Lige. I taj Ridiger je isto snazan, a i brz... ali povredjuje se a i zna kiksati, dobiti crveni... opet u svakom slucaju bolji je od Kejhila. Azar bi trebalo da ostane ali Kosta i Matic traze nove klubove. Treba podhitno jedan napadac svetske klase, ja bih najvise voleo Belotija, prica se i o Morati, Ljorenteu i Bentekeu (sacuvaj boze)... i dobar spoljni bek ili dva, Mozes nije kvalitet da se napadne LS. Videcemo, bice uzbudljivo leto a i naredna sezona sa jacim Junajtedom i Sitijem :)

Ne znam bolji je tehnicar od Matica i jaci fizicki verovatno, sto se tice ostalog tu je negde, a mladji je... ali protiv Juvea u polufinalu LS je bas bio los, za dva gola je kriv. Ali ajd pretpostavljam da su ga doveli da se bori sa srednjacima iz Premijer Lige. I taj Ridiger je isto snazan, a i brz... ali povredjuje se a i zna kiksati, dobiti crveni... opet u svakom slucaju bolji je od Kejhila. Azar bi trebalo da ostane ali Kosta i Matic traze nove klubove. Treba podhitno jedan napadac svetske klase, ja bih najvise voleo Belotija, prica se i o Morati, Ljorenteu i Bentekeu (sacuvaj boze)... i dobar spoljni bek ili dva, Mozes nije kvalitet da se napadne LS. Videcemo, bice uzbudljivo leto a i naredna sezona sa jacim Junajtedom i Sitijem :)

Ma buraz de Bakajoko bolji tehnicar od Matica nema sanse veruj mi .. Jedva cekam da pocne sezona bas da vidim tog Bakajoka na sta ce to liciti .. Sad bas nesto razmisljam ako je taj Ridiger tako nepouzdan sto smo dali onda 38 miliona za njega jbt pa bolje da smo dodali jos 10-tak miliona i doveli Kulibalija iz Napolija on je top klasa sa njim znas na cemu si ..

Kosta ce verovatno u Atletiko a ja bih umesto njega pre voleo da vidim Obamejanga ili Moratu nego Belotija ... Mozes i Alonso su izgurali Premierl ligu fino iako je retko ko to ocekivao da se sa njima u prvih 11 moze uzeti titula .. Nego mene vise brine napad tu treba pojacati konkurenciju jer ce se igrati na vise frontova tu je Azar , Pedro i Vilian i fali bar jos jedan top igrac ufff kad bi Alexis Sancez dosao kod nas da i mi jednom nekom Mancesteru ukrademo igraca ispred nosa ..

Poslednja izmena:
A Verati ako sad dodje u Barsu a 90 posto da hoce to ce biti najbolji potez Barselone u zadnjih nekoliko godina ... Ostala je velika rupa na sredini kad je otiso Cavi msm Rakitic je dobar igrac ume da da gol na bitnim utakmicama ali opet nije to to .. Verati je po svim parametrima mnogo bolji igrac .. I sa njim uz Iniestu ce moci da pariraju tandemu Kros-Modric ..

Ja sam tek sad izvalio da je Sebaljos potpiso za Real...Bio sam ubedjen da ce Barsa uletiti...Zidan car sa pojacanjima lik ima najbolje veznjake na svetu Modric Kros Kovacic Sebaljos plus Isko koji je doktor i moze igrati sve... S druge strane meni uopste nije jasno sta radi Barselona...Iz La Mesije samo pustaju igrace a dovede i prelacuju neke sumnjive likove poput Andre Gomesa itd...

Keisuke Honda karijeru nastavlja u Meksiko, presao je u Pacuku.
Inace sto tice ostalih interesantnih transfera poslednjih dana , Masimo Makarone vec legenda u Seriji A je nakon ispadanja Empolija iz Serije A napustio ekipu i otisao u Australiju gde ce igrati za Brizbejn Roar , Ivan Perisic iz Intera presao u Mancester Junajted , Lukas Bilja iz Lacija presao u Milan ,a de Siljo iz Milana u Juventus, a sto se tice nasih igraca Aleksandar Kolarov je blizu prelaska u Romu , bice interesantno ako zaigra za Romu.

Jel Perisicev transfer ozvanicen?

Pored opsteg ludila na trzistu...Dominic Solanke dete Chelzija preso je u Liverpul za dz...valjda kompenzacija...proglasen je za najboljeg mladog igraca u20 na proteklom svetskom...
Ovo bi mogo biti jako dobar transfer jedan od onih Klopovih gde za male pare stvori zverinu... Evo vam klip mali itekako ima stofa...Moguce je da Liverpul nece ni dovoditi klasicnog spica da se uzdaju u Firminja da ce iskidati sezonu izmedju ostalog dali su 9...Meni je Firminjo odlican igrac lepa tehnika zna da kombinuje ali bi moro vise golova da daje...

Kad vidim da ovi ludaci iz Premijer lige kidisu na Ihenacha i oce da daju 25do 30 milki Sitiju za njega...Ovaj mali bi mogo biti pun pogodak jer se iz aviona vidi da je talentovaniji...

Ma buraz de Bakajoko bolji tehnicar od Matica nema sanse veruj mi .. Jedva cekam da pocne sezona bas da vidim tog Bakajoka na sta ce to liciti .. Sad bas nesto razmisljam ako je taj Ridiger tako nepouzdan sto smo dali onda 38 miliona za njega jbt pa bolje da smo dodali jos 10-tak miliona i doveli Kulibalija iz Napolija on je top klasa sa njim znas na cemu si ..

Kosta ce verovatno u Atletiko a ja bih umesto njega pre voleo da vidim Obamejanga ili Moratu nego Belotija ... Mozes i Alonso su izgurali Premierl ligu fino iako je retko ko to ocekivao da se sa njima u prvih 11 moze uzeti titula .. Nego mene vise brine napad tu treba pojacati konkurenciju jer ce se igrati na vise frontova tu je Azar , Pedro i Vilian i fali bar jos jedan top igrac ufff kad bi Alexis Sancez dosao kod nas da i mi jednom nekom Mancesteru ukrademo igraca ispred nosa ..

Uf kad bi dosao Sancez onda bi bilo gotovo, ostali bi mogli samo da se pomole :D dosao Morata ipak na kraju, odlicno. Mislim da opet uzimamo ligu.

Back