Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Daj nadi taj tekst...jeste brate fudbal se puno promenio i meni fali taj fudbal iz 90tih i iz prve polovine 2000tih...danas su sve vise fizicki napucani...fale i igraci koji rolaju loptu kao prosinecki je to najbolje radio ma radilo ih je dosta da izgubis na vremenu u redu sve to ali on faca opet 3 igraca veze u cvor...al opet su mi najsmesnije price kad ljudi kazu ko zna sta bi Dejo i Piksi danas bili...a ja im kazem da bi bili medju 10 najboljih igraca na svetu kakve bi karijere imali i reputaciju neucu da ulazim mnogo stvari utice na to al bi opet na terenu bili egal sa najboljim i cesto ih bacali u senku...Ili Zvezda 91 kakav je fudbal igrala brate pa sa svima najvecim bi i danas bila egal...kakavu su imali transformaciju iz obdane u napad kontra i polukontra da te se najezis a mogli smo loptu do presutra da drzimo u posedu isto...

Ja nisam mogao da gledam fudbalih 90ih... Al sam kao bas mali gledao kad je Ronaldinjo grmeo sa Barsom.. koju eto sad ne gotivim nikako. Kad mi neko kaze rec fudbal i dan danas odma mi je pred ocima Ronaldinjo ona nasmejana zubata glava, za mene je on uvek bio i uvek ce mi biti najbolji fudbaler svih vremena.. Jednostavno BOG covek rodjen za fudbal.. Ako je Mesi sa druge planete ko sto kazu Ronaldinjo je onda iz druge galaksije.. realno.. svi ti njegovi driblinzi uvek upotrebi neki nov a nikad ne znas sta ce da izvede a uvek mu podje za rukom.. nebitno dal igra neki nebitan mec u primeri ili el klasiko ili finale ls.. najboljim mogucim protivnicima on je prodavo finte koje nije izvodio niko ni pre ni posle njega.. pa onda svi ti nemoguci pasovi... svaka utakmica neki prelep gol.. uvek asistencija za gol na svakoj tekmi... svi ko klinci ceo kraj smo imali dres ronaldinho 10 . jos je osvojio sve sto se moze osvojiti.. Ligu Sampiona,spansku primeru, Svetsko prvenstvo sa Brazilom.. a uvek bio vodja i najbolji igrac u pohodima na sve te trofeje... uvek igrao za tim.. nikad sebican.. sto me je najvise kupilo kod njega uvek nasmejan... kad promasi smejo se..

Nema ko CR i Mesi odma da se nervira i da kalkuse tu neke licne rekorde.

E vidis sad zato kad Mesi zalomi Boatenga to je senzacija za ceo svet..Samo jer ga je zalomio... Nema prostora za dribing nema te slobode vise.. eto lepo kazes odma trojica na njega.. jos ovi danasnji igraci mesi,ronaldo i ostali ko devojcice.. fudbal je nekad valjda bio muski sport.. gledam Mesija sinoc kao fol Medel ga sutnuo u stomak po portalima svi zapresceni oce smrtnu kaznu za Medela.. kad vidis samo lesija valjo se 10 sekundi i odma ustao nije mu nista.... nije bilo intenziteta u udarcu nista strasno...

Meni eto na primer se mnogo dopadaju Kristijanove partije iz Mancestera.. tad sam bas voleo da ga gledam izvodio je super driblinge davo lepe golove.. A otkad je u Realu smorio je skroz.. Samo trcanje trcanje i trcanje i skakanje po 3 metra u vis... eto na to se polako svodi danasnji fudbal.. nema vise onoga sto fudbal po meni zapravo jeste.. driblinzi na prvom mestu i ta tehnika lepota a onda naravno i pasovi u prostor.. kakve je eto bas Ronaldinjo umeo da salje fenomenalne...

Bas zbog toga kolko god da je cigan najvise gotivim Neimara od svih igraca.. zato sto je on taj koji makar ponekad izvede neki dribling da se odusevis.. nisam u poslednje 2 godine nikog drugog video osim njega.. al eto sta oni sad rade.. citam naslov skoro finale kupa barsa vodila 3:1 protiv bilbaa i Neimar izveo fintu i ponizio protivnickog igraca.. ovaj odma faulira Neimara cim ga je prosao.. i 5 igraca bilbaa kidise na Neimara oce brate da ga ubiju... citam tekst znaci nevera.. novinar ga ispljuvo sve najgore.. kaze kako ga nije sramota da ponizava protivnika koji gubi kaze to nije sportski .... Pa brate sta onda Ronaldinja treba da su 100000 puta osudili na smrtnu kaznu... Ne smes da se zabavis,uzivas i stvarno zaigras fudbal..

Evo ga iskopo sam nekako http://www.mozzartsport.com/vesti/s...r-ili-kako-su-nemci-ubili-desetku-video/93514

Procitaj i ovo ako te ne mrzi http://www.mozzartsport.com/vesti/n...ezobraznom-driblingu-necu-se-promeniti/106942

http://www.mozzartsport.com/vesti/b...-naleteo-na-tvrde-baskijske-zube-video/106913

Bas zbog toga kolko god da je cigan najvise gotivim Neimara od svih igraca.. zato sto je on taj koji makar ponekad izvede neki dribling da se odusevis.. nisam u poslednje 2 godine nikog drugog video osim njega.. al eto sta oni sad rade.. citam naslov skoro finale kupa barsa vodila 3:1 protiv bilbaa i Neimar izveo fintu i ponizio protivnickog igraca.. ovaj odma faulira Neimara cim ga je prosao.. i 5 igraca bilbaa kidise na Neimara oce brate da ga ubiju... citam tekst znaci nevera.. novinar ga ispljuvo sve najgore.. kaze kako ga nije sramota da ponizava protivnika koji gubi kaze to nije sportski .... Pa brate sta onda Ronaldinja treba da su 100000 puta osudili na smrtnu kaznu... Ne smes da se zabavis,uzivas i stvarno zaigras fudbal..

Nejmar dribla za 10 ali i glumi za Hollywod....;)

Nani sleteo u Istanbul da potpise ugovor sa Fenerbahceom.

Arsenal oce da otme Junajtedu Snajderlina.

Lakazet po vazecem ugovoru prima godisnje nesto manje od milion evra.Upravo je odbio nov ugovor na osnovu kog bi svake godine bio bogatiji za 4 miliona. Ceka ponudu iz PL . . . .

Konfuzija oko Arde Turana. Barselona nudi 34 miliona i jos eventualnih 7 miliona od bonusa medjutim Atletiko odma trazi 41 milion a Arda Turan pre neki dan izjavio da nece da ide iz Atletika.

Koji haos prave ovi novinari.

Poslednja izmena:
Arda je sjajan igrac samo ni ja neznam sta ce barsi...ako dodje sledece sezone imace 29 godina...tolke pare wtf...za atletiko je to dobar 'poso' iako gube velikog majtora...
Pade mi napamet Dijego nije ispunio potencijal takodje jedna od poslednjih atutenticnih 10ki...a bio je fenomenalan u verderu tad je igro takav fudbal da je bio rame uz rame sa najboljima...

Sve vise su na ceni atlete.. citao sam pre par meseci mnogo dobat tekst ne znam dal bi sad uspeo da ga pronadjem.. o tome kako je sedmica ubila desetku... kaze naslov kako su Nemci ubili desetku.. e sad ne znam bas dal su samo Nemci.. al otkad se sa 4-4-2 preslo na 4-2-3-1 bekovi su dobili mnogo vecu ofanzivnu ulogu,krila su postala najvaznija a desetka-plej vise nema onu funkciju koju je imala do pre 8.9 godina mozda.. znam kad sam bio klinac ronaldinjo,rikelme,zidan to je bila ta osnovna pozicija koja pokrece celu ofanzivu .......

Bez uvrede ali malo je glup tekst, mislim i ne znam sto bi se uvredio kad ga nisi ti pisao, ali ako vec pricamo o desetkama, po mom misljenju danas najautenticnija desetka i jedan od retkih koji pasovima podseca na stare majstore je upravo Ozil, koji nastupa za Nemacku, i ne samo to nego je i kljucni igrac ekipe... onda pise i da je Gvardiola tvorac tiki take sto je opet jedna od zabluda, ali vecina vas zna tu pricu, da je to sve krenulo od Krojfa, a da su kasnije to usavrsavali Van Gal, Rajkard, Aragones, Del Boske i Gvardiola.

Vicel dogovorio licne uslove sa Milanom !

Pristao na godisnju platu od 4 miliona evra.

Jos je ostalo da se dogovore Milan i Zenit.

Milan zvanicno ponudio 30 miliona !!!! Ali Zenit insistira na klauzili od 40 miliona !!!!

Verovatno ce se ovih dana naci na nekih 35.. realno je ocekivati da Zenit popusti za par miliona..jos sto sam igrac oce da ode..

Ufff odlicna pojacanja !!!!!! Baka,Luiz Adriano,Bertolaci evo ga sad i Vicel .. ala ce da puca Milan..

Vicel dogovorio licne uslove sa Milanom !

Pristao na godisnju platu od 4 miliona evra.

Jos je ostalo da se dogovore Milan i Zenit.

Milan zvanicno ponudio 30 miliona !!!! Ali Zenit insistira na klauzili od 40 miliona !!!!

Verovatno ce se ovih dana naci na nekih 35.. realno je ocekivati da Zenit popusti za par miliona..jos sto sam igrac oce da ode..

Ufff odlicna pojacanja !!!!!! Baka,Luiz Adriano,Bertolaci evo ga sad i Vicel .. ala ce da puca Milan..

Za Vicela 30 miliona:eek:

Za Vicela 30 miliona:eek:

Pa da zasto ne..

Po transfermarktu cena mu je 20 miliona funti.. sto mu dodje negde oko 25 miliona evra cak mozda i malo vise..

A nije mator.. ima 26 godina moze on jos godinama da igra na ovom nivou..

Gledao sam ga par puta u reprezentaciji Belgije lik dominira na sredini terena, agresivan, snazan, dobar u skoku, ma super igrac po meni dosta bolji na primer nego Felaini koji ima slican stil igre.

Nisam siguran koliko im je potreban Vitsel, jeste to dobar igrac ali imaju De Jonga da obavlja taj posao

Milanu treba veznjak koji ce da stvara sanse napadacima, mada takvi igraci danas svetske klase kostaju barem 40-50 miliona

Ako budu gurali Meneza ili El Saravija na tu poziciju ne znam koliko ce se proslaviti time

Vicel im je bas bio potreban bolje brate da igra on sa De Jongom u veznom redu nego neki tamo Poli,Montolivo i Bonaventura.Jos su doveli sad Bertolacija na toj poziciji on pojacava konkurenciju a nesto je ofanzivniji tip igraca.

Sa El Saravijem se nikad ne zna on moze da eksplodira na momente a moze jos vise da padne sa formom,bila prica sad da ce da ga prodaju prvo,pa onda nece,sad Miha nesto pricao oce da mu menja poziciju ne znam sta ce biti sa njim. Menez je sasvim pristojan igrac za Seriju A kada igra krilo. Honda je solidan sad u ovoj sezoni je bio najbolji igrac Milana i Cerci isto nije los samo je zadnjih godinu dana bio u ocajnoj formi.

U spicu je Baka pun pogodak svi znamo o kakvom se igracu radi. A Luiz Adriano sad u Ligi Sampiona na 7 utakmica 9 golova.

Dosli su extra igraci a ni 100 miliona nisu potrosili sa sve Vicelom. Jos samo da se nabudzi odbrana i golmana da dovedu i fantazija od ekipe.. eto kako mogu mangupi za jedan prelazni rok da naprave cudo, samo onaj tupavi Mihajlovic ako bude znao to da iskoristi da uzme 3. mesto koje vodi u LS .

Ma taj trenutni tim milana je sve neki igraci 'na papiru' nepouzdani do bola...videcemo kakva ce biti ova nova pojacanja... Vicel dobar igrac nema sta sad 30 miliona...meni se cini da je njega Zenit doveo za vece pare...ali Rusi sve preplacuju svakako...Luis adriano 8 golova je dao bate borisovu u dve utakmice...

Jeste al i u ukrajinskom prvenstvu na 20 utakmica 11 golova. Jeste Seria A jaca ali on je iskusan igrac i kao prva rezerva za Baku je super. Posto je Mihajlovic rekao da ce igrati sa jednim spicem.

Dok nisu dosla sad ova pojacanja Milan je bio uzas.Honda i De Jong nisu imali sa kim da igraju. Nijednog normalnog spica nije bilo,u odbrani se nije znalo ko je gori,golman isto katastrofa.. Zato je i Menez popustio... ma samo jos golman i odbrana da se renoviraju.

- - - - - - - - - -

Prica o Ibrahimovicu je i dalje aktivna.. mada ja mislim da im on i nije potreban. Tih 8 miliona kolko bi mu godisnje bila plata i 15,20 od obestecenja bolje da uloze da dovedu nekog stopera ili beka jer im u odbrani duva sa svih strana

Au bre pa sta je ovo sad ???

Arda Turan ZVANICNO potpisao ugovor sa Barselonom, Atletiku na ime obestecenja 34 miliona i jos dodatnih 7 ako ispuni bonuse.

Ima pravo da zaigra za Barsu tek od Januara.

A za godinu dana Atletiko ima pravo da ga vrati nazad ?!

U tom slucaju ako se vrati onda i Atletiko vraca pare Barseloni ?!

Ali ne sve nego 90 posto a kako pise 10 posto ostaje Atletiku kao kazna za Barselonu zbog premisljanja !!

Au kakav ugovor ovo jos nisam vido.

A kroz ceo tekst se prozima prica oko izbora u Barseloni.. ovog jednog podrzava Enrike pa kao doveo sad Turana nemam pojma ni ja vise..

Uglavnom ima slika Turana na sajtu Barselone... sve je zavrseno ZVANICNO.. haos sta rade..

Au bre pa sta je ovo sad ???

Arda Turan ZVANICNO potpisao ugovor sa Barselonom, Atletiku na ime obestecenja 34 miliona i jos dodatnih 7 ako ispuni bonuse.

Ima pravo da zaigra za Barsu tek od Januara.

A za godinu dana Atletiko ima pravo da ga vrati nazad ?!

U tom slucaju ako se vrati onda i Atletiko vraca pare Barseloni ?!

Ali ne sve nego 90 posto a kako pise 10 posto ostaje Atletiku kao kazna za Barselonu zbog premisljanja !!

Au kakav ugovor ovo jos nisam vido.

A kroz ceo tekst se prozima prica oko izbora u Barseloni.. ovog jednog podrzava Enrike pa kao doveo sad Turana nemam pojma ni ja vise..

Uglavnom ima slika Turana na sajtu Barselone... sve je zavrseno ZVANICNO.. haos sta rade..

Strasan igrac vredi svaki evro...

Inace poslednja vest - Milan je doveo talentovanog Hosea Maurija iz Parme

Talentovan igrac, igra na poziciji centralnog veznog, dakle jos jedan razlog zasto im ne treba Vitsel, nego neki ofanzivniji tip igraca

Mauri je doveden da bude rezerva.

Auu kakav prelazni rok za Milan a tek sto je poceo !!!!

Baka dosao za 30 miliona iz Sevilje.

Bertolaci dosao za 20 miliona iz Rome.

Luiz Adriano dosao za 8 miliona iz Sahtjora.

Mauri dosao za dzabe iz Parme.

To je sve zajedno 4 igraca za 58 miliona evra. Jos samo sad da zavrse Vicela i sa sve njim to ce biti oko 90 miliona potrosenih..

Onda ostaje odbrana i golman.. tu ce pljunuti jos nekih 70 miliona i zavrsiti poso. Rekli su iz Milana jos pre mesec dana da imaju spremnih 160 do 170 miliona da potrose za transfere ovo leto.

Galijani realno objasnjava !!! Kakav doktor !!!!!!

Samo se plasim da Mihajlovic sve ne upropasti kad pocne sezone... pitanje je koliko je on dorastao da vodi veliki klub.. da ume da se bori za opstanak to znamo da ume al je pitanje dal zna da se bori za vrh tabele i mesto koje vodi u Ligu Sampiona ! ! !

Polako covece, sta si se uzbudio, uradili su tek pola posla

Da bi se uopste upustili u borbu za LS (titula je naucna fantastika) trebaju im bar jos dva VEOMA KVALITETNA odbrambena igraca, plus igrac svetske klase ofanzivnih karakteristika

Trenutno bolju ekipu od Milana imaju Juve, Inter, Roma i Napoli, a bogami sa Laciom su tu negde. Tako da im treba jos izuzetno kvalitetnih pojacanja

Ovo sto su dosad doveli izgleda dobro

Pa znam.. ostalo je jos da zavrse Vicela, da dovedu stopera,levog beka i golmana.. I imace najjaci tim u ligi. (ne racunam Juve koji je van svake konkurencije u Italiji trenutno) Jedino Inter ne znam sta ce da uradi jos do kraja i oni su se lepo pojacali za sad.. Kondogbia,Miranda,Montoja.. al su oni i prodavali.. Kuzma,Podolski i evo sada Sacirija i Vidica gledaju kome da uvale...

Back