Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Ma ja ocu da ga vidim u premijer ligi to bi bila ludnica nebitno koji klub samo nebi voleo da to bude City(iako se oni 'pojavljivali kao najozbiljniji kandidat) s druge strane mozemo mi voleti ili mrze ti Real ali Real se neodbija 'rodjaci' plus sto bi mu to bio veliki izazov da stvori masineriju jacu od Barse koja godinama ponizava Real uzo je real tu dve titule u zadnjih 5 6 godina ali su im nabili komplexe u medjusobnim duelima toliko puta ih je Barsa ponizili petardom ili makar sa 3 komada da bi mene iskreno bio blam da ilzazim iz kuce da sam Realov igrac...

Bolje da odmori godinu dana i preuzme neki drugi top klub, slicno kao Gvardiola.

Guardiolinom logikom bi trebao preuzeti PSG. Momčad koja je puna para, koja nema konkurencije u domaćem prvenstvu i koja ima odličan kadar igrača.
Ali Klopp nije Guardiola, a i nema puno trenera na svijetu koji bi odbili Real.
Btw, što se tiče kompleksa koje je Barca nabila Realu; tu momčad Barcelone mnogi smatraju najjačom u povijesti nogometa i normalno je da su dominirali i u Europi i u Španjolskoj. A opet je Mourinho uzeo Primeru i tu istu momčad ostavio na 10 bodova zaostatka. Ancelotti je prošle sezone uzeo Ligu prvaka, La Decimu. Istina je da je od zadnjih 10 naslova Barcelona uzela 6, ali nije baš da je Real bio bez trofeja u to vrijeme. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se Klopp sljedeće sezone suprotstaviti probuđenoj Barceloni. Mislim i da bi prijelazni rok mogao biti vrlo zanimljiv.

Poslednja izmena:
Anćeloti dobio ponudu od Milana, čeka se odgovor!
1231724_640.jpg

Kedira i Dibala maltene presli u Juventus, Kediru jedino moze da zakoci stanje kolena

Real Madrid and Germany midfielder Sami Khedira has announced that he is joining Juventus.
The 28-year-old has agreed a four-year contract at the Serie A champions.
The Germany international's contract expires at the end of June and he had already confirmed he would not sign an extension at the Bernabeu.
He will officially become a Juventus player on July 1st when he completes his free transfer from Real, where he has won La Liga, the Champions League and the Copa del Rey.

Ocekujem od septembra da pocne najzanimljivija premijer liga ikada i liga sampiona takodje.

Firmino potpisao za Liverpul.Sada imaju 2 sjajna kreativca koji su i kolege iz reprezentacije Brazila-Kutinjo i Firmino.Samo jos da dovedu jednog dobrog spica(jer od Balotelija,Lamberta i Borinija nema vajde,samo Staridz nije dovoljno za nesto vise) i da daju Markovicu vecu minutazu a ne da ulazi u 80 minutu da igra beka kao minule sezone. Na sredini pored Hendersona,Milnera,Alena i Lukasa treba dovesti jos jednog dobrog veznjaka Hendersonovog kalibra i jednog dobrog stopera jer se Lovren obrukao. Pored Firmina kog su platili 25 miliona trebalo bi jos izdvojiti jedno 80,90.. a naravno deo ce se pokriti prodajama Balotelija i jos par promasaja. Eto bez Dzerarda i Sterlinga ocekujem jaci Liverpul sledece sezone .

Iako ne gotivim nijedan ni drugi Mancester cini se da ce biti konkurentni za titulu obojica. U stitiju sad uvek imaju velike ambicije i razbice kasu sigurno. Najverovatnije ce doci Sterling i videcemo ko jos cini se da im najvise skripi na poziciji centralnih veznih posto Fernardinjo i Fernardo nisu opravdali ni 30 posto ulozenog novca u njihovo dovodjenje. Junajted ima previse vrhunskih ofanzivnih igraca Di Marija,Mata,Runi,Van Persi(ostaje-odbio Lacio),Depaj,mladi Januzaj,Jang isto nije los..Falkao odlazi,Cicarita najverovatnije prodaju ali opet ovo sto imaju je top!Na sredini moraju dovesti jos jednog igraca da se upari sa Ererom posto od Kerika i Felanija slabo ima vajde.. Opet imaju Blinda koji moze tu da igra ali kao rezerva i Matu koji moze nesto povucenije da se snadje... U sustini njima je odbrana jedini problem..Tu im skripi vidim sad produzili ugovor sa Dzonson i dali mu astronomsku platu.. Roho,Rafael,Valensija,Smoling,Evans nisu klasa za borbu za titulu potrebno tu pojacanja..sto ne sumnjam da ce uraditi... kad su se proslo leto onoliko otvorili za Di Mariju,Ereru,Soa verujem da ce sad nabudziti odbranu i uci u trku za titulu kao ozbiljan konkurent.

Arsenal prosle godine nagovestio da je postao ozbiljan da uzme titulu.Od vrhunskih glavnih igraca niko nece otici Sancez,Ozil,Kazorla.. jedini koji bi trebao otici je mozda Velbek a vidim da ovih dana potpisuje Abumejan iz Dortmunda i to za dobre pare. Super igrac trebao da se lako uklopi.. Jednostavno na svim pozicijama imaju super igraca i ne pamtim kad su bili jaci.

Celzi ce nastaviti u istom stilu sa perfektnom odbranom,samo ce im trebati pojacanje u vezi da bude izmena Maticu i Fabregasu jer je otisao Mikel a Ramires ne bi mogao sam izneti teret.Ukoliko Luis ode Murinjo ce sigurno dovesti dobru zamenu.. Kolko vidim Falkao stize i bice vise nego dobra zamena za Drogbu stim sto ce Murinjo dovesti jos jednog napadaca jer Remi trazi da napusti zbog male minutaze..Azar,Oskar,Vilijan svi ostaju,Salah se 99 posto vraca a fijasko sa Kvardadom ce Murinjo nadoknaditi 90 posto tako sto ce ga prodati evo vidim sad ga trazi i Juventus.. i ne bi me iznenadilo da dovedu jos jednog top ofanzivnog veznog da se pojaca konkurencija jer ne treba zaboraviti da je tu ostala rupa kada je Sirle otisao i da nije nadoknadjena. Sve u svemu odlican tim,odlican trener, velike sanse ce imati da odbrane titulu i nadam se i u LS prodju dosta dosta bolje nego prosle sezone.

Iz ostalih liga Barsa nece nista menjati evo Dani Alves ipak produzio ugovor,Real za sada nepoznanica otkad je Benitez dosao,Atletiko,prodao Mandzukica a doveo Dzeksona Martineza za 35 miliona. Videcemo da li ce uspeti da zadrze Grizmana taj bi Celziju lego ko budali samar.I da ga zadrze i niko da ne ode sa sve Vijetom koji je stigao i Mankinjom i Aledrvildom koji ce se ja mislim vratiti sa pozajmica izgleda mi da im je plafon 3 mesto u primeri i cetvrt finale LS. Jako tesko da ce moci prirediti iznenadjenje ko prosle odnosno sad vec predprosle sezone. Od ostalih u Spaniji se Valnsija fino uigrala i jos ce se pojacati ovo leto tako da bi oni mogli napraviti pometnju u vrhu primere a i igrace LS ocekujem da prodju grupu bar..

U Nemackoj Bajern za sada miruje na pijaci iz ove perspektive vidim da ce opet gospodariti u bundes ligi dok sa ovakvim timom tesko da ce moci nesto napraviti u LS al stvarno tesko..Od ostaih jedino Volsburg vidim kao tim koji moze napraviti nesto vece u LS poput nekog cetvrt ili polu finala naravno pod uslovom da zadrze sve ove igrace.. Bajern opet kazem ako ne dovedu neka dobra pojacanja ko zna dal ce i do polu finala stici a opet kad razmisli covek Volsfburg bi mogao i u prvenstvu da im napravi problem jer je jedna jako kvalitetna ekipa.

U Italiji vidim svi najavljuju Dzeka u Romi a njegov menadzer reko da ostaje u Sitiju... Od njih nece biti nista za skudeto nema teorije, u Evropi tesko da ce nesto uraditi jer nema sanse da se valjano pojacaju prvenstveno zbog toga sto nemaju novca kao na primer jedan Juve sto ima i ovaj igracki kadar im je istrosen i mogu samo jos vise da propadnu dok je jedan Lacije sa druge strane u naletu i moze im lako oteti drugo mesto.. sta ce izvesti u LS ne znam al voleo bi da prodju grupu makar. Naravno ukoliko zadrze glavne igrace poput Felipe Andersona,Kandreve,Klosea a mislim da hoce i da ce dovesti par dobrih pojacanja i voleo bi da naprave neko iznenadjenje u LS i da napadnu Juve u Seriji A kolko god zvuci nemoguce da to neko moze da uradi .
Juve vec doveo Dibalu,Kediru,Mandzukica,Zaza se vratio i jednog mladog stopera kapitena Italije do 21 godine. A prelazni rok jos nije ni poceo..Komplet odbrana ostaje,Morata ostaje,takodje i Pogba,Vidal..Markizio produzio ugovor a Pereiru su otkupili danas za 14 miliona ! ! ! Strasan tim i po meni jedan od glavnih favorita da osvoji usati pehar !
Nikad ih nisam nesto gotivio ali mi je drago jer Italijani odavno nisu imali jedan ovako jak klub ali strasan strasan tim imaju.

Od Milana nista.Za Ardu Turana sto se pisalo sam odma znao da je mrka kapa..Humels,Miranda se spominjali ovih dana isto nema trika da dodju..Dzeksona im u zadnji cas ooteo Atletiko a Kondogbiju Inter...Tuga. Zalosno zaista na sta je spao veliki AC MILAN . Ibrahimovic tesko da ce doci a i onaj napadac Brazilac iz Sahtjora isto ne veruem.. Iako je dosao novi vlasnik tacnije suvlasnik sa Tajlanda meni se sve nekako cini da je Mihajlovic prelazno resenje samo za ovu godinu i da ce dovesti pojacanja kao sto su Nikola Maksimovic i Soriano i da ce samo njih dvojica doci od svih sto se spominju i nadam se da nisu toliko glupi da prodaju Meneza,De Jonga,Cercija,Hondu koji su jedino sto valja u ovom timu i El Saravija kome je samo potrebno samopouzdanje i da ima sa kim da igra jer je mlad i dosta talentovan. Prvo sam ocekivao od njih dosta al sad posle ove 2 ispale ocekujem Maskimovica,Soriano i jos par pojacanja tog tipa i borbu za trece mesto. E onda tek kad ih Miha uvede u LS da igraju 2016-2017 onda ce doci Anceloti i vrhunska top pojacanja pravi super starovi i velika imena i veliki Milan bi tek onda trebao uci u trku za skudeto i cak i ustati pehar vec u toj sezoni za sad trdim nista Mihajlovicu nece dati top pojacanja nego tek Ancelotiju kad dodje sledece leto.

Od Napolija i Fjorentine na ocekujem nista. Mocice se samo boriti sa timovima poput Djenove i Udinezea za 6,7 mesto i to je to.
Dok Inter koji nikako ne gotivim kao ni Napoli ce razliku od Napolija ljudski razbiti kasu i evo vec su doveli Kondogbiju,Kovacic ce ostati 90 posto,Ikardi je produzio ugovor,Vdiic verovatno ostaje voleo bi da se kolko tolko vrati u formu,sigurno ce dovesti pojacanja u odbrani i jedno jako zvucno ime na poziciji ofanzivnog veznog ..
Sve u svemu bice jako zanimljivo i napeto jer od 4 tima(Milan,Lacio,Inter,Roma) samo ce 2 moci u LS.. kazem Napoli i Fiorentina tesko da ce imati sta da trazi tu mada opet nikad se ne zna ko zna.. Moja je prognoza da Roma nece uspeti.. i da ce ova 3 Mialn,Lazio i Inter voditi borbu za LS.

Francuzi su u naletu iz PSGa ako neko ode docice ce 100 posto dostojne zamene.Kavanija novinari sele vec po 1000 pu u Mancester i druge klubove a on ce opet ostati isto kao i Pogbu sto su selili hiljadu puta a on ostao u Juveu i ostace jos makar jednu godinu..
Monako je danas doveo jednog igraca za 15 miliona,uzece pare za Falkaa,od Kondogbije su vec uzeli i 100 posto ce dovesti jos kvalitetnih igraca koji nisu toliko zvucna imena jos uvek.. Mogu opet napraviti uspeh u LS kao prosle sezone.
Lion,Marsej ako se fino pojacaju francuski liga moze postati dosta interesantnija i jos jaca nego prosle godine samo kad bi odoleli i ne bi prodavali igrace poput Lakazeta i Zinjaka.. A novca imaju dovoljno za solidna pojacanja

Na kraju sezone se vracam ovde da vidim kakve su mi bile prognoze hah

Back