Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Sad sam citao da su na pripreme nase reprezentacije dosli Turski novinari koji su najavili da ce Fenerbahce poslati neku astronomsku ponudu za Krasica, cak su doneli i dres sa njegovim prezimenom da ga slikaju sa njim sto je on odbio da ucini jer je jos igrac CSKA.
Fenerbahče dolazi po Krasića....

Miloš Krasić je u centru pažnje i u Leogangu. Posle euforičnog dočeka od srpskih iseljenika na aerodromu u Salcburgu,hotel „Kralerhof“ je posetila ekipa turskog sportskog lista „Fanatik“, kao „izvidnica“ sportskog direktora Fenerbahčea čiji se dolazak očekuje.
Ajkut Kocaman će doputovati u Austriju s namerom da pregovara s plavokosim vezistom, koji je velika želja predsednika kluba iz Istanbula Aziza Jildirima.
- Očekujemo da će Kocaman doći zbog Krasića - rekao je novinar „Fanatika“ koji nije želeo da njegovo ime bude pomenuto, a nije pristao ni na našu molbu da se slika s dresom Fenerbahčea na kojem ispod broja 17 piše prezime našeg reprezentativca. - Krasić je velika želja Fenera, koji posle neuspešne sezone neće žaliti milione da ga dovede. Znam za Krasićevu izjavu da nema nameru da igra u turskoj ligi, već u nekoj od najjačih evropskih, ali verujem da bi izuzetno bogata ponuda mogla da promeni njegovo mišljenje.
Krasić je dao intervju za „Fanatik“, uz pomoć Milana Jovanovića koji se izvanredno snašao u ulozi srpsko-engleskog prevodioca. Ipak, as CSKA je u razgovoru za „Novosti“ istakao da u ovom momentu uopšte ne razmišlja o transferu.
- Stvarno nemam pojma otkud su se novinari iz Turske stvorili, pa još sa dresom - iznenađen je Krasić. - Ali, o tome ne razmišljam. Istina je da sam želeo da završim sve oko nastavka karijere pre početka Mondijala, međutim, pošto se to nije dogodilo, koncentrisan sam samo na pripreme. O transferu ću misliti kad završim obaveze prema svojoj zemlji.
MANjA UPALA
Spreman za Afriku
Miloš Krasić je na prvom treningu radio odvojeno od ekipe, ali razloga za brigu nema.
- Ništa strašno, malo me zatezao primicač. Neko vreme nisam trenirao, pa je mišić odreagovao, dobio sam manju upalu i zbog toga sam na prvom treningu u Leogangu samo trčao. Biću potpuno spreman, neka navijači ne brinu - poručio je Krasić.