Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Ako ode u Real,zavrsio je sa svojom karijerom...Ovaj klub je unistio toliko velikih fudbalera i talenata,da je glupo i pomisljati na takav korak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema transferi u nasem i evropskom fudbalu![]()
Ova naklapanja su smiješna. Po novinarima Džeko je već prodan Bayernu, Milanu, Interu, Juventusu, Tottenhamu, Manchesteru, Realu...
Na kraju će završit karijeru u Wolfsburgu.
To im ja i pricam, dok ne potpise nema nista od toga. I Kolarova, Krasica, Zigica i Kacara sele u sve najvece svetske klubove pa nista od toga nije bilo.
Od tih sto si nabrojao jedino se Krasic donekle moze porediti sa Dzekom po kvaliteti.
A normalno da ce i Krasic i Dzeko otici u neki veliki klub, a koji nije sad ni bitno.
Ne mora to biti Real, moze biti i neki drugi.
Ali vec je Dzekin menadzer izjavio da se radi o spekulacijama, i da ce se od 22. do 30. maja znati pravo stanje.

Kuda ide Miloš Krasić?
Nije tajna da se Miloš Krasić nalazi se na meti najvećih evropskih klubova. Dejan Joksimović, menadžer srpskog reprezentativca, otkrio je da je Nemačka prva opcija hitronogog veziste CSKA iz Moskve, a Engleska drugi izbor.
- Istina je da Miloša traže neki od najvećih klubova u Evropi, ali trenutno je Bajern prvi izbor, a Mančester junajted je na drugom mestu - rekao je menadžer Dejan Joksimović za sajt Goal.com, a prenosi Beta.
Moskovski CSKA trenutno za 25-godišnjeg Krasića traži 15 miliona funti (oko 17,5 miliona evra), a cena bi mogla naglo i da skoči u slučaju dobrih igara srpskog reprezentativca na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Upravo tome se i nada CSKA.
- Čuo sam da se za Miloša interesuju i Liverpul, Barselona, Real i Milan, ali niko od njih za sada nije kontaktirao ni mene ni CSKA. Miloš je rekao upravi CSKA da bi rado odmah promenio sredinu, ali oni žele da se kockaju s njegovom cenom i sačekaju Mundijal.
Najviše je zainteresovan Bajern, koji će u letnjem prelaznom roku verovatno ostati bez Franka Riberija. Krasićeva je, međutim, želja da igra na Mančesterovom "Old Trafordu", stadionu koji zovu i "Teatrom snova".
- Najveće interesovanje izrazio je Bajern, ali se i Mančester zanima celu sezonu, a Miloš sanja da igra za tako veliki klub. U januaru je i odbio Mančester siti pošto je želeo da pređe u klub sa većom tradicijom, kakav je Mančester junajted.
Prednost Bajerna je činjenica da za minhenski tim nastupa hrvatski reprezentativac Ivica Olić, Krasićev najbolji drug s početka karijere u Moskvi.
- Ivica bi mu mnogo pomogao da se prilagodi... Najviše toga, ipak, zavisi od odlaska ili ostanka Riberija - naveo je Joksimović.
ma ima opcija koliko hoce...... PO MENI NE U MILAN; NE U REAL; NE U MANCESTER CITY, mozda bi bilo dobro da predje u liverpool jer ce od leta tamo igrati Lane i bilo bi bas dobro da oni igraju po krilima jer bi se uigrali i krcali bi sve u reprezentaciji.... u tom slucaju bi se potpuno razumeli- Žigić bi samo stajo i tresao mreze (nadam se i Lekic=... i naravno Marko.....)))
Jel cuo neko najnoviju vest, ili mozda trac, sta ja znam, 34-godisnji bivsi urugvajski reprezentativac Alvaro Recoba prelazi u letnjem prelaznom roku iz Danubia u Partizan sa ciljem da ponovo igra ligu sampiona. Aj i to da vidimo, jes da je mator al ne bi nam skodio...

Krasic u Unitedu , konacno dostojna zamena za Gigsa...

nagadjanje i zeljno iscekivanje...![]()