Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Sad sam citao da su na pripreme nase reprezentacije dosli Turski novinari koji su najavili da ce Fenerbahce poslati neku astronomsku ponudu za Krasica, cak su doneli i dres sa njegovim prezimenom da ga slikaju sa njim sto je on odbio da ucini jer je jos igrac CSKA.

Fenerbahče dolazi po Krasića....

70.%20kzs5.jpg

Miloš Krasić je u centru pažnje i u Leogangu. Posle euforičnog dočeka od srpskih iseljenika na aerodromu u Salcburgu,hotel „Kralerhof“ je posetila ekipa turskog sportskog lista „Fanatik“, kao „izvidnica“ sportskog direktora Fenerbahčea čiji se dolazak očekuje.

Ajkut Kocaman će doputovati u Austriju s namerom da pregovara s plavokosim vezistom, koji je velika želja predsednika kluba iz Istanbula Aziza Jildirima.
- Očekujemo da će Kocaman doći zbog Krasića - rekao je novinar „Fanatika“ koji nije želeo da njegovo ime bude pomenuto, a nije pristao ni na našu molbu da se slika s dresom Fenerbahčea na kojem ispod broja 17 piše prezime našeg reprezentativca. - Krasić je velika želja Fenera, koji posle neuspešne sezone neće žaliti milione da ga dovede. Znam za Krasićevu izjavu da nema nameru da igra u turskoj ligi, već u nekoj od najjačih evropskih, ali verujem da bi izuzetno bogata ponuda mogla da promeni njegovo mišljenje.

Krasić je dao intervju za „Fanatik“, uz pomoć Milana Jovanovića koji se izvanredno snašao u ulozi srpsko-engleskog prevodioca. Ipak, as CSKA je u razgovoru za „Novosti“ istakao da u ovom momentu uopšte ne razmišlja o transferu.
- Stvarno nemam pojma otkud su se novinari iz Turske stvorili, pa još sa dresom - iznenađen je Krasić. - Ali, o tome ne razmišljam. Istina je da sam želeo da završim sve oko nastavka karijere pre početka Mondijala, međutim, pošto se to nije dogodilo, koncentrisan sam samo na pripreme. O transferu ću misliti kad završim obaveze prema svojoj zemlji.

MANjA UPALA
Spreman za Afriku

Miloš Krasić je na prvom treningu radio odvojeno od ekipe, ali razloga za brigu nema.
- Ništa strašno, malo me zatezao primicač. Neko vreme nisam trenirao, pa je mišić odreagovao, dobio sam manju upalu i zbog toga sam na prvom treningu u Leogangu samo trčao. Biću potpuno spreman, neka navijači ne brinu - poručio je Krasić.

Kakvi Turci... Krasić je igrač velikog kalibra... Neće valjda sebi da dozvoli da igra u istom rangu sa fudbalerimapred penzijom... Za njega je Španija ili Italija... :ok:

Ne znam da li postoje šunjavije lige u koje igrač može da pređe od turske i grčke. Tamo te i Bog zaboravi, poput onog Guize. Niko te niti gleda niti čuje za tebe osim ako ne zaigraš u ligi šampiona i odigraš extra

Ne znam da li postoje šunjavije lige u koje igrač može da pređe od turske i grčke. Tamo te i Bog zaboravi, poput onog Guize. Niko te niti gleda niti čuje za tebe osim ako ne zaigraš u ligi šampiona i odigraš extra

ne verujem da se Guiza nesto posebno kaje sto je otisao u Fener,zaradio par miliona-sto u Majorci nikad ne bi a Barsa ili Real ga nikad ne bi kupili nije taj kvalitet sigurno,bio je prva zvezda Turske lige sto je velika cast,a sto je tice kvaliteta ova liga je po meni na 6-7 u Evropi,stranaca ima mnogo,budzeti su ogromni,timovi prolaze cak i medju 8. u LS kao FEner pre 2.god.,navijaci su medju najvernijim,a da ne pricam sto imaju mozda najagresivniji derbi sveta u Instambulu. zbog toga ako je ponuda bogata (sigurno je nabolja koju ce dobiti) Kraske treba da potpise. :super:

ne verujem da se Guiza nesto posebno kaje sto je otisao u Fener,zaradio par miliona-sto u Majorci nikad ne bi a Barsa ili Real ga nikad ne bi kupili nije taj kvalitet sigurno,bio je prva zvezda Turske lige sto je velika cast,a sto je tice kvaliteta ova liga je po meni na 6-7 u Evropi,stranaca ima mnogo,budzeti su ogromni,timovi prolaze cak i medju 8. u LS kao FEner pre 2.god.,navijaci su medju najvernijim,a da ne pricam sto imaju mozda najagresivniji derbi sveta u Instambulu. zbog toga ako je ponuda bogata (sigurno je nabolja koju ce dobiti) Kraske treba da potpise. :super:

Pa ja mislim da nije uvek sve u parama... Mislim da je Krasić prvo zreo i kao čovek i kao igrač i da ume da napravi procenu gde treba da ode... Neverujem da će mu presudnu ulogu odigrati cifra već klub i zemlja... Lično mislim da se zasitio Moskve i Rusije i zime i da mu je sledeća destinacija neka toplija...:ok:

meni on najviše liči na bajern

Znaš kako... Možda nas Krasa sve iznenadi pa zapuca na ostrvo... Nekako mi sve priče o tome kako je sa Banetom super drug i super se slažu itd.. vuku na ostrvo...A netreba zaboraviti da je Roman suvlsnik CSKA.. Nebi bilo čudo da osvane u Čelziju..Mislim da sam skoro negde čitao da ga je Anćeloti nešto nahvalio... A još ako su tačne priče da DŽo Kol ide... Taman se složiše sve kockice...:ok:

Back