'АЛО БРЕ!!!
Primećen član
- Poruka
- 653
Evo sad valja ...
Od svih ovih situacija on je kriv kod 40% greski, kod golova Lokomotive, Real Sosijedada, Rome, cini mi se Hetafea, Viljareala, Majorke i Sevilje. U ostalim situacijama ili ga je odbrana ostavljala samog, ili (cak u 5-6 slucajeva) nije primio gol i to ne moze da se racuna u greske. Recimo protiv Barse nije on kriv jer ga je odbrana primorala da izleti, protiv Liona Maluda sam, kod Kezmanovog gola ga nadskocio igrac od 202 i nema zbog cega on da se krivi + pun kazneni njegovih igraca a niko ne cuva ni Zigica ni Stankovica ni Kezmana, kod gola Miste opet odbrana ostavlja napadaca neometanog u skoku, na 6:00 ista situacija igrac opet sam ko duh, kod slobodnjaka nista bolje nije mogao da uradi, i za kraj kod oba gola Valensije uradio sve sta je mogao (kod prvog ponovo sam na 1:50, kod drugog neodbranjiv sut tik uz stativu).
I ponovo ti kazem, ne mogu da se uporedjuju i izjednacavaju greske iz (cek da vidim kako se zove turnir) Russian Railways Cup-a ili iz meca sa Hetafeom, sa kardinalnom greskom iz finala SP koja je tvoj nacionalni tim kostala titule svetskog prvaka.