Kao sto sam vec rekao, iz Realove skole su Kasiljas, Raul, Guti, Granero, i jos par njih koji su skoro prekomandovani u prvi tim.
To znam i ja bez vikipedije, po[to nisi skontao da mislim na startnih 11 kad kažem da je samo Kasiljas prvotimac ...
Od svih njih jedino je Beriju zagarantovano mesto u prvih 11
Biće i Leskotu sigurno, velike su pare pljunuli za njega, a i Ričardsu jer je mlad a uz to i sjajan igrač ... Bridž će verujem na klupu ako dođe Kolarov, a čini mi se da će Boateng pre njega igrati ...
Ramos je pokazao da je kostur ekipe jos pre 2-3 god. Od kad je dosao u Real sa samo 19 god., (pre toga odigrao samo jednu seniorsku sezonu) bez prekida je u prvom timu. Iako ima samo 24 god. vec je postao zamenik kapitena u Realu, a to ne bi uspeo nijedan iz Sitija od gore pomenutih ni da provede 20 godina u Realu.
Ramos jeste odličan igrač igrač, i dugo je u Realu i reprezentaciji njihovoj, ali nikad nije bio kostur Reala, i to iz razloga jer je previše kiksao a to nije potkrepljivao određenim brojem vrhunskih partija ...
Što misliš da niko iz Sitija ne bi uspeo? Jedno je ako se ne slažeš sa politikom koju vode, a sasvim drugo je da ti iz averzije prema njima sve posmatraš u negativnom značenju ...
Ja se prvi ne slažem sa takvom politikom klubova, ali ne mogu reći da dovode prosečne igrače za masne pare ... To su fantastični igrači ...
Siti igrace njihove klase dovodi za tri puta vece pare od Reala. A sto je mozda i najvazije, 3 od 6 igraca koji su dosli proslog leta, ukljucujuci i ovu dvojcu, su domaci igraci.
Di Maria i Silva su plaćeni isto (Silva bolji) ... Benzema i Tevez su plaćeni otprilie isto (Tevez bolji) ... Kolo Ture i Albiol su plaćeni isto (Kolo Ture bolji) ... Jaja Ture i Alonso su plaćeni otprilike isto (Jaja Ture bolji) ...
Siti je za iste pare doveo bolje igrače od Reala, tako da promisli malo pre no što počneš da pišeš ... Jesu to bahati Arapi puni para, ali ako već oćeš da ih pljuješ onda daj prave razloge, a ne taj da plaćaju tri puta više za iste igrače kao i Real ... Isto su platili a dobili bolje igrače ...
Rekao sam da imaju par odlicnih igraca, i to su uglavnom ovi sto si ih spomenuo.
Ja sam spomenuo 6 igrača koji su ili svetska klasa ili sjajni igrači, a mnoge druge nisam ni spominjao ... Veruj mi, nemaju ništa slabiji tim od Reala na papiru ... Druga je stvar kako će to izgledati na terenu ...
Evo nekih, kojih sam se setio na prvu loptu, boljih od njega (sada samo sa njegove pozicije): Xavi, Xabi Alonso, Kambijaso, Maskerano, Esijen, Skols, Tulalan, van Bomel...
Ma daj nemoj me zasmejavati, jedini od ovih igrača koji je klasa Turea je Ćavi, ali ne može se odrediti koji je bolji jer ne igraju iste pozicije i daleko drugačije su im uloge na terenu ... Skols, Tulalan i Bomel bolji od Turea

...
Sto se tice titule najboljeg golmana na ostrvu, lakse je osvojiti nju nego za najgoreg.
U konkurenciji Van Der Sara, Čeha, Reine, Gomeza i ostalih nije baš tako lako biti najbolji golman, a Given to jeste bio prošle sezone ... Jača je tamo konkurencija nego u Španiji ili Italiji ...
A sto se tice toga sta je na papiru, ne bi se slozio da su na papiru najjaci, a i da jesu, papir ne igra fudbal.
Pa ovde pričamo o papiru pošto sezona još nije počela, a mnogo jebbbene igrače su doveli ... Imaju bolje igrače i od Junajteda i od Čelsija ...
Kaze se "neuporedivi", sem ako nisi Hrvat.
Kaže se tako ako malo čitaš, a kad pročitaš nešto onda naučiš da ima mali milion reči koje su srpksog porekla a za koje se misli da su Hrvatske jer su tamo u većoj upotrebi ...