Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Rusija mami reprezentativca Srbije

Fudbaler reprezentacije Srbije nalazi se veoma blizu potpisa ugovora sa ruskim timom. Ekipa iz Kazanja je spremna da isplati Udinezeu sedam miliona evra za usluge defanzivca tima sa "Friulija".

Za bivšeg igrača Crvene zvezde je ranije interesovanje pokazala Fiorentina, ali je očigledno ponuda Rubina daleko izdašnija. Konačnu reč u vezi transfera imaće upravo Aleksandar Luković, jer još nije poznato da li je on spreman da se preseli na istok.

Reprezentativni bek je pored crveno-belih i ekipe iz Udina još nastupao za Slogu iz Kraljeva, Jedinstvo iz Paraćina i Askoli. U redovima Akolija je proveo šest meseci kao pozajmljen igrač Udinezea zbog ograničenog broja igrača van EU. Prethodne sezone bio je standardan u poslednjoj liniji "crno-belog" tima.

Ma Lukovic je igracina koj ce djavo u Rusiju.

Neka beze svi iz Mancester Sitija, taj klub mi se gadi da je to neverovatno...misle sve cemo novcem...kolko su se izlupali na transfere prosle sezone ccc.. Bridz,Rajt Filips ,Santa Kruz,Boateng,Viera,Beri,Adebajor , Jaja i Kolo Ture,Tevez,De Jong....Sve kupljeno velikim parama ali dzabe zavrsili su i pored toga 5-i u Engleskoj..nije zvaka za seljaka :per::hahaha:

Neka beze svi iz Mancester Sitija, taj klub mi se gadi da je to neverovatno...misle sve cemo novcem...kolko su se izlupali na transfere prosle sezone ccc.. Bridz,Rajt Filips ,Santa Kruz,Boateng,Viera,Beri,Adebajor , Jaja i Kolo Ture,Tevez,De Jong....Sve kupljeno velikim parama ali dzabe zavrsili su i pored toga 5-i u Engleskoj..nije zvaka za seljaka :per::hahaha:

Ja mislim da ce to biti bas dobra ekipa. Samo im treba jedan kvalitetan trener da napravi cudo od ekipe.

ovo ljudi samo kazu zato sto je to MALI klub a niko ne komentarise na ISTI nacin ponasanje Reala koj godinama pravi cirkus ekipe trosi na stotine miliona, medjutim njima se to "oprasta" samo zbog imena.Pare u danasnjem fudbalu su neophodne ako zelite uspeh odmah a pri tom nemate dobru omladinsku skolu,sto je tipican slucaj za Sity (sto govori i interesovanje za Savica iz Zvezde ). inace veliki sam fan Uniteda ali voleo bih da Engleska dobije jos jedan jak tim pored 4.standardna...:super:

ovo ljudi samo kazu zato sto je to MALI klub a niko ne komentarise na ISTI nacin ponasanje Reala koj godinama pravi cirkus ekipe trosi na stotine miliona, medjutim njima se to "oprasta" samo zbog imena.Pare u danasnjem fudbalu su neophodne ako zelite uspeh odmah a pri tom nemate dobru omladinsku skolu,sto je tipican slucaj za Sity (sto govori i interesovanje za Savica iz Zvezde ). inace veliki sam fan Uniteda ali voleo bih da Engleska dobije jos jedan jak tim pored 4.standardna...:super:

Pa ne mozes da poredis Real sa Sitijem.
Kao prvo Real ima odredjen broj igraca iz svoje skole, a Siti jok, sto si vec spomenuo.
Drugo, i ako nisu iz omladinske skole kluba vecina igraca u Realu su Spanci, dok u Sitiju ne mozes da nadjes Engleza.
Trece, u Realu kostur ekipe godinama je isti (par igraca su tu bas dugo Kasiljas, Ramos, Raul, Guti, neki su tu vec 3-4 god, kao Pepe, Gago, Diara, Marselo, Dudek, Drente, Iguain. van der Vart), dok u Sitiju ne mozes da nadjes onog ko u klubu ima duzi staz od 3 god.
Cetvrto, Real potrosi silne pare na nekolicinu igraca, ali igraca svetske klase kao sto su Kaka i Ronaldo (sad sto se oni nisu najbolje snasli u timu i pokazali sve sto znaju to je druga prica, ali niko ne moze da porekne da su vrhunski igraci), dok sa druge strane Siti dovodi u svakom prelaznom roku rulju prosecnih pa i ispod prosecnih igraca za citava bogatstva. Spomenucu samo da je Jaja Ture postao igrac sa najvisom platom u fudbalu, kud ide ovaj svet, od njega ima sigurno 100 boljih fudbalera. Ko zna kolko je miliona dato za Bridza, Rajt-Filipsa, Santa Cruza, Joa, Boatenga, Silvu, Vieru (ne znam jel odigrao neku utkmicu za Siti a dosao za tolke pare), Adebajora, de Jonga, J. i K. Turea...
Uostalom http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_City_F.C.
I po ovim i po ostalim imenima se vidi da tu sem 2-3 vrhunska igraca, nema onih koji mogu da drze ekipu na vrhunskom nivou, Oni od svih ovih igraca (ne znam da li uopste neki klub ima ovolki broj njih u opticaju) moze da se sastavi bar tri postave identicnog kvaliteta, sto je dovoljno za ne vise od 4-5. mesta u Premijer Ligi.
Ukratko, Siti ne moze ni da prismrdi Realu zbog svega gore navedenog, a naravno i zbog samog imena

Poslednja izmena:
Pa ne mozes da poredis Real sa Sitijem.
Kao prvo Real ima odredjen broj igraca iz svoje skole, a Siti jok, sto si vec spomenuo.
U prvom timu samo Kasiljas je iz Realove škole ...

Drugo, i ako nisu iz omladinske skole kluba vecina igraca u Realu su Spanci, dok u Sitiju ne mozes da nadjes Engleza.
Leskot, Ričards, Beri, Džonson, Filips, Bridž ... Samo Filips izgleda neće biti prvotimac ove godine, i možda Bridž ...

Trece, u Realu kostur ekipe godinama je isti (par igraca su tu bas dugo Kasiljas, Ramos, Raul, Guti, neki su tu vec 3-4 god, kao Pepe, Gago, Diara, Marselo, Dudek, Drente, Iguain. van der Vart), dok u Sitiju ne mozes da nadjes onog ko u klubu ima duzi staz od 3 god.
Ramos tek treba da pokaže da je kostur ekipe, pošto je do sada imao više prosečnih i loših tekmi, nego dobrih i odličnih ... SP je odigrao odlično, i možda to bude uticalo na njega da pruža konstantno dobre partije ... Guti i Raul odavno nisu kostur ekipe, vrlo je verovatno i da napuste klub ... Kakve veze sad ima staž u klubu sa ovom pričom? Real je samo prošle godine doveo 6 igrača koji su imali daleko veću minutažu nego ovi pobrojani sa stažom osim Iguaina ...

Cetvrto, Real potrosi silne pare na nekolicinu igraca, ali igraca svetske klase kao sto su Kaka i Ronaldo (sad sto se oni nisu najbolje snasli u timu i pokazali sve sto znaju to je druga prica, ali niko ne moze da porekne da su vrhunski igraci), dok sa druge strane Siti dovodi u svakom prelaznom roku rulju prosecnih pa i ispod prosecnih igraca za citava bogatstva.
Na nekolicinu???? Kaka, CR, Alonso, Albiol, Benzema i Arbeloa nisu baš nekolicina a i nisu baš svi svetska klasa ...

Siti dovodi odlične igrače, druga je stvar što forsiraju ofanzivu ... Kolo Ture, Adebajor, Beri, Tevez, Robinjo i Silva su sve samo ne prosečni igrači ...

Spomenucu samo da je Jaja Ture postao igrac sa najvisom platom u fudbalu, kud ide ovaj svet, od njega ima sigurno 100 boljih fudbalera.
:rotf: 100 boljih :rotf: ...

Jaja Ture je daleko najbolji def. vezni na svetu, sa perfektnim ofanzivnim karakteristikama a pokazao se i kao jedan od najboljih štopera na svetu ... Ako neko zaslužuje da bude jedan od najplaćenijih igrača na svetu onda je to on ...

I po ovim i po ostalim imenima se vidi da tu sem 2-3 vrhunska igraca, nema onih koji mogu da drze ekipu na vrhunskom nivou, Oni od svih ovih igraca (ne znam da li uopste neki klub ima ovolki broj njih u opticaju) moze da se sastavi bar tri postave identicnog kvaliteta, sto je dovoljno za ne vise od 4-5. mesta u Premijer Ligi.
Given (najbolji golman na Ostru), braća Ture, Silva, Robinjo, Tevez, Adebajor i Beri su vrhunski igrači, a dodaj im još veliki broj fantastičnih igrača poput Leskota, Ričardsa, Boatenga, De Jonga, Filipsa itd. i dobićeš tim koji je na papiru možda i najjači u Britaniji ...

Ukratko, Siti ne moze ni da prismrdi Realu zbog svega gore navedenog, a naravno i zbog samog imena
Siti i Real su neusporedivi, ali samo zbog istorije i renomea kluba, ovo gore navedeno ne pravi nikakvu razliku u korist Reala ...

Polahko, ne moze svanuti prije zore.
Vidjeces kako ce ove sezone biti medju prvih 4. ;)

U prvom timu samo Kasiljas je iz Realove škole ...

Kao sto sam vec rekao, iz Realove skole su Kasiljas, Raul, Guti, Granero, i jos par njih koji su skoro prekomandovani u prvi tim.
Ako ne verujes pogledaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Iker_Casillas
http://en.wikipedia.org/wiki/Raúl_González
http://en.wikipedia.org/wiki/Guti_(footballer)
http://en.wikipedia.org/wiki/Esteban_Granero

Leskot, Ričards, Beri, Džonson, Filips, Bridž ... Samo Filips izgleda neće biti prvotimac ove godine, i možda Bridž ...

Od svih njih jedino je Beriju zagarantovano mesto u prvih 11

Ramos tek treba da pokaže da je kostur ekipe, pošto je do sada imao više prosečnih i loših tekmi, nego dobrih i odličnih ... SP je odigrao odlično, i možda to bude uticalo na njega da pruža konstantno dobre partije ... Guti i Raul odavno nisu kostur ekipe, vrlo je verovatno i da napuste klub ... Kakve veze sad ima staž u klubu sa ovom pričom? Real je samo prošle godine doveo 6 igrača koji su imali daleko veću minutažu nego ovi pobrojani sa stažom osim Iguaina ...

Ramos je pokazao da je kostur ekipe jos pre 2-3 god. Od kad je dosao u Real sa samo 19 god., (pre toga odigrao samo jednu seniorsku sezonu) bez prekida je u prvom timu. Iako ima samo 24 god. vec je postao zamenik kapitena u Realu, a to ne bi uspeo nijedan iz Sitija od gore pomenutih ni da provede 20 godina u Realu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Ramos

Na nekolicinu???? Kaka, CR, Alonso, Albiol, Benzema i Arbeloa nisu baš nekolicina a i nisu baš svi svetska klasa ...

Od te sestorice samo Albiol i Arbeloa ne spadaju u svetsku klasu, ali su svakako dobri igraci, i vise su dovedeni kako bi malo popunili rupe i pojacali konkurenciju u ekipi. Siti igrace njihove klase dovodi za tri puta vece pare od Reala. A sto je mozda i najvazije, 3 od 6 igraca koji su dosli proslog leta, ukljucujuci i ovu dvojcu, su domaci igraci.

Siti dovodi odlične igrače, druga je stvar što forsiraju ofanzivu ... Kolo Ture, Adebajor, Beri, Tevez, Robinjo i Silva su sve samo ne prosečni igrači ...

Rekao sam da imaju par odlicnih igraca, i to su uglavnom ovi sto si ih spomenuo.

:rotf: 100 boljih :rotf: ...

Jaja Ture je daleko najbolji def. vezni na svetu, sa perfektnim ofanzivnim karakteristikama a pokazao se i kao jedan od najboljih štopera na svetu ... Ako neko zaslužuje da bude jedan od najplaćenijih igrača na svetu onda je to on ...

Kad sam rekao 100, nisam mislio samo sa njegove pozicije.
Evo nekih, kojih sam se setio na prvu loptu, boljih od njega (sada samo sa njegove pozicije): Xavi, Xabi Alonso, Kambijaso, Maskerano, Esijen, Skols, Tulalan, van Bomel...

Given (najbolji golman na Ostru), braća Ture, Silva, Robinjo, Tevez, Adebajor i Beri su vrhunski igrači, a dodaj im još veliki broj fantastičnih igrača poput Leskota, Ričardsa, Boatenga, De Jonga, Filipsa itd. i dobićeš tim koji je na papiru možda i najjači u Britaniji ...

Sto se tice titule najboljeg golmana na ostrvu, lakse je osvojiti nju nego za najgoreg.
A sto se tice toga sta je na papiru, ne bi se slozio da su na papiru najjaci, a i da jesu, papir ne igra fudbal.

Siti i Real su neusporedivi, ali samo zbog istorije i renomea kluba, ovo gore navedeno ne pravi nikakvu razliku u korist Reala ...

Kaze se "neuporedivi", sem ako nisi Hrvat.

Poslednja izmena:
Kao sto sam vec rekao, iz Realove skole su Kasiljas, Raul, Guti, Granero, i jos par njih koji su skoro prekomandovani u prvi tim.
To znam i ja bez vikipedije, po[to nisi skontao da mislim na startnih 11 kad kažem da je samo Kasiljas prvotimac ...

Od svih njih jedino je Beriju zagarantovano mesto u prvih 11
Biće i Leskotu sigurno, velike su pare pljunuli za njega, a i Ričardsu jer je mlad a uz to i sjajan igrač ... Bridž će verujem na klupu ako dođe Kolarov, a čini mi se da će Boateng pre njega igrati ...

Ramos je pokazao da je kostur ekipe jos pre 2-3 god. Od kad je dosao u Real sa samo 19 god., (pre toga odigrao samo jednu seniorsku sezonu) bez prekida je u prvom timu. Iako ima samo 24 god. vec je postao zamenik kapitena u Realu, a to ne bi uspeo nijedan iz Sitija od gore pomenutih ni da provede 20 godina u Realu.
Ramos jeste odličan igrač igrač, i dugo je u Realu i reprezentaciji njihovoj, ali nikad nije bio kostur Reala, i to iz razloga jer je previše kiksao a to nije potkrepljivao određenim brojem vrhunskih partija ...

Što misliš da niko iz Sitija ne bi uspeo? Jedno je ako se ne slažeš sa politikom koju vode, a sasvim drugo je da ti iz averzije prema njima sve posmatraš u negativnom značenju ...

Ja se prvi ne slažem sa takvom politikom klubova, ali ne mogu reći da dovode prosečne igrače za masne pare ... To su fantastični igrači ...

Siti igrace njihove klase dovodi za tri puta vece pare od Reala. A sto je mozda i najvazije, 3 od 6 igraca koji su dosli proslog leta, ukljucujuci i ovu dvojcu, su domaci igraci.
Di Maria i Silva su plaćeni isto (Silva bolji) ... Benzema i Tevez su plaćeni otprilie isto (Tevez bolji) ... Kolo Ture i Albiol su plaćeni isto (Kolo Ture bolji) ... Jaja Ture i Alonso su plaćeni otprilike isto (Jaja Ture bolji) ...

Siti je za iste pare doveo bolje igrače od Reala, tako da promisli malo pre no što počneš da pišeš ... Jesu to bahati Arapi puni para, ali ako već oćeš da ih pljuješ onda daj prave razloge, a ne taj da plaćaju tri puta više za iste igrače kao i Real ... Isto su platili a dobili bolje igrače ...

Rekao sam da imaju par odlicnih igraca, i to su uglavnom ovi sto si ih spomenuo.
Ja sam spomenuo 6 igrača koji su ili svetska klasa ili sjajni igrači, a mnoge druge nisam ni spominjao ... Veruj mi, nemaju ništa slabiji tim od Reala na papiru ... Druga je stvar kako će to izgledati na terenu ...

Evo nekih, kojih sam se setio na prvu loptu, boljih od njega (sada samo sa njegove pozicije): Xavi, Xabi Alonso, Kambijaso, Maskerano, Esijen, Skols, Tulalan, van Bomel...
Ma daj nemoj me zasmejavati, jedini od ovih igrača koji je klasa Turea je Ćavi, ali ne može se odrediti koji je bolji jer ne igraju iste pozicije i daleko drugačije su im uloge na terenu ... Skols, Tulalan i Bomel bolji od Turea :rotf::rotf: ...

Sto se tice titule najboljeg golmana na ostrvu, lakse je osvojiti nju nego za najgoreg.
U konkurenciji Van Der Sara, Čeha, Reine, Gomeza i ostalih nije baš tako lako biti najbolji golman, a Given to jeste bio prošle sezone ... Jača je tamo konkurencija nego u Španiji ili Italiji ...

A sto se tice toga sta je na papiru, ne bi se slozio da su na papiru najjaci, a i da jesu, papir ne igra fudbal.
Pa ovde pričamo o papiru pošto sezona još nije počela, a mnogo jebbbene igrače su doveli ... Imaju bolje igrače i od Junajteda i od Čelsija ...

Kaze se "neuporedivi", sem ako nisi Hrvat.
Kaže se tako ako malo čitaš, a kad pročitaš nešto onda naučiš da ima mali milion reči koje su srpksog porekla a za koje se misli da su Hrvatske jer su tamo u većoj upotrebi ...

bilo kako SIty ove sezone mora uci medju cetiri ekipe sto je minimum , a sto se tice bogatog sopinga mislim da je preslikan primer Celsi , prve dve-tri godine sta su sve radili a sada retko se odlucuju na neko ulaganje u skupog igraca.Tako ce sigurno i sity cim formira kostur tima koji cu ciniti Tevez, beri , braca Ture ,Silva , Boateng ,Bridz , Adebajor i par jos igraca, a posle dovoditi po nekog ekstra asa .To je dobitna kombinacija i upravo reak je tako radio do pre 4-5 godina kad je kupio Figa , pa Zidana i pravio rezultate, a problem je sada kad dovode 5-6 imena i prave totalne promasaje ( dovoljno je reci Snajder ...)

Walken a po cemu je Jaja Ture bolji od Kambijasa ili Esjena?Njih trojica su po meni na istom nivou...Pa i Maskerano sa njima...Ovo ostalo se slazem sa tobom...

I da sto se tice golmana,bolje golmane imas u Italiji nego u Engleskoj...Bufon,Cezar,Frej pa onda onaj golman Lacia(zaboravih kako se zove) i jos ima dobrih...A Bufon i Cezar su najbolji golmani na svetu,pa onda ide Kasiljas...Pa tek onda moze Ceh itd.

Walken a po cemu je Jaja Ture bolji od Kambijasa ili Esjena?Njih trojica su po meni na istom nivou...Pa i Maskerano sa njima...Ovo ostalo se slazem sa tobom...
Bolji je jjjebiga, jednostavno je bolji ... Kao kad bi pitao op čemu je Maradona bolji od Zidana npr. ... Kad budem imao vremena mogu mnogo detaljnije obrazložiti svoje mišljenje, ali ko god je gledao Jaju Turea u Barsi i bilo kog drugog igrača na toj poziciji ne bi trebao da ima dileme ko je najbolji defanzivni vezni ... Daleko, daleko ispred Maskerana, Kambijasa i Esijena ... To ne znači da su oni loši igrači nego je Jaja jednostavno klasa za sebe ... Ja sam ga pomno pratio, i to svim segmentima igre, i jedino što ću reći je da je jedan od najboljih def. veznih koje sam ikad gledao ... Baš retko se oduševim nekim igračem, tj. da tog igrača smatram perfektnim na toj poziciji, i od današnjih igrača to mogu reći samo za Turea, Ćavija, Bufona i Zanetija ...

I da sto se tice golmana,bolje golmane imas u Italiji nego u Engleskoj...Bufon,Cezar,Frej pa onda onaj golman Lacia(zaboravih kako se zove) i jos ima dobrih...A Bufon i Cezar su najbolji golmani na svetu,pa onda ide Kasiljas...Pa tek onda moze Ceh itd.
Pričao sam o većoj konkurenciji a ne o najboljima ... U Engleskoj je veća konkurencija Givenu da bude najbolji, negoli Cezaru ... Naravno, to ne znači da je Given bolji od Cezara ...

Bolji je jjjebiga, jednostavno je bolji ... Kao kad bi pitao op čemu je Maradona bolji od Zidana npr. ... Kad budem imao vremena mogu mnogo detaljnije obrazložiti svoje mišljenje, ali ko god je gledao Jaju Turea u Barsi i bilo kog drugog igrača na toj poziciji ne bi trebao da ima dileme ko je najbolji defanzivni vezni ... Daleko, daleko ispred Maskerana, Kambijasa i Esijena ... To ne znači da su oni loši igrači nego je Jaja jednostavno klasa za sebe ... Ja sam ga pomno pratio, i to svim segmentima igre, i jedino što ću reći je da je jedan od najboljih def. veznih koje sam ikad gledao ... Baš retko se oduševim nekim igračem, tj. da tog igrača smatram perfektnim na toj poziciji, i od današnjih igrača to mogu reći samo za Turea, Ćavija, Bufona i Zanetija ...

Pa eto, jedino objasnjenje ti je da je on bolji, jjjebiga, jednostavno bolji, i da je jednostavno klasa za sebe. To sto se on tebi licno svideo kao igrac, i sto si ga samim tim pomno pratio u svim segmentima igre, ne znaci da je najbolji.

Pričao sam o većoj konkurenciji a ne o najboljima ... U Engleskoj je veća konkurencija Givenu da bude najbolji, negoli Cezaru ... Naravno, to ne znači da je Given bolji od Cezara ...

Veca mu je konkurencija jer su uglavnom svi golmani na ostrvu prosecni ili ispoprosecni, sa izuzetkom njih par.

Pa eto, jedino objasnjenje ti je da je on bolji, jjjebiga, jednostavno bolji, i da je jednostavno klasa za sebe. To sto se on tebi licno svideo kao igrac, i sto si ga samim tim pomno pratio u svim segmentima igre, ne znaci da je najbolji.
Već sam rekao da ću detaljnije kad budem imao vremena odgovoriti na sve one silne argumente koje si ostavio povodom toga da su Van Bomel, Skols i ostali bolji od Turea ...

Iako sam već pisao zašto smatram Turea najboljim, napisaću ponovo ...

Jel treba da objašnjavam i zašto je Ćavi bolji Kedire, ili je dovoljno reći jednostavno je bolji?

Veca mu je konkurencija jer su uglavnom svi golmani na ostrvu prosecni ili ispoprosecni, sa izuzetkom njih par.
A u Italiji su svi iznadprosečni, a da ne pričam o Primeri ...

Ne bih da se mesam u vasu raspravu, ali je malo detinjastvo raspravljati ko je bolji jer su sve to vrhunski igraci, i razlika je u nijansama, tako da pretpostavljam da niko od nas ne moze da uoci te nijanse.
Jesu vrhunski, ali neko mora biti bolji, a fudbal je složena igra sa dosta finesa, i ko voli i prati fudbal nije mu teško da uoči te finese ...

Ko od vas zna da je recimo Kasiljas bolji od Bufona ili obrnuto? Po cemu to? Obojica su odlicni.
Znam ja, iz prostog razloga što je Iker kikser, i što je Real izgubio previše bodova zbog njegovih grešaka, dok Bufon ima možda 2-3 greške a i one nisu koštale bodova njegovu ekipu ...

Po suvom kvalitetu i veštinama, Kasiljas može u rang Bufona ili Šmajhela, ali generalno previše kiksa i nema tu neku golmansku harizmu kao njih dvojca, a pogotovu kao Oliver Kan ...

Znam ja, iz prostog razloga što je Iker kikser, i što je Real izgubio previše bodova zbog njegovih grešaka, dok Bufon ima možda 2-3 greške a i one nisu koštale bodova njegovu ekipu ...

Po suvom kvalitetu i veštinama, Kasiljas može u rang Bufona ili Šmajhela, ali generalno previše kiksa i nema tu neku golmansku harizmu kao njih dvojca, a pogotovu kao Oliver Kan ...

Bas si nasao sa kim ces da uporedis Kasiljasa :hahaha:
Kan je golman koji je uz Lemana najveca rupa a da je duzi period uspeo da se zadrzi u nekom od top 10 timova Evrope.
Njegovi kiksevi su se prepricavali godinama, a sto je najvaznije, vise puta je direktno kumovao da njegova ekipa ispadne iz takmicenja (ne da ne osvoji tri boda kao sto si rekao za Ikera, nego da ispadne iz vaznih takmicenja, kao sto su LS ili jos vaznije, najveci je krivac sto Nemacka nije osvojila SP 2002., a kud ces vecu gresku od toga).

Evo i podkrepljenja izlaganja.

Bas si nasao sa kim ces da uporedis Kasiljasa :hahaha:

A još nisu stavili nekoliko grešaka protivn Barse gde je zajjebbo golove, i jedno 4-5 iz ove sezone ...

Ti si našao dve greške za Kana, ja sam skoro 10x više za Kasiljasa, tako da se slažem da ne mogu da se porede ...

Kan je golman koji je uz Lemana najveca rupa a da je duzi period uspeo da se zadrzi u nekom od top 10 timova Evrope.
Mislio sam da je ono za Turea top glupost koju si odvalio, ali ovo se popelo na prvo mesto :worth: ...

Ovim tempom obaraćeš svoj rekord svakodnevno ...

Njegovi kiksevi su se prepricavali godinama, a sto je najvaznije, vise puta je direktno kumovao da njegova ekipa ispadne iz takmicenja (ne da ne osvoji tri boda kao sto si rekao za Ikera, nego da ispadne iz vaznih takmicenja, kao sto su LS ili jos vaznije, najveci je krivac sto Nemacka nije osvojila SP 2002., a kud ces vecu gresku od toga).
Ili još važnije najveći je krivac što je Bajern uzeo LŠ 2001-e, i što je limitiranu Nemačku doveo do finala 2002-e ... Pošto vidim da ti je vikipedija zakazala, Kan je proglašen za najboljeg igrača SP-a 2002-e godine, pa mi objasni kako je to moglo da pođe za rukom najvećoj rupi međ golmanima ...

Ja sam više čuo da su se prepričavale njegove nadljudske odbrane nego kiksevi, i da je uvek važio za jednog od 3 najbolja golmana na svetu i to dugi niz godina ... A to dokazuju trofeji i individualne nagrade koje je pokupio ...

Evo i podkrepljenja izlaganja.
Hvala što si potkrepio moj prethodni post gde sam napisao da je Oli Kan imao nekoliko kikseva u karijeri ...

Krasić - Džeko, može biti samo jedan...

Jedini razlog zbog koga Juventus i dalje ne privodi kraju transfer Miloša Krasića je želja da pokuša još jednom sa dovođenjem Bosanca.

Juventus se dogovorio sa Rusima, ali je transfer na čekanju. Novo pravilo o jednom igraču van EU je donelo silne glavobolje direktoru Maroti. Džeko je sve dalje, jer Volfsburg ne želi da spusti cenu.

Čak je i otac napadač otputovao u Nemačku da pokuša da smiri strasti, i da izmoli dozvolu za transfer, ali su "vukovi" neumoljivi.

Postoji i priča o ultimatumu Juventusa, koji ističe za nekih pet dana, u utorak, kada Nemci moraju da daju odgovor, ali ne mora da se čeka, on će biti negativan.

Zbog toga su zanimljivo i kvote na kladionicama na dolazak Krasića pale, sada je on, manje - više izvestan, samo je pitanje tajminga. Sigurno je da Juventus neće platiti 40 miliona za bosanskog napadača, i 30 koje nude su delom zasluga činjenice da je predsednik Anjeli deo izvadio iz svog džepa, to jest porodičnog blaga.

Sam Džeko je spustio loptu.

"Mnogo su kontroverzi izazvale moje izjave, ako ostanem, neću biti srećan, ali naravno da ću dati maksimum, ja sam profesionalac", poručio je jedan od najboljih evropskih napadača.

Back