Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

I to za 100 miliona samo da Neymar ostane a i realno fali im veznjak . ok Rakitic ume da da gol na bitnim utakmicama ali nije on ta klasa a opet ce im faliti jos jedan jer Iniesta odlazi sledece godine Verati bi im dobro lego ali je pitanje da li ce ga PSG pustiti jedino ako sam igrac bude bas insistirao ..

- - - - - - - - - -

Prica se i Paulinja.

Paulinjo nema pojma

Neverujem da ce Klop pustati Kutinja makar jos jednu sezonu ce traziti od njega da ostane u Liverpulu... Pricalo se da ce Veratti u Barsu al posto je osto Nejmar cisto sumnjam da ce ga pustati...Plus Rajola ga je uzeo pod svoje sigurno se izborio za neke procente licne i sad ce traziti preko 120 milki za istoga...ma sve gubi smisao...mucno je pratiti ovaj rok...

- - - - - - - - - -

Paulinjo je stigo kolko mi se cini al on je klasican zadnji vezni tu da rastereti Buskeca...Sem ako ovi iz Barse nisu stvarno prolupali pa kontaju na igraci iz Kine da grade igru...Neznam ni sta ce im...

- - - - - - - - - -

Trebali su Nejmara uvaliti PSGu...za 170milki plus Verati :D a za tih preostalih 170 dovedu Dibalu i Kurinja i resen problem :D

Jos 30 sezona...:mrgreen:
Moze na prvom treningu pa pokida ligamente i ode sve u khurac...
Dobar je ali 180 mil.je totalno ludilo...Trenutacne cifre koje se nude su nenormalne....
Koliko bi danas onda vredeo zuba Ronaldo 300 miliona....:think:

Pa brate sto se sprdas decko ima 18 godina i bukvalno moze jos minimum 15 sezona da igra na vrhunskom nivou , valjda znas da racunas ...

Mada ja ipak mislim da ovo novinari preteruju pustice njega Monako za 130 .. Jedino ako se budu bas zaleteli da operu koji milion vise .. Ne zaboravi da je vlasnik Monaka tajkun oligarh Ribolovljev seti se Marsijala koji je placen 80 miliona a realno ne vredi ni 40-50 .. Tako ce i sad za Mbapea decko vredi zaista oko 100 miliona a ovi ce oprati jos par desetina miliona ..

Pa brate sto se sprdas decko ima 18 godina i bukvalno moze jos minimum 15 sezona da igra na vrhunskom nivou , valjda znas da racunas ...

Mada ja ipak mislim da ovo novinari preteruju pustice njega Monako za 130 .. Jedino ako se budu bas zaleteli da operu koji milion vise .. Ne zaboravi da je vlasnik Monaka tajkun oligarh Ribolovljev seti se Marsijala koji je placen 80 miliona a realno ne vredi ni 40-50 .. Tako ce i sad za Mbapea decko vredi zaista oko 100 miliona a ovi ce oprati jos par desetina miliona ..

Ma kakvih 100 miliona..Odigrao dve ok sezone i odmah 180 miliona,gluposti...Kao i cifre koje se danas vrte u fudbalu.

Svi se slazu da on vredi 180 miliona,a za Pogbu koji je trenutno mnogo vece ime,bolji igrac i dokazao se u jakim timovima,najboljim ligama i koji je isto premlad je bilo frke,price,vredjanja i lupetanja oko 100 miliona.

Ko se slaze?Niti on vredi 180 niti Pogba 100....
Jedini koji je mogao da dobaci cifru od 100 miliona i to u svojim najboljim danima je Mesi,to bi po meni bila ok.cena za takvog igraca...
Ovo sve danas je nenormalno preterivanje....
Samo meni nije jasna jedna stvar odakle tolike pare na trzistu...:think:

Ko se slaze?Niti on vredi 180 niti Pogba 100....
Jedini koji je mogao da dobaci cifru od 100 miliona i to u svojim najboljim danima je Mesi,to bi po meni bila ok.cena za takvog igraca...
Ovo sve danas je nenormalno preterivanje....
Samo meni nije jasna jedna stvar odakle tolike pare na trzistu...:think:

Pa uzmi samo pogledaj koliko na primer Englezi zarade od TV praca gleda ih cela Evropa , Azija , Afrika ... A da ne pricam tek kolike pare im daju sponzori a prodaja dresova i ostalo ...

nm640521334020170731172938.jpg

ZVANIČNO! NEMANJA MATIĆ NOVI IGRAČ MANČESTER JUNAJTEDA

Saga je gotova, Nemanja Matić će ponovo sarađivati sa Murinjom.

Srpski internacionalac postao je treće letnje pojačanje Mančester junajteda, parafirao je trogodišnju saradnju sa novim klubom, a plaćen je 40 miliona funti (45 miliona evra).

Ima on tu jaku konkurenciju ... Pogba, Kerik, Felaini, Herera čak...

Ali mislim da će on i Pogba biti tandem kao dva zadnja vezna.

Ode Nejmar....Koga bi doveli kao zamenu meni bi prva dva pika bili Dibala i Karasko...al možda Barselona već ima zamene El Hadadi i Delofoeu....Delofeu mi se nesvidja al su ga vratili a El Hadadi možda bi i mogo...

Uuu Karasko je igracina sigurno u top10 na svetu inace moj omiljeni igrac posle Nejmara al nema sanse da njega Atletiko pusti a ne bi ni on hteo verovatno .... Mislim da ce Barsa dovesti Dibalu 90 posto i to ce biti neka ludacka suma tipa 130 , 140 miliona ...

- - - - - - - - - -

Nego meni je interesantna ova prica oko Mbapea ... Gde bi Bejl onda mogao otici ?? A ne znam kako bi se Mbape snasao na krilu .. On je ipak spic ...

Pa možda je Karasku otkupna klazula znatno manja...nego ono što će Juventus tražiti za Dibalu...Dibala je top igrač nisan siguran da je Nejmar nešto bolji...mada je Nejmar superstar i zna se čovek nositi sa tim pritiskom za Dibalu će sve ovo biti novo...

- - - - - - - - - -

I mislim da će Juve baš zacepiti al pre svega sve će učiniti da ga zadrži...

Dibalu Mesi gotivi iz reprezentacije a ako Mesi nesto kaze tako mora biti ....

Barsa ce sad da napravi bum iskoristice ovih 220 miliona od Neymara i dodace jos 20-30 i kupice i Dibalu i Kutinja i to cak mislim da ce im teze biti za Kutinja nego za Dibalu jer Klop ima velike ambicije i tesko ce pristati da ostane bez najboljeg igraca ali ako sam Kutinjo zeli da ide a mislim da zeli onda je na Liverpulu samo da izvuce sto vise moze novca ..

zar nije jednostavnije napraviti natjecanje igraca bez ugovora za igranje u npr dinamu i tako zaobici placanje prava klubovima . ima sasvim dovoljno talenata koji ne pripadaju niti jednom klubu a zeljeli bi igrati u dinamu samo da im se to omoguci . i tim djecacima koji nemaju podrsku nekog tzv kluba i dinamđ koji dobiva igrace bez ugovora je dobro .

samo po djecijim igralistima zagreba ima dovoljno talenata za osvajanje lige prvaka .

Back